Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת "דאציה" (תוצרת רומניה) זכתה במכרז של ארגון הצלב האדום . כבר עכשיו החלו במטה הצלב האדום בישראל להחליף את צי הגיפים המיושנים שלהם (רובם מ 2006) מסוג טויוטה לנד קרוזר פראדו לגיפים של חברת "דאציה" הרומנית .

הגיפים של הצלב האדום מגיעים כולם עם לוחיות רישוי מקומיות של שוויץ- גנבה ונוסעות עם לוחיות אלה פה בישראל (יתרון, שכן לא ניתן לרשום בארץ דו"ח כלשהו לרכב עם מספר רישוי אירופאי )

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם זה אומר שיש לרכב רישוי בארץ? הרי אם הוא נע על כבישי הארץ אין סיבה שלא יהיה לו רישוי. אם אין לו רישוי זו עוד הוכחה לצביעות והגזל של משרד התחבורה.

פורסם

בוודאי שיש לו רישוי.

יש לו רישוי בארץ המוצא.

בדיוק כמו שתייר יכול להכניס את רכבו לארץ ולהשאר עם מספר הרישוי שלו ללא צורך להעביר את הרכב רישוי ישראלי.

יש הרבה תיירים מהארצות השכנות לנו שעושים זאת (בעיקר ירדן).

פורסם

לגבי קנסות וכו'.. זה עובד ככה .

רכב של שגרירות וכו' שמקבל דו"ח הוא אינו חייב לשלם זאת אבל באם הנהג עשה בלאגן בכביש אז משרד החוץ יוצר קשר עם השגרירות והם ננזפים ו/או מחייבים את הנהג לשלם את הד"ח..

פורסם

אם המהפכה ברנו אינה רק מס שפתיים, אנחנו נראה עליה הולכת וגוברת בכמות המכירות של היצרן הצרפתי בארץ. או אז תיסלל הדרך להבאת דאצ'יה לארץ שהיא לרנו מה שסקודה לפולקסווגן. סנדרו חדשה מהניילונים ב-49,900 מרשרשים נשמעת לי כמו דיל מתוק. :-)

קרסו, take note!

:idea:
פורסם
אז זה אומר שאם בהרבה מדינות זה חוקי להוסיף טורבו, אז הרכב יהיה חוקי בארץ. אם כך, למה עדיין זה לא חוקי להוסיף טורבו בארץ? זוהי הצביעות.

לא, זה אומר שזה חוקי לאותו תייר להיכנס עם הרכב שלו ולאחר תקופה הקבועה בחוק להוציא את הרכב מהארץ.

זה בדיוק מה שקרה עם הבנטלי קונטיננטל GT שהייתה בבעלות אייל ברקוביץ' כשחזר מאנגליה לארץ.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אם המהפכה ברנו אינה רק מס שפתיים, אנחנו נראה עליה הולכת וגוברת בכמות המכירות של היצרן הצרפתי בארץ. או אז תיסלל הדרך להבאת דאצ'יה לארץ שהיא לרנו מה שסקודה לפולקסווגן. סנדרו חדשה מהניילונים ב-49,900 מרשרשים נשמעת לי כמו דיל מתוק. :-)

קרסו, take note!

רכב ב50K או פחות? אשרי המאמין :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קרסו, take note!

אני זוכר שדיברו על הלוגאן ב-2007, דיברו על מחיר בסביבות 90,000.

אבל מאז הביאו ורסיות ידניות מוזלות של סופר מיני ב-70,000.

הסנדרו אמורה להיות מתומחרת מתחת לקליאו, בערך באותו מחיר כמו של מיצובישי ספייס סטאר.

אם היא תיובא אני מהמר על מחיר של 65,000 שקלים, רק כי אין ייבוא לטווינגו וככה הם יוכלו למצב אותה כמתחרה לדגמי מיני.

רק שלא יתמחרו אותה גבוה כמו הלוגאן mcv.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
. או אז תיסלל הדרך להבאת דאצ'יה לארץ שהיא לרנו מה שסקודה לפולקסווגן. סנדרו חדשה מהניילונים ב-49,900 מרשרשים נשמעת לי כמו דיל מתוק. :-)

קרסו, take note!

המחיר שלך קצת מופרך אבל הבעיה עם הרכב היא לא תמחור, אלא אחרת לחלוטין והיא שאותו יבואן מייבא גם את הג'וק וגם את הקשקאי, עכשיו תסביר לי, איזה אינטרס יש לו בכלל לפגוע במכירות של עצמו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
רכב ב50K או פחות? אשרי המאמין :lol:

את זה גם אמרו על האלטו.

אם הפחון של סוזוקי לא עולה פחות מ 50K. אין סיבה שדאצ'יה תעלה ככה. בטח שלא הסנדרו שמוגדרת כמשפחתית.

הפחון של סוזוקי עולה 1000 פאונד יותר מהסנדרו בבריטניה, כמדומני. מה גם שבשל ההטייה המותגית החזקה בשוק שמרני כמו השוק שלנו, לא כדאי לדאצ'יה "לקפוץ מעל לפופיק" ואחת היא איכות הרכב (שהיא גבוהה ובוודאי עולה על האלטו שנמצאת בקטגוריה אחת מתחת).

אני זוכר שדיברו על הלוגאן ב-2007, דיברו על מחיר בסביבות 90,000.

אבל מאז הביאו ורסיות ידניות מוזלות של סופר מיני ב-70,000.

הסנדרו אמורה להיות מתומחרת מתחת לקליאו, בערך באותו מחיר כמו של מיצובישי ספייס סטאר.

אם היא תיובא אני מהמר על מחיר של 65,000 שקלים, רק כי אין ייבוא לטווינגו וככה הם יוכלו למצב אותה כמתחרה לדגמי מיני.

רק שלא יתמחרו אותה גבוה כמו הלוגאן mcv.

ישנו הבדל "קטן" שחמק ממך: על הדאצ'יה לוגאן יש סמל של רנו בעוד על הדאצ'יה סנדרו יש סמל של דאצ'יה. עם כל הסטיגמה שיש לרנו בארץ, היא מרגישה כמו טויוטה ליד דאצ'יה...

המחיר שלך קצת מופרך אבל הבעיה עם הרכב היא לא תמחור, אלא אחרת לחלוטין והיא שאותו יבואן מייבא גם את הג'וק וגם את הקשקאי, עכשיו תסביר לי, איזה אינטרס יש לו בכלל לפגוע במכירות של עצמו?

אותה שאלה אתה יכול להפנות אל צ'מפיון. עובדה שזה עובד.

:idea:

• תוכן חדש...