Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנה לה טוסטוס.

רוב השנה קיץ אז לא תהיה בעיה.

אם גשום שתתפוס טרמפ עם איזו מורה אחרת ואם ההיא עושה פרצופים אז תשתתפו איתה בדלק.

אגב אני מכיר אנשים שלא יכולים להחזיק שני רכבים ומנסים לחסןך אז אחד מהם נוסע באוטובוס לעבודה.

אוטובוס הוא גם אופציה לזוג צעיר שמנסה לבנות את עתידו.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפיתוי פה ברור, אין לך הוצאות, אתה בקושי משלם משהו על מחייתך , אז "על הנייר" מאד קל להקצות קצת כסף לעוד רכב.

אז צריך לקחת בחשבון שגם אוטו פשוט וזול זה הוצאות, יש תיקונים, יש דלק (אפילו בקטנה, ובכל זאת), יש ביטוח חובה וצד ג', יש טסט, בקיצור , יש הוצאות. אני פעם החזקתי עוד רכב ישן (גאלאנט) רק מטעמים סנטימנטליים, ויודע מה? זה ישב לי כמו אבן.

חבל מאד על הכסף שנשרף סתם על עוד רכב, וחוץ מזה שכשנולד ילד, החיים ומערך ההוצאות משתנה ב180 מעלות.

אני אומר דבר פשוט - תסתדרו.

כן כן, אם זה בשביל 2-3 ק"מ ביום, אז תמצא את הדרך להסתדר.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

טוסטוס לא בא בחשבון מטעמי בטיחות.

לגבי האוטובוסים רשמתי שזה לא מסתדר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אופניים חשמליות אני לא מבין בכלל על מה אתה חושב?

בשבועיים מתוך השלוש בשנה שיורד גשם(בשאר בטח יהיה איזה חופש שני המורים שלי מורים אז אני יודע) קחו מונית.

יתרונות:

רכישה קלה- פשוט קונים חדש.

מכירה קלה- יש לפריט הזה שוק חזק היום.

אפס הוצאות.

זה הרבה יותר נוח ממה שאתה חושב.

לגבי הרמות הגבה של התלמידים ממה שאני רואה אנשים מתלהבים מאופניים חשמליות יותר ממכוניות מיוחדות.

חוץ מזה מורה על אופניים זה מגניב.

כול רכב שתקנה אפילו אם זה סקסו ב5000 שקל כמו שלי זה הוצאה של 300 שקל בחודש על ביטוח, עוד 300 על דלק במקרה הטוב, עוד 200 שקל על תיקונים, וברכב חדש יותר גם ירידת ערך.

כול אחד שיעשה מה שהוא רוצה עם הכסף שלו, אבל לדעתי לשלם 700 שקל בחודש במקרה הטוב בלי להכניס בכלל את ההוצאה על קנית הרכב, וירידת ערך צפויה במרחקים האלה זה חבל מאוד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני חושב אבל לטווח ארוך,שנה הבאה נצטרך רכב,ואצלנו במעלות בחורף מאוד גשום,והיא גם לא רוצה.

לעצמי הייתי קונה אחלה דבר.8)

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את דעתי האובייקטיבית כבר כתבתי לעיל, אך אני מבין שהשיקולים שלך מובילים לכיוון אחר.

אם תרצו לשקול בשלב כלשהו אופציה של משפחתית גדולה ומרווחת (אבל לא כ"כ חסכונית) בתקציב של 25K, דבר איתי. יש לי אחת כזאת בת עשור עם קילומטרז' נמוך, שעברה לא מזמן ישור קו גדול ומפגינה אמינות למופת, ונותנת תמורה מצויינת למחיר הצנוע שלה. היא משמשת אותי כיום בתור daily driver אבל אשמח להיפרד ממנה לטובת משפחה טובה שתרצה לנצל את מלוא הפוטנציאל שלה.

פורסם
אם פנדה חדשה קונים היום ב 55K, אף אחד לא ישלם לרכב בן שנתיים 43K. שמור ככל שיהיה.

זה כבר לא נכון, הפנדה מהדור הקודם (קלאסיק) כבר לא משווקת ומוכרים את החדשה במבצעים ב 66K. לדעתי דווקא ניתן לקבל מחירון על הרכב.

• תוכן חדש...