Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר לצפיפות מאחורה - כנראה מאזדה לא רוצה לעשות קניבליזציה, ז"א מבחינה שיווקית, היא לא רוצה לפגוע בדגם ה -6.

אם וכאשר מאזדה 3 תספק את כל הצרכים כולל מרווח המושבים של הנוסעים, המכירות של ה 6 ירדו. ראינו את זה בנתונים של ה 6 היוצאות, המכירות היו חלשות לעומת השנים של ה 3 דור 1 ו 6 דור ראשון.

(לפי דעתי)

• תגובות 236
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום הייתי בסוכנות להעיף מבט כיוון שאני בחיפוש אחר רכב חדש.

הצורה שלה די מרשימה במציאות וגם החומרים נראים יותר טוב מבעבר,

אך נסיעת מבחן לגרסאת ה 2 ליטר תהיה זמינה רק לקראת ינואר ממה שנאמר לי.

היום:

New Seat Leon 1.8 FR 5 door

בעבר:

Scirocco TSI

פורסם
זה אומר שאי אפשר להזמין את המנוע 2000 עד ינואר\דצמבר?

טריק שיווקי כדי להשיג את ה1.5 במכירות ?

יש מצב שזה טריק שיווקי

כמו שקיימת מאזדה 6 2003 אבל את המאזדה 3 הביאו רק ב 2004. אולי כי אנשים התרשמו מהצורה של ה 6 החדשה שסובלת מביקוש דל יחסית לגרסה הקטנה של מאזדה.

אם היו מביאים באותה השנה את ה 6 ו 3 אולי פחות אנשים היו רוכשים את ה 6. באותם שנים ה 6 היתה מרשימה מאד

פורסם
מה גם שמבחינה עיצובית חישוקי 18 ותאורת לד עושים הבדל רציני. בלי כל זה זו סתם משפחתית פחות שימושית מכל השאר לדעתי..

ומה עם הבחינה הדינמית ונוחות הנסיעה? ועלות החלפת הצמיגים האלו? והעובדה שגלגלי הגרסאות היקרות של מאזדה 3 נוטים להגנב לעתים קרובות, יותר ממכוניות אחרות?

ואם בלי האיבזור והלדים זו סתם משפחתית פחות שימושית מכל השאר לתפיסתך, אז תשאל את עצמך בכנות למה אתה בכלל שוקל לקנות אותה. :roll:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
יש מצב שזה טריק שיווקי

כמו שקיימת מאזדה 6 2003 אבל את המאזדה 3 הביאו רק ב 2004. אולי כי אנשים התרשמו מהצורה של ה 6 החדשה שסובלת מביקוש דל יחסית לגרסה הקטנה של מאזדה.

אם היו מביאים באותה השנה את ה 6 ו 3 אולי פחות אנשים היו רוכשים את ה 6. באותם שנים ה 6 היתה מרשימה מאד

ה-3 הוצגה רק ב-2004, ה-6 הוצגה ב-2003 ולכן הפער בזמן ההגעה. אין שום קשר לאסטרטגיות של היבואן.

הדגמים של מאזדה ובמיוחד ה-3 מגיעים ארצה זמן קצר מאוד לאחר השקתם ולפני הרבה מדינות גדולות בעולם.

פורסם
בקשר לצפיפות מאחורה - כנראה מאזדה לא רוצה לעשות קניבליזציה, ז"א מבחינה שיווקית, היא לא רוצה לפגוע בדגם ה -6.

אם וכאשר מאזדה 3 תספק את כל הצרכים כולל מרווח המושבים של הנוסעים, המכירות של ה 6 ירדו. ראינו את זה בנתונים של ה 6 היוצאות, המכירות היו חלשות לעומת השנים של ה 3 דור 1 ו 6 דור ראשון.

(לפי דעתי)

המכירות של ה-6 הקודמות ירדו די מהר כי המכוניות התיישנו מהר מבחינת העיצוב והתייחסות הציבור אליהן - וכי היו אלטרנטיבות טובות מהן.

כשאתה מבסס את המכירות שלך על חברות ליסינג וציי רכב, עם הזמן אתה מאבד את הלקוח הפרטי, שנמאס לו לראות רכב כמו שלו בכל פינה - ובסוף הוא גם נדפק כשהוא מנסה למכור את המכונית הפופולרית-מדי שלו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
זה אומר שאי אפשר להזמין את המנוע 2000 עד ינואר\דצמבר?

טריק שיווקי כדי להשיג את ה1.5 במכירות ?

הם פותחים הזמנות , אבל המכוניות הראשונות שיגיעו יהיו גם ללקוחות שהזמינו עכשיו וגם לנסיעות מבחן.

היום:

New Seat Leon 1.8 FR 5 door

בעבר:

Scirocco TSI

פורסם
אני רואה שיציאת אגזוז כפולה כמו בחו"ל ביטלו בארץ, לפחות בדגמי ה1.5 שהגיעו, מעניין איפה עוד חסכו.

אני לא מבין, איך אפשר "לחסוך" ביציאת אגזוז? הרי מה היבואן ביקש? תייצרו בשבילי במיוחד רכבים עם יציאה אחת?

אם הרכב תוכנן עם 2 יציאות, זה לא יפגום בביצועים כשמביאים אותו עם יציאה אחת?

ולגבי ההבדלים בין הרכב בארץ לחו"ל - שמתי לב שבחו"ל נוספו עוד 2 כפתורים בגלגל ההגה בצד ימין למטה בעוד בארץ אין אותם,

מישהו יודע למה הם משמשים?

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
ומה עם הבחינה הדינמית ונוחות הנסיעה? ועלות החלפת הצמיגים האלו? והעובדה שגלגלי הגרסאות היקרות של מאזדה 3 נוטים להגנב לעתים קרובות, יותר ממכוניות אחרות?

ואם בלי האיבזור והלדים זו סתם משפחתית פחות שימושית מכל השאר לתפיסתך, אז תשאל את עצמך בכנות למה אתה בכלל שוקל לקנות אותה. :roll:

כחדשה אני לא שוקל לקנות אותה (אין כסף), אך אני מתעניין בכל הרכבים כאופציה בעתיד בשוק יד2. הסיבה שאני כן שוקל אותה, זה שיש לה יתרון ענק על המתחרות מבחינה אסטטית בגרסת ספיריט וזה גם חשוב מאוד. רק מלראות אותה בבוקר יהיה מצב רוח טוב כל היום בעבודה. :lol: חוץ מזה, אני ממש רוצה את האבזור שיש בספיריט. במצב משפחתי כרגע (+1) היא תספיק בהחלט, אני מסתדר לא רע עם סופר מיני. ייתכן והמשפחה תתרחב בעתיד. מה דעתך בעניין, כי ראית אותה, היא תספיק עבור זוג+2 (במרכב 5 דלתות)?

העניין עם הגניבות אכן מדאיג, האם גם בירושלים בה אני מתגורר תופע קיימת? לא יצא לי לראות רכבים על בלוקים כאן. על הנוחות בכל המבחנים עד כה אמרו שהיא טובה (אם כי לא מצטיינת) גם עם גלגלי 18. מבחינה דינמית גרסת 2 ליטר אמורה להיות בסדר גמור. עם עלות הצמיגים התקלת אותי, עשיתי עכשיו בדיקה קצרה. במידה של 18 רביעיה טובה יחסית (TOYO PROXES) מתחילה מ-2400, במידה 16 אותה רביעיה מתחילה מ1600, כהוצאה חד-פעמית אחת ל-3/4 שנים זה פחות קריטי.

פורסם

פחות קגריטי, אבל משום מה לאנשים אחרים כנראה יותר. אני רואה לא מעט מכוניות שערך הרכישה שלהן עוטלה על 100K ש"ח ונועלות צמיגים סיניים כמו GT, ווסטלייק וג'יפה דומה. הדבר מאד תמוה ומרגיז בעיני. אנשים רבים מתלהבים מג'אנטים עצומים אבל לא מבינים את ההשלכות, הן לעניין נוחות והן בפן הכלכלי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני רואה גם רכבים יקרים יותר עם צמיגים זולים או גמורים. אנשים פשוט לא מודעים לחשיבות של הצמיגים, הם ישקיעו בניקלים ומולטימדיה ויקנו צמיגים זולים וגרועים.

פורסם
אני רואה גם רכבים יקרים יותר עם צמיגים זולים או גמורים. אנשים פשוט לא מודעים לחשיבות של הצמיגים, הם ישקיעו בניקלים ומולטימדיה ויקנו צמיגים זולים וגרועים.

אני היתי מודע מאז ומתמיד, אבל כשהיה לי רכב ישן עם מידה 13' וכשהגעתי להחליף זוג, לא הבנתי בחברות, רק ביקשתי שישים לי משהו איכותי גם אם יעלה טיפה יותר, והאיש מקצוע אמר לי שבמידה הזו אין מבחר.

לאחר מכן עם רכב אחר כשהחלפתי זוג, אמרתי לו שאני רוצה משהו איכותי, לא הכי יקר שיש אבל שיהיה איכותי במחיר סביר אם יש לו מה להציע,

אז הוא הציע לי אוונט ב 350 לצמיג 15 אינץ'

בקיצר כשחזרתי הביתה התחלתי לבדוק על החברה והבנתי שנפלתי בפח. גם המחיר לדעתי לא זול לצמיגים זבל.

מה גם שאת הצמיגים הישנים יותר - גוד רייד הוא הרכיב מאחור, ואת החדשים אוונט הוא הרכיב מקדימה, בטענה שאת החדשים והטובים יותר שמים מקדימה.

מסקנה : לא כולם מחפשים הכי זול...עושים עלינו קופה ומוכרים מה שנוח להם.

מסקנה אישית : לעשות שיעורי בית לפני שהולכים לכל מסוג מכל סוג שהוא ולא לסמוך עליהם שם במוסך בשום אופן.

• תוכן חדש...