Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני לא יודע איך לא שאלתי לפני כן, אבל יש משהו ברכב שלי שמאוד מפריע לנקותו.

בדגמי סיאט לאון (דור שני 2010), חלק מהדשבורד עשוי מפלסטיק רגיל (החלק שיותר קרוב לחלון) וחלק עשוי מסוג של פלסטיק ספוגי ומחוספס כזה (רוב הדשבורד).

הבעיה היא שלא משנה באיזה אמצעי השתמשתי כדי לנקות את החלק הספוגי הזה, תמיד נשארות נקודות של אבק והוא אף פעם לא נקי לגמרי.

השתמשתי במטלית פייבר, במברשת נוצות כאלה לטאטא קודם את האבק ובמגבונים ללא אלכוהול אבל שום דבר לא מנקה את הדשבורד בצורה טובה.

האבק פשוט "נדבק" לסוג הפלסטיק הספוגי הזה.

למישהו מכם היה ניסיון עם אותו דשבורד ויודע להגיד לי כיצד ניתן לנקות אותו בכל זאת?

המון תודה :)

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

לדעתי לא להשתמש בשום חומרי ניקוי אלא מגבת מיקרופייבר לחה טיפה במים, לניקוי ראשוני ואחר כך עם יבשה עוברים שוב ומעיפים את כל האבק

פורסם
לדעתי לא להשתמש בשום חומרי ניקוי אלא מגבת מיקרופייבר לחה טיפה במים, לניקוי ראשוני ואחר כך עם יבשה עוברים שוב ומעיפים את כל האבק

הבעיה היא שמרוב שהחומר ממנו עשוי הדשבורד מושך לכלוך ואבק, אפילו המטלית פייבר משאירה נקודות קטנות של לכלוך.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

• תוכן חדש...