Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 10,000 לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

עוד שבועיים נגמר המלווה והיות ונסיעה ברכב של הורים איננה אופציה בשבילי אני מחפש רכב ראשון.

תקציב כולל לרכב הוא 10,000 שקל וכאן באה ההתלבטות:

ראשית, התלבטות בין כמה דגמים:

1. פיאט פונטו/פונטו ספייס

2. יונדאי אקסנט

3. סוזוקי בלנו

4. פולקסווגן פולו

5. דייהטסו שרייד

אשמח לעזרה בבחירה לרכב האמין מבין החמש על פי ניסיונכם האישי/מה ששמעתם - כמובן שאני לא לוקח את זה כמשהו חד משמעי ואבדוק את הרכב עם קרוב משפחה שהיה לו מוסך עד לפני שנה (בקיצור, מבין במכוניות).

התלבטות נוספת היא מה לרכוש - כלומר, האם לרכוש שנתון טיפה פחות מתקדם (כשנה-שנתיים אחורה) וכך לשמור כסף ליישור קו רציני יותר, או לרכוש רכב חדש כפי שניתן במצב טוב כפי שניתן, אך פה לסיים את התקציב.

לסיכום, כמה כסף לדעתכם להשקיע ברכב עצמו, כמה לשמור לצורך השקעה ואיזה דגם הכי מומלץ מבחינתכם?

תודה רבה מראש.

פורסם

אני הייתי מחפש פונטו שמורה. רכב כזה שמטופל נכון מאריך ימים וגם בעת הצורך בתיקון העלויות זולות וחלפים יש בשפע.

צריכת הדלק מצוינת והיא נכנסת בכל חניה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הייתי קונב יותר ישן אבל כסף בצד,הרי זה לא שההבדל הוא בין רכב 2002 ל2009.

האופציות שהעלת טובות,הפונטו הכי חסכונית ולא יקרה לאחזקה.

האקסנט גם אמינה ולא יקרה לאחזקה.

הבלנו טובה אם אתה מחפש משפחתית ואתה זקוק לתא מטען גדול יותר.

השרייד גם טובה אני מאמין שתוכל למצוא את הקלסיק מנוע 1.5 מודל 2000.

את הפולו אני פחות מכיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...