Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת מנוע מיובא....עזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אישור ממשרד הרישוי להחליף את המנוע? יפה יפה, לא היה ספק לרגע שיש אישור! הבעיה היא שצריך להחליף עוד מכלולים בנוסף למנוע וזה מנסים להסביר לך! אחד אומר שלא צריך להחליף כלום, הרוב אומרים שכן, תן לי לחשוב אם זה מחשיד שאחד צודק וכולם טועים.

ואדון נקמיצ'י, זה שהעדר הולך על מזדה לא אומר שגם הוא חייב, לכן זה שהרבה לא החליפו את המכלולים בשביל המנוע לא אומר שזה דבר נכון! בזה שאתה אומר שלא צריך להחליף אתה נותן יד לסכנה ציבורית על כבישי ישראל ועלול לפגוע באחד מחברי הפורום.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגידו, אם הוא לא ישפר את הבלמים וכל השאר מסביב, שווה להתלונן עליו שהוא סכנה לציבור?
בהחלט! שווה, וחובה להתלונן עליו שהוא מהווה סכנה לציבור ולעצמו!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום לך.

אני מציע לתילך לכמה אנשי מקצוע ותשאל את דעתם.

אל תקשיב למתנשאים כמו תומר שברור שהוא חובבן מתנשא!!! :evil:

האם ככה מאיימים על חברי פורום במקום להסביר ולעזור.....???

אתה לא שווה את האלף ומשהו הודעות שלך מר תומר!

פשוט מגעיל!!! :mm_nah:

פורסם

אני מגעיל מאוד אתה צודק, אבל אני דואג לתחת שלי על הכביש!

מסבירים לו (כמה אנשים) שהוא צריך להחליף עוד מכלולים, ובא אחד שאומר ההפך וואלה האחד הזה צודק ולא צריך להחליף כלום! איזה פלא, בנאדם אחד אמר וככה הוא הולך ועושה! אם אני אגיד לו שלקפוץ מהגג לא יפגע בו הוא גם ילך לקפוץ?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני לא אמרתי שאני הולך ועושה!!!!!

אני עוד רחוק מלעשות!!!

אבל בכל זאת.

האחד הזה לא אמר לי שלא צריך!!!!

אני פשוט לא שאלתי!!!

והאחד הזה הוא מומחה לרכבי פורד.

והוא עשה כמה וכמה פורדים משופרות בארץ.

ואני חושב שהוא יודע מה הוא אומר.

תודה בכל זאת על העזרה תומר.

ואולי תראה לי בבקשה שאמרתי שהוא צודק ולא צריך להחליף כלום......

תקרא טוב לפני שאתה קוטל!!!

אמרתי שהוא צודק על הטסט!

ROVER=~~

פורסם

תראה ידידי עם הפורד ,

אם אתה מקבל אישור למנוע כזה שדרך אגב הוא לא בשמיים (אחד כזה קיבל ממני בראש לא מזמן במפגש בר"ג) אתה לא חייב לשנות כלום באוטו !! אתה יכול להשאיר את הרכב כמו שהוא וללכת לישון בשקט !!

זה שיש לך רכב יותר מהיר פתאום ממה שהיה לך עד היום זה לא אומר שאתה צריך להתחיל להשתולל בכבישים (כי אם כן ,כל החיזוקים והשיפורי אחיזה שבעולם לא יעזרו לך) .

להלן הסדר ההיררכי שצריך להיות רכב משופר :

שילדה חזקה/מחוזקת -> מיתלים קשיחים -> גלגלים: מאוזנים עם קמבר שלילי ,מידות גלגל מתאימות וצמיגים טובים-> מערכת בלמים מוגדלים-> מכלולים מכנים תקינים -> ונעבור למנוע ..

JDM :twisted:

פורסם

תסלחו לי מאוד תומר צודק,אתה לא מספיק מנוסה להתעסק עם הספקים כאלה גבוהים,אנחנו לא מדברים על 106 ראלי שעוברת מ100 כ"ס ל 115 כ"ס,אנחנו מדברים פה על רכב כבד עם הנעה אחורית והספקים של 200 כ"ס והלאה.

כמו שהרכב נוסע מהר הוא צריך לבלום גם מהר,אין בכלל ויכוח על זה.

אודי יש לי עצה בשבילך תנסה להשיג סיבוב על רכב מעל 200 כ"ס (רצוי הרבה מעל)ותראה על מה אני מדבר ואז תחליט אם אתה רוצה להיכנס לזה.

תחשוב שאתה מאיץ ונותן ברקס והרכב פשוט לא רוצה לבלום,זה סיוט שלא הייתי רוצה להיות בו,או תחשוב שאתה לוקח סיבוב והרכב לא מציית לך (קוראים לזה תת היגוי) אלה דברים שאתה לא רוצה להיתקל בהם.

שלחתי לך את המס' בפרטי של בעל הסיירה דבר איתו הוא בטח יתן לך כמה עצות טובות.

בהצלחה.

איציק.

פורסם

מי דיבר פה על מנוע 2000 רגיל? מה נראה לך שאנחנו מדברים על מנוע פורד סטנדרטי,ממש לא.

אנחנו מדברים על מנוע קוזוורט' 2000 סמ"ק טורבו,זה מנוע מירוץ שאפשר להגיע איתו ל500 כ"ס,והוא ממש לא 150 כ"ס (יותר מזה).

מנועי קוזוורט' משמשים למכוניות מירוץ בכל העולם בעיקר במכוניות פורד.

איציק.

פורסם

הרכב שבתצלום הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=393228#post393228

הוא הרכב הקודם של חזי.

חפש בפורום את מספר הטלפון שלו, הוא יוכל לעזור לך.

מדובר ברכב שהספקו כ-500 כ"ס, כפי שכבר נכתב למעלה, ולמרות הספקו האדיר - כושר הבלימה שלו מדהים, בעקבות בלמי ברמבו 4 פיסטונים בכל ארבעת הגלגלים, על דיסקים שלא דמיינת שקיימים, בגיבוי של שלדה מחוזקת.

לפני שאתה ממהר להתקשר אליו, ולשאול אותו אם אפשר להכין קוזוורט תיקנית בפחות מ-6000 ש"ח, אני אחסוך לך את שיחת הטלפון, ואחסוך מחזי את בלבול המוח.

הכנת רכב כזה, תקני ובטוח - תעבור בקלות את ה-100,000 ש"ח.

לגבי התקנת מנוע קוזוורט ב-6000 ש"ח וגמרנו - לא הבלמים, לא הגיר, לא הציריות, לא הצמיגים, לא הבולמים, לא הקלאצ' ולא הנהג יעמדו בזה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
למה שלא יעמדו בזה ?? אם הוא נוסע רגוע ולא משתולל עם הרכב ..
קח מנוע של יאבוסה, ושים אותו על קורקינט חשמלי 12 וולט עם מעצור רגל. (אפילו מעצור טוב, מאלו מהגומי הקשיח).

הבנת את הפרופורציות ?

סיימנו לטחון מיים ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

פתחתם בינכם לבין עצמכם יופי של דיון, אבל אתם לא שמתם לב שהאופצייה ב-6K היא מנוע סטנדרטי 2000 הזרקה?!

אני לא ראיתי את פותח השרשור המקורי אפילו משתעשע במחשבה של קוזי בגלל שרק היבוא עולה 30K (לטענתו)

האופציות הן 2000 סמ"ק הזרקה - 150 כ"ס - 6K ש"ח

או: 2000 סמ"ק הזרקה+ טורבו - 200 כ"ס - 12K ש"ח

עשיתם לבנאדם רצח אופי וקטילת אגו בהאשמות שהוא רוצה להשתיל מנוע של F-16-I (ודגש עם ה-I, כן?!) במכונית החשמלית שהונדה מחלקת עכשיו ללקוחות החדשים...

-------

ואני לא אומר שהמנוע 2000 הסטנדרטי המדובר לא ייאלץ אותו בגיר 5 הילוכים לפחות, ובסרן אחורי עם בולמי דיסק - אבל רבאק, בין זה לקוזוורת', יש הבדל עצום

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...