Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום היקרים!

אקצר ואומר, מחר יש לי פגישה חשובה במגדלי קונקורד בבני ברק בשעה 8:00 בבוקר, אני מגיע מאשדוד ברכבי הפרטי.

חשוב לי מאוד לא לאחר ואף להקדים קצת, אשמח לעזרה והכוונה לאלו מכם שיודעים את מצב הכבישים בשעות בוקר אלו ומתמצאים אפילו ברחבי העיר בני ברק.

כמה מוקדם עליי לצאת כדי לא להיתקע בפקקים בין אשדוד לבני ברק, יש עדיפות לדרך מסוימת לסוע בה?, מכמונות מוכרות שצריך לשים לב אליהן :lol: ?, לגבי מגדלי קונקורד בתוך העיר מישהו יודע להסביר פלוס מינוס היכן המקום נמצא?.

תודה מראש, אדם המקווה לא להתקע בפקק!.8)

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

בעידן הוויז והמפות אתה שואל איפה זה קונקורד?

זה על רחוב בן גוריון, בסמוך מאוד לבן גוריון פינת ז'בוטינסקי (טיפה קדימה לכיוון קניון איילון, ומצד ימין)

ד"ש לדוקטור.

פורסם

מההיכרות שלי, תנועה ערה תהיה לך באזור של ראשון אם אתה נוסע על כביש 4, רק שאני לא יודע מתי מתחיל העומס העיקרי שם.

תוכל לרדת או בגהה ולעלות על זבוטינסקי שמתחיל להיות עמוס לקראת השעה הזו או דרך קריית אריה בפ"ת לעלות על הכביש שמחבר לקניון איילון.

אישית הייתי חונה בחניה של הקניון מאחר והיא חינמית ומדובר בהליכה של כ-10 דקות גג. אחרת זה או חניון או מדרכה כחול לבן בתשלום.

פורסם
בעידן הוויז והמפות אתה שואל איפה זה קונקורד?

זה על רחוב בן גוריון, בסמוך מאוד לבן גוריון פינת ז'בוטינסקי (טיפה קדימה לכיוון קניון איילון, ומצד ימין)

ד"ש לדוקטור.

שמע ידעתי שמישהו יגיד את זה אבל אני לא יודע מה נדפק בוויז מאז העדכון גרסא האחרון, אני חושב שמישהו שם שיכור, אבל כל כמה שניות הוא מחשב לי מסלול מחדש וזה לא משנה לאן אני מנווט!.

וזה דווקא לא לדוק', יותר בכיוון של AKT =).

מההיכרות שלי, תנועה ערה תהיה לך באזור של ראשון אם אתה נוסע על כביש 4, רק שאני לא יודע מתי מתחיל העומס העיקרי שם.

תוכל לרדת או בגהה ולעלות על זבוטינסקי שמתחיל להיות עמוס לקראת השעה הזו או דרך קריית אריה בפ"ת לעלות על הכביש שמחבר לקניון איילון.

אישית הייתי חונה בחניה של הקניון מאחר והיא חינמית ומדובר בהליכה של כ-10 דקות גג. אחרת זה או חניון או מדרכה כחול לבן בתשלום.

6 ו20~ לדעתך מספיק מוקדם ? והחנייה הבנתי בתשלום בחניון של המגדלים, אין לי בעיה לשלם.

אני תמיד מעדיף לחנות בחניון בתשלום שקרוב ליעד במקום שאני לא מכיר.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לדעתי אתה תהיה שם עוד לפני 0700...

0630 (אם לא אפילו 0645) זה מקדם היסטריה מעל למספק לדעתי, רק שלידיעתך אין לי נסיון ישיר עם המסלול אותו אתה הולך לעבור, אבל מכיר את אופי התנועה מאזור ראשון והלאה.

רצוי שתקבל פה חוות דעת נוספות ועדכניות מבעלי נסיון עשיר בציר הזה בשעות האלו.

פורסם

מראשון לציון עד קונקורד הכל בערך פקוק. בסביבות 6:20 עוד לא נורא אבל מ-7 בערך הכל עומד. לכן גם שאלות על מצלמות מהירות אינן רלוונטיות.

יש חניה חינם באזור קניון איילון, בערך 10 דקות הליכה משם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם זה חד פעמי אז מה ההתלבטות? צא ב06:20, תגיע, תחנה, שתה איזה כוס קפה עם עיתון, וגש לפגישה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אם זה חד פעמי אז מה ההתלבטות? צא ב06:20, תגיע, תחנה, שתה איזה כוס קפה עם עיתון, וגש לפגישה.

ניקו צודק,ולא לשכוח לשתות קצת וויסקי בלילה לפני כדי שתוכל להרדם מוקדם. בהצלחה!

עריכה:

אופס כבר לא רלוונטי,מקווה שהייתה פגישה מוצלחת,וכבשת את ליבה של הריספשניסטית בכניסה.

Porsche 944 turbo

פורסם

נסעתי כבר והגעתי מאוד מוקדם יחסית, יצאתי ב6:40 לקראת 7:00 כבר הכביש התחיל לעמוד באיזור ת''א, איך שנגמר הנתיב תחבורה ציבורית לפני הירידה לאיילון השתחררה התנועה קצת והגעתי ב7:25 כבר חניתי בחניון של המגדלים, אגב 80 ש''ח ליום חנייה שלם, אבל למי אכפת העיקר שקיבלתי את התפקיד :lol: .

אפשר לנעול, תודה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...