Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המפוח שלו מספיק חזק בשביל לייבש רכב ללא צורך בניגוב ? (רכב עם ווקס כמובן)

למה צריך לייבש את הרכב עם מפוח ?? מה השוני ממגבת רגילה בעבודה של רבע שעה.

ואם כבר,מפוח עלים רגיל ופשוט ב-100-150 לא יעשה את העבודה ?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל אין סיכון לשריטות, שום דבר לא נוגע בפח.

דבר שני, בכול הסמלים, כיתובים, כונסי אוויר (מקומות שאתה לא יכול להגיע אליהם עם מגבת) זה מעיף משם את המים (תשים לב, אם תיסע ממש אחרי שסיימת לייבש יצאו משם מים ויווצרו סימני מים (אני זוכר שראיתי באיזה סרטון בפורום שיש המלצה לייבש עם לחץ אוויר או מפוח ואם אין לצאת לסיבוב ולהוציא את המים ולייבש אותם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

טוב, אבל זה ניראה די הגזמה. לייבש עם מפוח עלים.

סביר ביותר כשיש לך אופציה, כבר, ע"י השואב, בסדר גמור.

ניראה לי נלך עליו.

שואב אבק לבית אין, על הדרך, אם הוא כבר גם שואב נוזלים למה לא.

פורסם

ייבוש עם מפוח זה הייבוש הכי אידיאלי שיש, שום דבר לא נוגע בפח ובחיים לא יווצרו לך שריטות, זה גם מהיר יותר מייבוש עם מגבת ולא ישאיר לך מריחות מים בחיים, הבעיה שזה יעשה רעש לשכנים, וגם ככה חושבים שאני משוגע כאשר לוקח לי 3 שעות לעשות שטיפה לרכב

פורסם

דיברתי עכשיו עם הנציגה של קרצ'ר, לפי מה שהבנתי ממנה, המשלוח יכול להגיע ל-14 ימי עסקים! כלומר 3 שבועות לפחות, קצת מוגזם הייתי אומר.

פורסם

אני הזמנתי דרך וואלה שופס, זה היה במשלוח ״מהיום למחר״ - הזמנתי יום חמישי, יום ראשון אם אני לא טועה זה היה אצלי כבר.

פורסם

ראיתי שהם יושבים בסגולה, אני מרמת גן אז נראה לי שפשוט אקפוץ ואקח את זה, בכל מקרה לא שילמתי על משלוח. מה שכן, ראיתי שהשובר ניתן למימוש רק החל מיום ראשון ה 13.10, אבדוק את זה מול היבואן.

עדכון:

הם עובדים כל יום משמונה בבוקר עד ארבע אחה"צ לא כולל ימי שישי, ניתן להגיע עם השובר החל מיום ראשון הקרוב.

פורסם
וגם במחיר של 400 ש"ח?

אנא סלח לי, אך איני זוכר, לדעתי הוספתי 40 ש"ח בערך על משלוח מהיר.

אנסה לחפש את החשבונית בבית

פורסם

חברים, למי שיש את השואב הנ"ל, כמה שאלות:

1. הוא מגיע עם שקיות לאבק? יש צורך לשים את שקיות האבק? ניתן לשאוב גם ללא השקיות? ללא השקיות האבק פשוט יצטבר במיכל, נכון?

2. הפילטר עצמו, אין צורך להחליף אותו, רק לנקות אותו מדי פעם, נכון?

תודה,

פורסם
חברים, למי שיש את השואב הנ"ל, כמה שאלות:

1. הוא מגיע עם שקיות לאבק? יש צורך לשים את שקיות האבק? ניתן לשאוב גם ללא השקיות? ללא השקיות האבק פשוט יצטבר במיכל, נכון?

2. הפילטר עצמו, אין צורך להחליף אותו, רק לנקות אותו מדי פעם, נכון?

תודה,

לפי מה שאני יודע, יש לחבר שלי את שואב, בתחילת העבודה אתה ממלא מים, ואז אתה שואב, האבק מתערבב במים, וכך גם כל הלכלוך שאספת.

אחרי זה אתה פשוט שוטף את זה לשירותים (המים והלכלוך).

פילטר אני לא אגיד סתם, אני לא בטוח אבל אפשר לשטוף עם מים (לחבר יש דגם מנירוסטה).

פורסם

מה שרשמת נכון, לא חייב להשים מים, אפשר פשוט לשאוב ואז לשטוף את המיכל למי שנוח.

הפילטר ניתן לשטיפה, אני אישית שטפתי כבר פעמיים.

• תוכן חדש...