Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שכן עם אימפלה שחורה חדשה בדגם המפואר (LTZ כמדומני)?

הוא טוען שזה הדבר הכי טוב שקרה לו מאז שהוא הוציא רישיון לפני 27 שנה.

והייתה לו מאזדה 6,קאדילק CTS משנתון יותר מוקדם וכמדומני יונדאי סנטה פה חדשה של אישתו.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנשים שמדברים מתוך פוזיציה לא תמיד אוביקטיבים ועשויים לדבר מתוך רצון להצדיק לעצמם מהלך שביצעו.

שים לב וקח בחשבון.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

מאחר והפרמטר הכי חשוב שאתה מציין הוא הנוחות של אבא, אז אני מצטרף לשאר הממליצים כאן על נסיעת מבחן ולא כזאת "מסביב לבלוק" של הסוכנות. תבקשו את הרכב לכמה שעות (ברמת המחירים האלה זה מקובל). אין טעם להשקיע 200K ברכב שלא יהיה נוח לנסיעה.

פורסם
במידה והסופרב ימצא כהבחירה המתאימה, (למרות שלפי הדיבורים על האימפלה הסיכויים לא גבוהים) במה הייתם בוחרים, בדיזל או הבנזין?

נכון, צריכת הדלק היא לא שיקול, אך שמעתי דברים מצויינים אודות הדיזל, מומנט גבוה, שקט וכח זמין.

בדיוק יש מבחן באוטוספורט על הסופרב. לא קראתי את הכתבה עצמה עדין אבל משתף אותך בקישור.

http://www.autosport.co.il/magazin/48489/%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%9f-%d7%a1%d7%a7%d7%95%d7%93%d7%94-%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%a8%d7%91-%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%94-%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%90%d7%aa-%d7%93%d7%95%d7%a4%d7%9f-%d7%9c%d7%9b%d7%a1/

פורסם

כמו שאמרו - אימפלה מבין שלושת אלו (גם המחיר שלה מציב אותה בקבוצה אחרת).

בעניין סוג הדלק של הסופרב והגיר. למרות ששמעתי על תלונות של אחרים, בסופרב שהייתה לי מעולם לא היו בעיות גיר (DSG7) והגיר עצמו מצויין. אני מודע לטענות שיש בעיות בגיר ואני מאמין להם, פשוט אני לא חוויתי, וזה בנסיעה בלי רחמים, עם 50K ק"מ בשנה.

אני נוהג מידי פעם על פאסאט 2.0TDI (דיזל) עם גיר DSG6. גם ברכב הזה למיטב ידיעתי לא היו בעיות גיר. המנוע לא רועש, לא הייתי אומר שהוא טוב בצורה משמעותית מה-1.8TSI (בנזין) בביצועים, לפחות זו התחושה הכללית (הוא בהחלט חסכוני יותר), וגם מהגיר התלהבתי קצת פחות. הרגיש לי כאילו ההילוך השביעי חסר, אבל אולי זה עניין של הרגל.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
מאחר והפרמטר הכי חשוב שאתה מציין הוא הנוחות של אבא' date=' אז אני מצטרף לשאר הממליצים כאן על נסיעת מבחן ולא כזאת "מסביב לבלוק" של הסוכנות. תבקשו את הרכב לכמה שעות (ברמת המחירים האלה זה מקובל). אין טעם להשקיע 200K ברכב שלא יהיה נוח לנסיעה.[/quote']

זה מקובל בכלל לבקש דבר כזה?

מניסיון קטן אם הוא יראה רציני, הם יעשו הכל כדי לרצות אותו.

פורסם
בדיוק יש מבחן באוטוספורט על הסופרב. לא קראתי את הכתבה עצמה עדין אבל משתף אותך בקישור.

http://www.autosport.co.il/magazin/48489/%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%9f-%d7%a1%d7%a7%d7%95%d7%93%d7%94-%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%a8%d7%91-%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%94-%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%90%d7%aa-%d7%93%d7%95%d7%a4%d7%9f-%d7%9c%d7%9b%d7%a1/

לא קראת את הכתבה??

נראה לי שחיפשת 5 שעות עד שמצאת כתבה כל כך אוהדת..וגם מאיזה מגזין מצוקמק. :oops:

פורסם
לא קראת את הכתבה??

מה אתה מצפה? פאן בוי של VAG .

פורסם
לא קראת את הכתבה??

נכון לזמן שליחת הקישור, לא קראתי את הכתבה, ולא שאני מרגיש צורך מיוחד להתנצל בפניך או בפני כל אחד אחר כאן בעל דעות שונות משלי. נכון לעכשיו, כן קראתי את הכתבה ובהחלט נהנתי. ממליץ גם לך. אולי יפקחו עינך ותבין שיש עוד חברות ויצרני רכב בעולם שאילולא כך, התעשייה הזאת לעולם לא הייתה מתקדמת ומגיעה לאן שהיא היום כולל מכוניות שעוד רגע נוהגות לבד. טול קורה מבין עיניך ובדיוק כמו שאתה חובב מותג מסוים, אחרים חובבים מותגים אחרים. תלמד לקבל גם דעות אחרות ואל תזלזל באתרים וכותבים אחרים גם אם לדעתך הם מצ'וקמקים. מי אתה, אלן דלון, שתחלק ציונים לאתרים שלא מתחשק לך לקרוא אותם?!

אגב, פאן בוי של VAG זו בהחלט מחמאה עבורי ותודה.

פורסם
זה מקובל בכלל לבקש דבר כזה?

מניסיון קטן אם הוא יראה רציני, הם יעשו הכל כדי לרצות אותו.

לא יודע אם זה מקובל או לא אצלם, אבל אני לא הייתי קונה אוטו ב-200,000 שקל פלוס מינוס בלי לנסוע עליו לפחות כמה שעות. ככל שעולה המחיר, היבואנים מגלים יותר גמישות בנושא. ברור שאף אחד לא יטרח לתת לך איזו מיני לסוף שבוע כדי שאדוני יראה אם הדבר הזה נוח לו ואם הוא מוכן להשקיע 60 או כמה אלף שקל, אבל כשקונים מכוניות במאות אלפי שקלים, זה מובן ומקובל לבקש את הרכב להתרשמות.

פורסם
נכון לזמן שליחת הקישור, לא קראתי את הכתבה, ולא שאני מרגיש צורך מיוחד להתנצל בפניך או בפני כל אחד אחר כאן בעל דעות שונות משלי. נכון לעכשיו, כן קראתי את הכתבה ובהחלט נהנתי. ממליץ גם לך. אולי יפקחו עינך ותבין שיש עוד חברות ויצרני רכב בעולם שאילולא כך, התעשייה הזאת לעולם לא הייתה מתקדמת ומגיעה לאן שהיא היום כולל מכוניות שעוד רגע נוהגות לבד. טול קורה מבין עיניך ובדיוק כמו שאתה חובב מותג מסוים, אחרים חובבים מותגים אחרים. תלמד לקבל גם דעות אחרות ואל תזלזל באתרים וכותבים אחרים גם אם לדעתך הם מצ'וקמקים. מי אתה, אלן דלון, שתחלק ציונים לאתרים שלא מתחשק לך לקרוא אותם?!

אגב, פאן בוי של VAG זו בהחלט מחמאה עבורי ותודה.

חמודי,לא אני קראתי לך פאן בוי של VAG,אם אתה מגיב לשרשור,לפחות תטרח לקרוא את התגובות.

אני הייתי אומר ישר שאתה סוכן משועמם של VAG,יש לך אינטרס ברור,זה לא רק אני אומר.

לא נהוג לומר:טול קורה מבין רגליך..?.

פורסם
לא נהוג לומר:טול קורה מבין רגליך..?.

:lol: מבין רגליך?!?! כנראה שאתה חושב שחובבי VAG הם פותחי רגליים סדרתיים...

קראתי את הכתבה השטחית לטעמי. נגיעות קלות מאוד בהכל. יש לי מספר מסקנות -

-הסופרב "החדשה" שונה מקודמתה רק בפנסים, מערכת המולטימדיה וההגה. לא שה-"קודמת" הייתה לא מספקת, אבל זה הופך אותה למיושנת במקצת בסגמנט הזה שבו לא מפסיקים לצוץ עדכונים וגאדג'טים שונים.

-הפנסים האחוריים כמו שאמרתי בשרשור אחר, היו אמורים לעשות טוב, עם קריצה לאאודי, אבל יצאו פלסטיקיים וזולים לטעמי.

ושוב אני אחזור על עצמי - הסופרב היא באמת תמורה מדהימה לכסף, היא באמת מרגישה מדהים מול רוב המתחרות (לפחות עד הגעת המונדאו החדשה, מאזדה 6 החדשה ושאר המתחדשות בסגמנט). באמת שלא אכפת לי להיתקע איתה בפקק והיא נהדרת (הייתה).

אבל כשפותחים את זה לרמות של 240-250K ש"ח היא כבר פחות מעניינת. אימפלה, לה-קרוס, S60T5, קאמרי ואחרות הופכות את הסופרב להרבה פחות אטרקטיבית. אפשר לזלזל בזה - אבל ברמות האלה דיפוני עור וגאדג'טים מפנקים קונים אותי ומגורמים להרבה יותר סיפוק מאוד כוחות סוס או נתונים טכניים כאלה ואחר. לא הייתי הולך על עגלה סופר מאובזרת אבל ברוב המקרים מדובר ברכבים עם די כוח למשתמש הממוצע בדרכים ויותר.

עבור רוב המנהלים יש חשיבות ל-נוחות מקסימלית בנסיעות ארוכות וחזות מרשימה. כמות יחסי ההעברה או כוחות הסוס משמעותית פחות.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
:lol: מבין רגליך?!?! כנראה שאתה חושב שחובבי VAG הם פותחי רגליים סדרתיים...

קראתי את הכתבה השטחית לטעמי. נגיעות קלות מאוד בהכל. יש לי מספר מסקנות -

-הסופרב "החדשה" שונה מקודמתה רק בפנסים, מערכת המולטימדיה וההגה. לא שה-"קודמת" הייתה לא מספקת, אבל זה הופך אותה למיושנת במקצת בסגמנט הזה שבו לא מפסיקים לצוץ עדכונים וגאדג'טים שונים.

-הפנסים האחוריים כמו שאמרתי בשרשור אחר, היו אמורים לעשות טוב, עם קריצה לאאודי, אבל יצאו פלסטיקיים וזולים לטעמי.

ושוב אני אחזור על עצמי - הסופרב היא באמת תמורה מדהימה לכסף, היא באמת מרגישה מדהים מול רוב המתחרות (לפחות עד הגעת המונדאו החדשה, מאזדה 6 החדשה ושאר המתחדשות בסגמנט). באמת שלא אכפת לי להיתקע איתה בפקק והיא נהדרת (הייתה).

אבל כשפותחים את זה לרמות של 240-250K ש"ח היא כבר פחות מעניינת. אימפלה, לה-קרוס, S60T5, קאמרי ואחרות הופכות את הסופרב להרבה פחות אטרקטיבית. אפשר לזלזל בזה - אבל ברמות האלה דיפוני עור וגאדג'טים מפנקים קונים אותי ומגורמים להרבה יותר סיפוק מאוד כוחות סוס או נתונים טכניים כאלה ואחר. לא הייתי הולך על עגלה סופר מאובזרת אבל ברוב המקרים מדובר ברכבים עם די כוח למשתמש הממוצע בדרכים ויותר.

עבור רוב המנהלים יש חשיבות ל-נוחות מקסימלית בנסיעות ארוכות וחזות מרשימה. כמות יחסי ההעברה או כוחות הסוס משמעותית פחות.

אהבתי את התגובה שלך.

לא התכוונתי לחובבי VAG,התכוונתי ל3-4 אנשים פה בפורום[בוודאי שלא אתה] שעפים על עצמם עם VAG בקטע שזה מינימום פאגאני או פרארי,וזה ממש דבילי.

• תוכן חדש...