Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! לפני 4 חודשים נהגתי את רכבי ביציאה מנהריה ופתאום הרגשתי חבטה חזקה ברכב מאחור אשתי שישבה לצידי מאוד נבהלה

ירדתי מהרכב וראיתי רכב שנכנס ברכבי בעוצמה מאחור. היתה נהגת נוהגת ברכב, היתה מאוד מבולבלת וכשביקשתי פרטים לא נתנה דבר וקראה לבעלה שגם הוא כשהגיע לא היה מסוגל לתת תעודת ביטוח! קראתי למשטרה וזאת זימנה אותנו לבוא ביום ראשון לתחנת המשטרה ואז בעלה של הנהגת הראה תעודת ביטוח אני כמובן לקחתי את הרכב למוסך והנזק הגיע ל14600שח !אני נתתי המחאות

דחויות ל3 חודשים כמקובל בביטוח צד ג . עברו 3 חודשים , ובימים אלו קיבלתי הודעה מהביטוח שלי שאומרת שחברת הביטוח של הנהגת שנהגה ברכב ופגעה ברכבי לא היתה מורשית לנהוג ברכב ועקב כך הם דוחים את התביעה! מה עלי לעשות כעת ואת מי לתבוע?

הרכב היה רשום על שם חברת אגוד ליסינג

פורסם

תבע אותה בבית משפט לתביעות קטנות. כמובן שעליך להצטייד בכל הקבלות והניירת המתאימה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
תביעה אזרחית נגד הנהגת כמובן.

תודה! האם לא כדאי לתבוע גם את חברת הליסינג בעלת הרכב?

האם אפשר לדרוש ירידת ערך עקב התאונה?

פורסם
תודה! האם לא כדאי לתבוע גם את חברת הליסינג בעלת הרכב?

האם אפשר לדרוש ירידת ערך עקב התאונה?

אתה יכול לנסות לפנות לחברת הליסינג לפני שאתה תובע את הנהגת בתביעות קטנות.

אבל אין טעם להוסיף את חברת הליסינג כנתבעת במקרה הזה מכיוון שזה לא עניינה מי נוהג או לא נוהג ברכב ללא הרשאה, זה עניין שבין הנהג הלא מורשה לשאר הצדדים בתאונה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
שלום! לפני 4 חודשים נהגתי את רכבי ביציאה מנהריה ופתאום הרגשתי חבטה חזקה ברכב מאחור אשתי שישבה לצידי מאוד נבהלה

ירדתי מהרכב וראיתי רכב שנכנס ברכבי בעוצמה מאחור. היתה נהגת נוהגת ברכב, היתה מאוד מבולבלת וכשביקשתי פרטים לא נתנה דבר וקראה לבעלה שגם הוא כשהגיע לא היה מסוגל לתת תעודת ביטוח! קראתי למשטרה וזאת זימנה אותנו לבוא ביום ראשון לתחנת המשטרה ואז בעלה של הנהגת הראה תעודת ביטוח אני כמובן לקחתי את הרכב למוסך והנזק הגיע ל14600שח !אני נתתי המחאות

דחויות ל3 חודשים כמקובל בביטוח צד ג . עברו 3 חודשים , ובימים אלו קיבלתי הודעה מהביטוח שלי שאומרת שחברת הביטוח של הנהגת שנהגה ברכב ופגעה ברכבי לא היתה מורשית לנהוג ברכב ועקב כך הם דוחים את התביעה! מה עלי לעשות כעת ואת מי לתבוע?

הרכב היה רשום על שם חברת אגוד ליסינג

שלום

אתה מגיש תביעה בתביעות קטנות עם כל הקבלות כמובן ,עדיף לך לקחת את הרכב לשמאי ושיקבע גם ירידת ערך והכול ניכנס בתביעה והם ישלמו כל אגורה שהוצאת

פורסם

אתה תובע את הנהגת את בעלה את חברת הליסינג ואת חברת הביטוח.

יש לך את מכתב הדחיה של חברת הביטוח . העלה אותו לפה ללא פרטים אישיים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ביטוח חובה מתעסק בנזקי גוף וזה היה להם אני מקווה בשבילם

ההגבלה היא בד"כ בביטוח נזקי רכוש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ביטוח חובה מתעסק בנזקי גוף וזה היה להם אני מקווה בשבילם

ההגבלה היא בד"כ בביטוח נזקי רכוש

צודק. בדיוק קראתי קצת באינטרנט.

ראיתי מקרה דומה שהצד הנפגע הפעיל את הביטוח שלו נגד האדם. כלומר הביטוח שילם לו על התיקון ותבעה את הכסף מהפוגע. אולי שווה לנפגע פה לדבר על זה עם הביטוח שלו.

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...