Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 236
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הצלחת באחד מתוך שתיים, בדגם בחו"ל ישנה אכן תצוגה רחבה יותר מעל כפתורי בקרת האקלים. ציפוי העור זה אכן הבדל נוסף שלא ראיתי :grin: (למרות שקשה לראות בצורה מדוייקת את משענת היד בגירסה מחו"ל. אבל זה כבר הבדל טריויאלי יותר, פשוט בארץ לא נהוג להביא גרסאות עם ציפוי עור לרכבים משפחתיים מלבד כיסוי עור להגה ומוט ההילוכים).

נשאר עוד הבדל אחד :smile:

לא מסכים, רואים בבירור את התפירה על משענת היד וגם ברור שזה לא שייך לבלם היד.

עכשיו מצאתי עוד אחד, חסרים שני כפתורים על ההגה. :-) ובהמשך לנושא העור, יש מצב שגם המושבים בתמונה של חו"ל בשילוב עור.

עריכה: אופס, Mleder הקדים אותי :)

פורסם
^

הקטע עם הפתחים מבאס קצת. אפילו שייצא לי להשתמש בזה רק פעמיים בשנתיים, אבל אתה רוצה שתהיה את האופציה אם תצטרך..

לגבי ההבדלים, מצאתי 2 הבדלים, נראה אם זה מה שאתה ראית, משענת יד מצופת עור בחו"ל ותצוגה כלשהי מעל בקרת האקלים שבחו"ל היא לכל רוחב הקונסולה. פגעתי? :wink:

הכפתורים זה חימום מושבים שאני מניח שאין בדגמי ה1.5, אולי ב2 ליטר יביאו את האיבזור המלא.

za1z.jpg

פורסם
שם יש יותר לחצנים על ההגה,בנוסף לדיבורית בצד שמאל יש גם משהו בצד ימין.

עכשיו מצאתי עוד אחד, חסרים שני כפתורים על ההגה. :-)

בינגו :idea::-D

הכפתורים זה חימום מושבים שאני מניח שאין בדגמי ה1.5, אולי ב2 ליטר יביאו את האיבזור המלא.

za1z.jpg

כל הכבוד על התמונה המוגדלת, באמת היה מסקרן מהן האופציות הנוספות הללו.

דרך אגב איך "מדביקים" תמונות גדולות לתוך תיבת הטקס כמו שאתם עשיתם?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

י'משתמש כבד :-)

בכל מקרה, מאכזב לשמוע שהדור הקודם יותר מהיר מהנוכחי, מה שמעיד שאכן מדובר בעגלה מתה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מבחינתי האכזבה הכי גדולה במאזדה 3 החדשה זה שלא השתפר המרווח מאחור למרות בסיס גלגלים הגדול בקטגוריה ותא המטען קטן. בסעיף השימושיות רוב המתחרות לוקחות בהליכה. אבל 2 ליטר ספיריט זה חתיכת רכב סקסי, שגורם לך לשכוח מזה (לפחות עד רגע בחירת הרכב כנראה :lol:). תאורת יום מנורת הלוגן הורסת קצת את העיצוב בכל הגרסאות חוץ מספיריט, שם LED אחראי על זה.

פורסם

תגידו, עם ג'אנטים 16 עם חתך גבוה יותר במקום ה18 הענקיים והחתך הנמוך יותר, הרכב לא ירגיש זריז ונוח יותר? כי לפי מה שזה נראה, ה1.5 לא ''סוחב'' גודל כזה טוב. עד עכשיו אף מבחן בארץ לא עשה מבחן לאקטיב.

BW

פורסם
תגידו, עם ג'אנטים 16 עם חתך גבוה יותר במקום ה18 הענקיים והחתך הנמוך יותר, הרכב לא ירגיש זריז ונוח יותר? כי לפי מה שזה נראה, ה1.5 לא ''סוחב'' גודל כזה טוב. עד עכשיו אף מבחן בארץ לא עשה מבחן לאקטיב.

לאקטיב אמור להיות גם לוח שעונים שונה במעט.

על פניו, נראה שהגרסה הכדאית ביותר היא ה-2 ליטר אקטיב, עם צמיגים שפויים ומספיק איבזור חיוני.

אגב, במציאות עיצובה של ההצ'באק מרשים ויחודי - אף אחד לא יתבלבל בינה לבין ג'ולייטה - אך עיצובה של הסדאן דחוס ומבולבל ונראה יותר כמו מתחרה ליונדאי i25.

מבחינת עיצוב הפנים, לא נפלתי. פתחי המיזוג המרכזיים פשוטים ונמוכים מדי, התחושה מעט קלאוסטרופובית אבל אין אינטימיות לנהג בנוסח ב.מ.וו, פורד פוקוס או או קיה סיד/פורטה.

מיקום המספר בתוך הגריל במקום מתחתיו - כמו במאזדה 6 - צורם בעין. בקרוב תראו הרבה כאלו עם מספר צהוב על הכבישים ותבינו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

יש דברים מוזרים וללא ספק שהיא לא מושלמת כמו כל רכב בקטגוריה שלה.

מה שכן זה שהיא חוזרת להיות רלוונטית ואטרקטיבית, בנוסף אולי בגלל המחיר הנמוך של ה 2 ליטר נראה גם אותה בליסינג כמו את הפוקוס.

פורסם

נראה לי מצאתי עוד הבדל אבל יש מצב אין תאורה אז לא רואים.

בדגם מחו"ל בבקרת חלונות הנהג יש אפשרות לסגור אוטומטית לכל חלון ובארץ רק לחלון של הנהג.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

בישראלי יש גם גלגלת לכיוון גובה האורות הקדמיים אבל יכול להיות שזה תלוי בסוג הפנס הקדמי (קסנון או לא).

פורסם
על פניו, נראה שהגרסה הכדאית ביותר היא ה-2 ליטר אקטיב, עם צמיגים שפויים ומספיק איבזור חיוני

לא מסכים, ספיריט מגיעה עם אבזור מתקדם שבאמת מבדילים את ה-3 משאר הקטגוריה, כמו HBC, קסנון עוקב פניות וכו' , מה גם שמבחינה עיצובית חישוקי 18 ותאורת לד עושים הבדל רציני. בלי כל זה זו סתם משפחתית פחות שימושית מכל השאר לדעתי..

• תוכן חדש...