Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 236
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רואה שיציאת אגזוז כפולה כמו בחו"ל ביטלו בארץ, לפחות בדגמי ה1.5 שהגיעו, מעניין איפה עוד חסכו.

1565081-5.jpg

פורסם
מאכזב שמקבלים חישוקי פלדה (טסות) באקטיב.

בחנויות אין טאסות 16 אינץ' כנראה רק לאחרונה התחילו החברות לייצר טאסות בגדלים מעל 15 אינץ' כי הבינו שזה מושך את העין.

יש רכב שיש לו טאסות גדולות ומהממות - אופל, או כי החתך של הצמיג נמוך .

תמונה.jpg

פורסם
אני רואה שיציאת אגזוז כפולה כמו בחו"ל ביטלו בארץ, לפחות בדגמי ה1.5 שהגיעו, מעניין איפה עוד חסכו.

הדבר הראשון ששמתי לב אליו שבגרסאות בחו״ל יש אפשרות לסגור את פתחי האוורור האמצעיים באמצעות הגלגלות שמשמשות בדרך כלל לפעולה זו ואילו ובגרסאות בארץ הגלגלות לא קיימות והאפשרות הזאת לא קיימת.

אני כותב באייפד ואין לי אפשרות לשמור תמונות באייפד ואחר כך להעלות אותם לאתר, או שיש דרך לעשות זאת גם באייפד?, אם מישהו יכול להעלות שתי תמונות להשוואה זה יהיה ברור.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

זה תמונה מהאולם בתל אביב? לי הם אמרו שהרכב יכנס לאולם רק בחמישי בלילה....

אני מקווה שלפחות בדגם 2 ליטר ספיריט הם לא יחסכו על היציאות אגזוז

פורסם
הדבר הראשון ששמתי לב אליו שבגרסאות בחו״ל יש אפשרות לסגור את פתחי האוורור האמצעיים באמצעות הגלגלות שמשמשות בדרך כלל לפעולה זו ואילו ובגרסאות בארץ הגלגלות לא קיימות והאפשרות הזאת לא קיימת.

יפה, חד עין אתה! :-) אגב, לא צריך ללכת רחוק, גם בתמונות הקטלוג באתר היראלי יש גלגלות. בטח אפשר לסגור את הפתחים ע"י הזזה לאחד הצדדים, אחרת זה נפילה רצינית - לחסוך על כזה דבר עם כל האבזור היקר שכן יש ברכב?

פורסם
זה תמונה מהאולם בתל אביב? לי הם אמרו שהרכב יכנס לאולם רק בחמישי בלילה....

אני מקווה שלפחות בדגם 2 ליטר ספיריט הם לא יחסכו על היציאות אגזוז

התמונה היא מארוע ההשקה בניר צבי, פורסם פה בשרשור.

פורסם

כרגע גמרתי לקרוא את המפרט בנוגע לאבזור שמגיע עם הרכב.

אין ספק שמאזדה מעלה את הרף בנושא האיבזור (גם באבזור גרסאות הליסינג).

הרכב מגיע עם TPMS בכל רמות הגימור.

פורסם

אמנון איזה עיני נץ, רק אם הייתי יושב ברכב הייתי שם לב לזה. לי באופן אישי זה בכלל לא מפריע.

מה שכן, זה מוזר שיש בכלל אופציה כזו להזמין עם ובלי. בטח מישהו בדלק פיספס משהו.

Mazda-3_2014_800x600_wallpaper_69.jpg

תמונה מהמבחן של "אוטו"

30466-3.jpg

פורסם

כמו שכתבתי, אני מקווה שניתן לסגור את הפתחים ע"י הזזת הידית לאחד הצדדים (כך הפתחים נסגרים אצלי בגרנדה פונטו, גם אין גלגלות). בכל מקרה שלחתי להם הודעה בפייסבוק, מסקרן לראות האם יענו.:-) ממשק יצירת קשר באתר מחזיר שגיאה אם מנסים לשלוח דרכו הודעה..

פורסם
יפה, חד עין אתה! :-) אגב, לא צריך ללכת רחוק, גם בתמונות הקטלוג באתר היראלי יש גלגלות. בטח אפשר לסגור את הפתחים ע"י הזזה לאחד הצדדים, אחרת זה נפילה רצינית - לחסוך על כזה דבר עם כל האבזור היקר שכן יש ברכב?

אמנון איזה עיני נץ, רק אם הייתי יושב ברכב הייתי שם לב לזה. לי באופן אישי זה בכלל לא מפריע.

מה שכן, זה מוזר שיש בכלל אופציה כזו להזמין עם ובלי. בטח מישהו בדלק פיספס משהו.

מרוב שאני משחק עם הבת שלי ב"מצא את ההבדל" אני כבר מומחה לכך :-D

האמת שבתור בעלים של מאזדה CX5 נוכחתי כי דלק מוטורס נקטו בטריק הזה גם במאזדה CX5.

לי זה פשוט מפריע גם מעשית וגם עקרונית שרכב במחיר כמו המאזדה CX5 לא מוצע עם אפשרות לסגור את פתחי האיוורור האמצעיים.

דרך אגב עכשיו נוכחתי כי יש גירסאות בחו"ל של המאזדה CX5 שמציעות את הגלגלת ליד מוט ההילוכים המאפשרת שליטה על מסך המגע, שבארץ גם לא מוצעת. קצת מביך שבאזדה 3 החדשה בישראל שעולה פחות ממאזדה CX5 אופציה זו כן מוצעת.

כמו כן מהסתכלות קצרה בתמונות ש- CH2856 העלה (נגמרו השמות להורים שלך :wink:) מצאתי עוד שני הבדלים בין הגרסאות של המאזדה 3 בחו"ל לאלו בארץ, נראה אם גילתם?

הנה התמונות של המאזדה CX5 הימנית זאת הגירסה הישראלית הערומה והשמאלית הגירסה בחו"ל המאובזרת.

מאזדה בלי ישר גדול.jpg

מאזדה עם כפול.jpg

פורסם
כמו שכתבתי, אני מקווה שניתן לסגור את הפתחים ע"י הזזת הידית לאחד הצדדים (כך הפתחים נסגרים אצלי בגרנדה פונטו, גם אין גלגלות). בכל מקרה שלחתי להם הודעה בפייסבוק, מסקרן לראות האם יענו.:-) ממשק יצירת קשר באתר מחזיר שגיאה אם מנסים לשלוח דרכו הודעה..

אין אפשרות לסגור את הפתחים במאזדה CX5 ע"י הזזת הפתחים לצדדים ואני מניח שגם במאזדה 3 החדשה זה כך.

פורסם

^

הקטע עם הפתחים מבאס קצת. אפילו שייצא לי להשתמש בזה רק פעמיים בשנתיים, אבל אתה רוצה שתהיה את האופציה אם תצטרך..

לגבי ההבדלים, מצאתי 2 הבדלים, נראה אם זה מה שאתה ראית, משענת יד מצופת עור בחו"ל ותצוגה כלשהי מעל בקרת האקלים שבחו"ל היא לכל רוחב הקונסולה. פגעתי? :wink:

פורסם
^

הקטע עם הפתחים מבאס קצת. אפילו שייצא לי להשתמש בזה רק פעמיים בשנתיים, אבל אתה רוצה שתהיה את האופציה אם תצטרך..

לגבי ההבדלים, מצאתי 2 הבדלים, נראה אם זה מה שאתה ראית, משענת יד מצופת עור בחו"ל ותצוגה כלשהי מעל בקרת האקלים שבחו"ל היא לכל רוחב הקונסולה. פגעתי? :wink:

הצלחת באחד מתוך שתיים, בדגם בחו"ל ישנה אכן תצוגה רחבה יותר מעל כפתורי בקרת האקלים. ציפוי העור זה אכן הבדל נוסף שלא ראיתי :-D (למרות שקשה לראות בצורה מדוייקת את משענת היד בגירסה מחו"ל. אבל זה כבר הבדל טריויאלי יותר, פשוט בארץ לא נהוג להביא גרסאות עם ציפוי עור לרכבים משפחתיים מלבד כיסוי עור להגה ומוט ההילוכים).

נשאר עוד הבדל אחד :-)

• תוכן חדש...