Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגמרי במקרה אני אתך באותה סירה (+/-) אבל במקרה שלך קצת יותר קל; אתה קנית את הפנדה ממש מעט זמן לפני שהתחילו מבצעי כאסח (כלומר שילמת הרבה), השקעת בה כל כך הרבה זמן (כלומר כסף) בטיפוח, ועכשיו למכור אותה כמו כל פנדה אחרת "יד ראשונה ממישהו שלא יודע מה ההבדל בין פראפלו לנביעות" ב43K פשוט נראה לי כמו פספוס אדיר.

אם תחליט בכל זאת למכור - תעשה את זה הרבה מעל מחירון, אל תיכנע, פשוט כי מגיע לה.

כמו שאמרו חכמים לפניי - חפש איזו גטס ב20~25K וסגור פינה.

(אם תוותר על גטס לנוכח הקושי למצוא אחת שהיא לא GLF, תעבור לאקסנט/ריו, והקפד שבעתיים שהן לא יהיו יוצאות צבא)

בהצלחה!

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון,רכב אצלי מאוד מטופח ונקי ומעל המחירון לדעתי יהיה קשה למכור עם כול המבצעים של ה 55K שיש עכשיו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אנחנו מסתדרים עם סופר מיני האצ'בק מצוין עם העגלה,

מכיר זוגות שיש להם גטס, והם גם מסתדרים לא רע.

אז אתה ממש לא חייב משפחתית.

אגב, העגלה שלנו תכנס גם לתא המטען של הפנדה...

פורסם
אנחנו מסתדרים עם סופר מיני האצ'בק מצוין עם העגלה,

מכיר זוגות שיש להם גטס, והם גם מסתדרים לא רע.

אז אתה ממש לא חייב משפחתית.

אגב, העגלה שלנו תכנס גם לתא המטען של הפנדה...

אם הסופר מיני האצ'בק שאתה מדבר עלייה היא זאת שבתמונת המשתמש שלך, אז טוב לדעת שאני לא אצטרך לקנות משפחתומתית 1600 שברגע שיהיה לי ילד. :lol:

פורסם

גם נכון,ב55 ניתן לקנות אלטו,ספארק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אולי כדאי לשקול אופניים חשמליות?

בשביל ק"מ או שניים ליום לשנה הקרובה אולי לא כדאי לקנות רכב

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אישתי עובדת בחטיבה,אם ילדים יראו אותה על אופניים זה יהיה קצת:roflmao:

פורסם

מה הבעיה שהאישה תסתדר עם מוניות ספיישל? תעשה חישוב ותראה שזה יוצא הרבה יותר זול מלהחזיק אוטו נוסף. אפילו תוכל להגיע להסדר עם התחנה המקומית באם הנסיעות קבועות כל יום בשעות דומות למשך כל החודש.

:idea:
פורסם

הבעיה שתדירות הספיילשים אצלנו לא משהו,דיברתי איתה על זה,היא יכולה לחכות גם 15-20 דקות,אנחנו עיר קטנה :).

בבוקר למשל לא פעם אמרו לה שאין,בגלל שיש עומסים.

פורסם

עוד הצאה מעניינת היא קאר-פול.

ובקשר לאופניים, אחד המורים שלי בתיכון היה מגיע על אופניים, אף אחד אף פעם לא דיבר על זה.

לא רואה בעיה, ובימים שכן יורד גשם אפשר לקחת מונית.

בכל אופן, משהו ידני וקטן לא יהיה יקר לאחזקה, וביום שתרגיש שאתה צריך יותר גודל תמכור ותקנה יותר גדול, גם אם תצטרך לרדת 2000 שקל מהמחירון כדי למכור במהירות, עדיין יצא לך יותר כלכלי מלקנות רכב גדול יותר עכשיו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

או שתקנה איזה סוזוקי בלנו/פורד פיאסטה/הונדה משנות ה90 בכ5000 שקל,

ככה גם תחסוך על המקיף והק"מ לא גדול ככה שהסיכוי לתקלות גם קטן.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לדעתי אין טעם לוותר על הפנדה, כרגע או במועד מאוחר יותר.

אם וכאשר תגורו לבד ותצאו לטיולים או נסיעות ארוכות יתכן ותצטרכו רכב גדול אחד בבית, הנסיעה בו תהיה נוחה יותר מכל סופר מיני וגם הבגאז' המרווח יעזור. כרגע נשמע שזה לא נחוץ ואפשר להסתפק במכונית קטנה נוספת, בדגש על משהו חסכוני ואמין שיאפשר לכם למקסם את הכסף ששמים בצד כל חודש.

לי אין ילדים אך אני יכול להביא כדוגמה את היסטוריית הרכב של אחותי ובעלה בשבע השנים האחרונות (מאז החתונה): הם התחילו עם יונדאי אקסנט 98' ואחרי כשנתיים שדרגו לגולף 05' עם האקסנט ברקע כרכב שני. אח"כ הגולף נגנבה וקנו סיריון 2011, את האקסנט החליפו במאזדה לנטיס 04', ואחרי חצי שנה הבינו שזה לא מספיק וקנו במקומה סוזוקי ויטארה 2010. היום יש להם ג'יפ גדול ומרווח לטיולים וביקורי משפחות (נתניה-אשדוד) המשמש ביומיום את גיסי להגיע לעבודה (2 ק"מ מהבית) + דיההטסו סיריון בתור רכב יומיומי לעבודה ולסידורים של אחותי.

שוק הרכב בישראל מאפשר גמישות רבה בהתאם לצרכים המשתנים שלך, כדאי רק להתרחק מהאקזוטיקה ולהיצמד לדגמים בעלי סחירות גבוהה.

פורסם

אני דווקה כן היתי מכניס את הילד העתידי למשווה.

זה קורה מהר, אתה קונה עכשיו רכב ב 20 אלף, יש סיכוי טוב מאוד שהוא היה רכב מאוד מוצלח ואז פשוט חבל להחליף ולמצוא שוב משהוא דומה.

צא מנקודת הנחה שאחרי שהוא נולד כבר יותר קשה לשדרג:wink:.

היא לא נוסע הרבה, אין בעיה של חניה באזור אז לא מה לא משפחתי...

אני עשיתי את אותה טעות, אחרי החתונה קניתי את הרכב (פראדו 2002 קצר, אמרתי לעצמי שאין שום סיבה לגרור אחרי עוד 50 ס"מ, חניות, יפה יותר וכו') שנה אחרי אישתי נכנסה להריון.

היום האוטו הזה פשוט סיוט להכניס בו את הילדים, אבל איפה אני אמצא היום כזה ארוך במצב שאני מחפש?

בטח שאתה יודע באיזה מצב האוטו שאתה נפרד מימנו.

אגב אישתי עם גאלאנט עוד מהתקופה שהיא סטודנטית, לא קרה לה כלום, הרכב הזה שמש אותנו נהדר גם היום עם הילדים

• תוכן חדש...