Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואולי אפשר לחשוב "קצת" הונדה ? מעכשיו היא תעלה "רק" 130000 ש"ח , {מתוך האתר wheel.co.il } .

לא להיות מכורים . קצת קרדיט . בכל זאת 1.8 ליטר 142 כ"ס , ומקבלים שם חישוקי מגנזיום ולא טאסות פלסטיק עלובות .

גם אם הסיוויק הייתה עולה 128000 ש"ח , עדיין הייתם קונים את ה-3 ?

מה יש לך עם הונדה, הפכת לסוכן שלהם שאתה כל הזמן מזכיר אותה? זה שירשור על מאזדה 3.. וחבל שכולם קיבלו את גרסת הקומפורט, היה מעניין גם לראות התרשמות מהגרסה הבסיסית (מהיבטים של נוחות וזריזות). וכמובן גרסת 2 ליטר ספיריט שהכי מעניינת, אבל לזה בטח נצטרך לחכות עוד חודשיים-שלושה.

• תגובות 236
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הסיוויק החדשה נראית אמריקאית מידי, אין בה משהו מרגש. למעשה היא דיי מזכירה לי את הקורולה. מכוניות אפורות ומשעממות.

אני חושב שהאחרונה שגירדה את הכיוון המרגש היא הסיוויק דור 5 (זו שהשרישה את הכינוי "ערסיוויק"). הן פשוט נראו טוב, הן חיצונית ופנימית והתנהגו נהדר יחסית לתקופתן (בייחוד דגמי ה ESI/VTI). כל מה שהגיע לאחר מכן, למעט גירסת הסדאן של דור 8 שקצת החזירה לי את התקווה פשוט "רכב אמא".

פורסם
מה בדיוק נחמד בזה?

חוץ מ"פוזה" (נניח שיש פוזה במאזדה 3) זה לא תורם יותר מידיי אם בכלל, אין צורך בזה ברכב סטנדרטי.

הרכב פחות נוח, הצמיגים עולים יותר, וכ'ו....

תהיו החלטיים בחייאת...

שאוטו מגיע עם "טאסות" אז בעניכם זה בדיחה שרכב ב130 אלף שקל מגיע בלי ג'אנטים,שהGTI החדשה לא הגיע עם 18 אז זו GTI ליסינג.

אבל שמאזדה 3 מפנקת בג'אנט 18 מרשים שמוסיף לעיצוב , צמיג רחב משמע - יציבות גבוהה יותר .

אז אין צורך בזה הצמיגים עולים יותר והרכב פחות נוח .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
תהיו החלטיים בחייאת...

שאוטו מגיע עם "טאסות" אז בעניכם זה בדיחה שרכב ב130 אלף שקל מגיע בלי ג'אנטים,שהGTI החדשה לא הגיע עם 18 אז זו GTI ליסינג.

אבל שמאזדה 3 מפנקת בג'אנט 18 מרשים שמוסיף לעיצוב , צמיג רחב משמע - יציבות גבוהה יותר .

קודם כול מי זה תחליטו? רק אני שאלתי.

דבר שני שאלתי בדיוק שאלה אחת - למה זה נחמד לדעתך(!), ענית - תודה.

לדעתי האישית זה לא נחמד, לא רואה בזה פינוק.

כי 18 זה קצת גדול מידיי לרכב משפחתי, אבל אם זה מה שהעם רוצה זה מה שהוא יקבל.

פורסם

לדעתי זה מוגזם רק בגרסת 1.5, ב-2 ליטר זה מידה מבורך.

פורסם
הסיוויק החדשה נראית אמריקאית מידי, אין בה משהו מרגש. למעשה היא דיי מזכירה לי את הקורולה. מכוניות אפורות ומשעממות.

יצא לך לראות ... {סליחה } . מתי בפעם אחרונה ראית סיוויק 5 דלתות 2013 ? עיצוב ה-5 ד. שלה הוא הרי מדהים ! לא אמריקאי ולא בולשיט . עיצוב ספורטיבי וצעיר . אני בכל אופן חייב להגיע להחלטה . זה בוודאי יהיה הרכב הבא שלי .{אחרי הפיאסטה}

קחו את הגירסת ה-3 החלשה 1.5 ליטר , ב-128000 , תוסיפו גינטים ב-2000 והגעתם ל130000 ש"ח . עכשיו יש לנו 2 רכבים באותו מחיר . בן אדם מחושב לוקח עט ונייר ומתחיל לרשום : יתרונות של כל רכב על פני השני . אני -{yossiaviel} אבחר כמובן ברכב שמציע יותר למחירו . והתשובה היא ברורה הרי .

בעצם מה אני מנסה לעשות בסך הכל ? אתם הרי ילדים גדולים . זה הכסף שלכם . אתם יכולים לזרוק אותו על איזה רכב שאתם רוצים

אני לא סוכן ולא כלום . וחוץ מהונדה יש עוד דוגמאות . בסך הכל המזדה 1.5 ליטר רכב מעולה בכל קנה מידה .

רכב מעולה אמרתי ? אכן כך ! אבל{כרגע} הוא לא שווה את מ ח י ר ו ! נקודה. זה המסר שניסיתי להעביר .

ניסיתי וכנראה שלא הצלחתי.

פורסם

אם לסכם אז כולם מסכמים שה-2 ליטר רכב שהוא מעניין וגם לפי דעתי הטוב בקטגוריה שלה וה-1.5 לא שווה את המחיר. לגבי צמיגים זה סתם תחינת מים כי גם אם הרכב היה עולה 125,000 עם ג'אנט 15 היו מתלוננים.

החיים הם כמו....

פורסם

@yossiaviel אישית מעולם לא התחברתי לעיצוב של הסיוויק 5ד. פשוט לא עושה לי את זה, הסדאן החדשה הרבה יותר יפה (לדעתי).

תהיו החלטיים בחייאת...

באשר לג'אנטים בGTI - זה לגיטימי לבקש ג'אנט 18/19 מקורי כפי שמופיע בכל פרוספקט שקיים של הרכב הזה, ולא איזה 17" שפשוט לא מסתדר עם הגודל של הכנפיים ונראה מגוחך.

ובלי קשר ליופי, בהחלט יש הצדקה לצמיגים רחבים בחתך נמוך ברכב שמוגדר כספורט.

ובאותה נשימה - מאזדה 3 עם 120 סוסים עייפים בכלל לא צריכה 18". תאמין לי שגם עם 16" היא לא תאבד אחיזה בכיכרות.

הספיריט/2L זה כבר סיפור אחר, אם כי גם שם אני מחפש הצדקה לחתך כזה נמוך, למעט יופי.

מאזדה 3 לפני הכל היא רכב משפחתי שאמור להיות נוח ליושבים בה, ועם חישוקי 18" היא רחוקה מהמטרה.

על הפרשי העלויות בצמיגים דיברנו?

18" הכי זול למאזדה 3 - 579שח לצמיג. (TOYO)

ב16"? סיני ב309שח לצמיג, פלקן ב359, גודייר ב450.

בקיצור, אם אוקטביה עם 180 סוסים יכולה להסתפק ב16" - למאזדה אין שום הצדקה להגזמה הזאת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
יצא לך לראות ... {סליחה } . מתי בפעם אחרונה ראית סיוויק 5 דלתות 2013 ? עיצוב ה-5 ד. שלה הוא הרי מדהים ! לא אמריקאי ולא בולשיט . עיצוב ספורטיבי וצעיר . אני בכל אופן חייב להגיע להחלטה . זה בוודאי יהיה הרכב הבא שלי .{אחרי הפיאסטה}

קחו את הגירסת ה-3 החלשה 1.5 ליטר , ב-128000 , תוסיפו גינטים ב-2000 והגעתם ל130000 ש"ח . עכשיו יש לנו 2 רכבים באותו מחיר . בן אדם מחושב לוקח עט ונייר ומתחיל לרשום : יתרונות של כל רכב על פני השני . אני -{yossiaviel} אבחר כמובן ברכב שמציע יותר למחירו . והתשובה היא ברורה הרי .

בעצם מה אני מנסה לעשות בסך הכל ? אתם הרי ילדים גדולים . זה הכסף שלכם . אתם יכולים לזרוק אותו על איזה רכב שאתם רוצים

אני לא סוכן ולא כלום . וחוץ מהונדה יש עוד דוגמאות . בסך הכל המזדה 1.5 ליטר רכב מעולה בכל קנה מידה .

רכב מעולה אמרתי ? אכן כך ! אבל{כרגע} הוא לא שווה את מ ח י ר ו ! נקודה. זה המסר שניסיתי להעביר .

לא התלהבתי מהסיוויק 5 דלתות, מצטער.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
הוא לא שווה את מ ח י ר ו ! נקודה. זה המסר שניסיתי להעביר .

סליחה, יש רכב שכן שווה את המחיר? דוגמאות בבקשה. מחירים של רכבים חדשים בארץ מנופחים. אולי רק מיני וסופר-מיני ידניות עם מנועים קטנים התקרבו למושג הזה. עכשיו כש TSVIKA PICK אמר שצפויה מתיחת פנים לריו, אני סקרן לראות מה ישודרג שם. דיבורית BT הם חייבים להוסיף, נראה האם יהיו הפתעות -)

• תוכן חדש...