Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

אני הולך להרכיב מערכת לאוטו אז אשמח לקבל עצות לגבי שינויים או המלצות לגבי הפריטים המוצגים הנ"ל .

(אם יש קומפוננטים יותר זולים/טובים וכד' )

סוג המוזיקה שאני מתכוון לשמוע הוא : האוסים, אלקטרונית, טראנס, ההיפ הופ וכד'.

מגבר - Lighting Audio 800w 4

קומפוננט - Hertz ESK 165.5

סאב - "250RMS) Rockford P1S4-10)

* נועד להיות מותקן על מערכת מקורית של האוטו.

תודה לעוזרים :))

SKODA FABIA TSI 2011

פורסם

את הHertz שמעתי - קומפוננט ממש נחמד .

סאב - לסוג המוזיקה שאתה שומע צריך להיות טוב .

מגברים של Lightning Audio לא מכיר בכלל .

בברכה.

פורסם

על לא דבר .

למה באצם הבחירה היא בסאב 10 ולא 12 קלסי , במיוחד עם אתה שומע מוזיקה אלקטרונית עם הרבה באסים ?

פורסם

הרכב הוא יחסית קטן, בהתאם גם התא מטען ! אז בחרתי סאב 10 בתיבה מקורית צרה וגבוה (אם אתה מכיר ) , וה 10״ שמעתי שהוא די בועט יחסית ל 10״ והוא לא יקר .

SKODA FABIA TSI 2011

פורסם

10 לרכב קטן זה צריך להספיק בהחלת .

מעניין באיזה רכב קטן יש יציאה למגבר בראדיו מקורי , חבל שרוב היצרנים לא עושים את זה .

פורסם

יש לי את הקומפוננט הזה, אחלה מוצר באמת ששומעים יפה.

רק למה סאב 10 אינץ? אפילו שהרכב קטן או לא יודע מה לא עדיף סאב 12 אינץ שלא יתאמץ ויפיק תוצאה טובה?

פורסם

תראה אני לא יכול לתת לך חוות דעת על הקומפוננט והמגבר כי אני לא שמעתי את הקומפוננט ואת המגבר אני לא מכיר

אבל את הסאב יש לחבר שלי מוגבר על איזה מגבר 4 ערוצים בגישור, ותשמע אני בדרך כלל ממש אבל ממש לא מתחבר לסאונד של הסאבים של רוקפורד ובכללי לכל החברה הזאת, אבל ל10" אינץ' באמת שהוא סאב יפה מאוד ונותן תמורה מעולה , לא הייתי אומר הכי טוב למחיר אבל באמת אחלה של סאב אני לא חושב שאתה תתבאס עליו, יש לו גם עוצמה יחסית גבוהה .

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

supergofl - באמת שבהתחלה בדקתי לשים סאב 12" ,אבל ירדתי מזה ההבדל במחיר (500 ש"ח) , וגם התיבה יותר גדולה.

ברור ש 12" יתן סאונד יותר חזק, אבל אני נוטה ללכת עם ה 10" . תודה על החוות דעת על הקומפוננט :)

Proolam - זה מה שהרבה אמרים על ה 10" שהוא יחסית עוצמתי ובועט. (תודה)

לדעתי לפי החוות דעת על הקומפוננט והסאב אני בטוח שהם יתנו סאונד מעולה :)

*עכשיו חסר לי שמישהו יתן חוות דעת על המגבר . אני מצרף קישור למגבר אם מישהו מעוניין להעיף מבט .

http://www.lightningaudio.com/products/product_details.asp?cat_id=1&series_id=76&family_id=9&item_id=172185&locale=en_US&p_status=

SKODA FABIA TSI 2011

פורסם

סתם בשביל הסקרנות, למה דווקא המגבר הזה ? אני ממש לא פוסל אני לא מכיר את המגבר ולא את החברה למרות ששמעתי את השם כמה פעמים, אבל מהתעניינות אף פעם לא ראיתי בשום תקציב אף אחד מהפורום ממליץ עליו, אז למה דווקא אותו ? סידרת אותו באיזה מחיר טוב או שכבר קנית? כי עם לא אני חושב שיהיה יותר פשוט לפתוח שרשור ולרשום תקציב למגבר ויתנו לך את הכי טוב ..

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

ת'אמת הציעו לי אותו בגלל שהוא יחסית לא יקר והחברה די מוכרת .אבל אני חושב שאני אפתח שרשור כי אני באמת רואה שאף אחד לא מכיר את המגבר.

SKODA FABIA TSI 2011

פורסם

מה בארץ ישנו לו את שם הדגם ?

בדקתי באתר הבית של Lighting Audio מצאתי אותו שם , בדקתי ומצאתי אותו מגבר בשני אתרים למכירה בארץ.

אז לא נראה שהדגם שונה !

SKODA FABIA TSI 2011

• תוכן חדש...