Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, עדיין לא הגיעה החבילה, החברה מCYC לא ממש עונים לשאלות\תלונות שלי, האם אחרי כמעט חודש ( שלמתי ב29 לחודש שעבר!) יש לי דרך אחרת? להתולנן לפיפאל יעזור? יש למישהו רעיון?

ברור. פתח דיספיוט בפייפאל על העסקה. תציג בפניהם את המיילים שלך ואת חוסר המענה מצידם. גם אם הם יפנו את האצבע המאשימה על רויאל זה לא אמור לעניין אותך בתור לקוח ששילם כסף ולא קיבל מוצר.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני זוכר את זה גם במקרה שלי, שאלתי את cyc שאלות במייל על האריזה של המוצרים ולא היה מענה במשך כחודש.

מיותר לציין שידעתי שאת המוצרים אני לא אקבל אבל תלונה בפייפאל פתחתי באופן מיידי ואת הכסף קיבלתי לאחר כחודש וגם בתגובה של פייפאל נמסר שהם פנו למוכר (cyc) והמוכר לא הגיב לאף פניה.

פייפאל חיכו מעבר למועד ההחלטה כשבוע נוסף, אבל אחרי שגם בהארכת הזמן המוכר לא הגיב זה כמו להתייצב במשפט והנאשם פשוט לא מופיע.

במקרה שלי, החבילה נפתחה שוב (כנראה) בשלב כשלהו שאת זה ניסיתי לברר, באיזה שלב ומדוע.

בדואר ישראל שלחו לי מטלות לביצוע ומילוי תחקירים שלא היו מביישים אף נוטריון...אז התייאשתי, גאד בלס פייפאל!!

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

סוף סוף, אחרי חודש זה הגיע.

כמובן שמושלם זה לא יכול להיות, ואפילו לא טוב. זה מה שראיתי פתחתי:

522qtmkcmnjz.jpg

kyjfzzjzmyme.jpg

זאת ההזמנה...

ybykjmzkzmgm.jpg

לקח חודש, וחצי מהגלייז נשפך.. תענוג.

פורסם
סוף סוף, אחרי חודש זה הגיע.

כמובן שמושלם זה לא יכול להיות, ואפילו לא טוב. זה מה שראיתי פתחתי:

522qtmkcmnjz.jpg

kyjfzzjzmyme.jpg

זאת ההזמנה...

ybykjmzkzmgm.jpg

לקח חודש, וחצי מהגלייז נשפך.. תענוג.

אם אפשר לשאול חזרו אליך מcyc בסוף או לא או שקיבלת את זה בהפתעה , כי גם אני הזמנתי מלפני חודש ועדיין לא קיבלתי ?

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

1. אין צרוך לצטט הודעות שמעל לשלך, במיוחד אם הן ארוכות כלכך

2. נראה שהבקבוק דווקא היה ארוז טוב וכנראה נפתח מהטילטולים במסע שלו. עדין לא רואה סיבה להאשים את CYC

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

נשמע ממש מבאס כל העסק הזה.

עושה רשום שרק אחת לכמה הזמנות אפשר לקבל את המוצרים מהחנות הזאת בלי בעיות, לא אזמין משם בחיים.

"יאללה בירי".

פורסם
נשמע ממש מבאס כל העסק הזה.

עושה רשום שרק אחת לכמה הזמנות אפשר לקבל את המוצרים מהחנות הזאת בלי בעיות, לא אזמין משם בחיים.

אין ספק, את ההזמנה הבאה אעשה מאתר אחר.

אגב עדיין, לא ענו לי מCYC.

שירות נוראי.

פורסם

shandor שלום,

אני עדיין מזועזע מכל המחדל הזה, ושומע יותר ויותר סיפורי זוועה על האתר הזה. באתרים כאלו,שמוכרים מוצרים מהאינטרנט,ועוד מוצרים מאוד יקרים(שלא נדבר על המשלוח) הצרכן חייב לסמוך על נותן השירות,במידה ונותן השירות מזלזל אז זו עוגמת נפש רצינית מאוד שגובלת בבזבוז כסף,זמן ועצבים-ממש השילוש הקדוש. אל תצפה שהם יענו לך, אני עדיין מחכה לתשובה מהם(ציני),ועברה כמעט שנה! :lol:

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

גם לי קרה אותו דבר עם CYC הזמנתי חבילה והחברת משלוחים ROYAL עשתה צרות.

מייד כשקיבלתי את ההודעה מרויאל פתחתי קריאה באתר CYC וביקתי החזר כזפי על כל המשלוח.

המשלוח בוטל על ידם אך עד עכשיו לא זוכיתי בחשבון בPAYPAL.

CYC לא עונים למיילים ולא לקריאות שפתחתי אצלם באתר. כרגע הסלמתי לתביעה בPAYPAL. אני מחכה לתגובה מPAYPAL שבינתיים הסלימו לתביעה ושלחו מייל לCYC.

המלצה שלי לא להזמין מהאתר הזה יותר ..יש להם שירות גרוע מאד.

הם אמורים לדעת מה מותר לשלוח ומה אסור וזה לא בעיה שלי שהחומר שקניתי אסור למשלוח זה בעיה שלהם. הם צריכים להגיד לי שאסור לשלוח ואין באפשרותי להזמין את זה.

תודה ויום טוב לכולם

• תוכן חדש...