Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ניקיתי את הרכב שלי מבפנים, הוצאתי שואב אבק ושאבתי את כל הלכלוכים הקטנים שיש מתחת למושבים ושטיחים

השואב עושה עבודה מצויינת, אך עניין האבק שיושב על הסקלה, הידיות, קונסולה, זה כבר סיפור אחר.

איך מומלץ לנקות את האבק הזה בצורה טובה ויעילה?

בלי למרוח את האבק, ולנקות אותו באופן יסודי וטוב?

jgi7.jpg

83qd.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
מטלית מיקרופייבר בתוספת CG SLIK SHINE עושה את העבודה.

תודה, אני רואה עכשיו באוטו סטור מוצרים שמיועדים בידיוק לדברים האלה, אני חושב שאני צריך לעשות רשימה יפה ולהזמין כמה מוצרים :)

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%95%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%97-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7.html

פורסם

יש גם את התחליב של קארפלאן הזה. יש לי אותו ואני מאוד מאוד מרוצה. לא עולה הון ועושה המון. בנוסף ממליץ לך לנקות עם APC את המתגים לחלונות לפני יישום חומר לפלסטיקה הפנימית, זה מטונף לאללה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

גם אני השתמשתי בCARPLAN,בהחלט מוצר לא יקר ועושה עבודה טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתם מערבבים שני דברים פה , לנקות משתמשים בחומר ניקוי.

כמו APC.

רק אחרי שהמשטח נקי ממשקעי שומנים ואבק מיישמים חומרים כגון Silk Shine.

לשאלתך , תתחיל בניקוי עם מגבת מיקרופייבר שמרוסס עליה כמה שפריצים של APC , אח"כ תמשיך עם מברשת כדי להוציא מהחריצים שאריות אבק. למקרה כמו כפתורי החלונות שמלאים בשומן תשמש במברשת מרוססת בAPC , תבריש , תקציף ותנגב.

בהצלחה.

פורסם

טוב בנתיים השתמשתי בשמפו רכב זול מדולל עם מים בתוך שפריצר, זה ניקה ברוב המקוחות מספיק טוב, והמטלית הייתה ממש שחורה עברתי בהרבה מקומות ברכב.

יש גם בעיה רצינית עם השעון רכב והרדיו דיסק, בעבר קניתי רכב חדש, והזנחתי את ההונדה שלי קצת והיא עמדה בשמש, עקב זה נוצרו כתמים ממש קשים בכמה מקומות, כמו הרדיו דיסק ושעון הרכב.

ניסיתי לשפשף חזק עם כל מיני חומרים חזקים וכלום לא עוזר להוריד את זה, ניסיתי עם חומר מסיר שומנים, עם חומר מסיר אבנית, עם וואקס, ועוד.. כלום לא עוזר, כבר לא ניראה לי שאפשר לנקות את זה.

9rzs.jpg

7utw.jpg

פורסם

הונדה, הרכב שלך הוא החלום שלי (: כלומר מבחינת הלכלוך :roflmao: זה מאוד מאתגר.

הרכב שלי די נקי ותמיד אני אומר שלא חכמה בשבילי לשמור על הנקיון שלו.

הרכב שלך היה ממש מלא אבק, פעם בכמה זמן אתה מנקה אותו מבפנים?

הייתי ממליץ לך ללכת בכיוון של תמיר FR, זה פחות או יותר מה שאני עושה בנקיון שלי.

ככה אני הייתי עושה: בהתחלה המטרה היא להפטר מכל האבק, כל דאסטר טוב יעשה את העבודה.

"מקל עם נוצות" או מברשת מיקרופייבר רכה רכה, שואב אבק חזק או כל דבר שיעיף את האבק הגדול מהפאנלים ואחרי זה יהיה אפשר לעבור עם מגבת יבשה בבטחה בלי לשרוט את הפלסטיקה בכלל.

אחרי זה אני עובר לניקוי המשטח בתכל'ס, מתיז APC על מטלית מיקרופייבר ועובר על הכל.

אחרי זה אתה יכול ליישם מחדש שכבת הגנה כמו G6 או סילק שיין או פלאש דש שבמקרה הזה כתוב שהוא גם חומר ניקוי.

עם זאת, אני מוכרח לציין שעוד לא יצא לי לעבוד על רכב מלוכלך ברמה כזו כי אני בדרך כלל עובר כל 3 שבועות ולרוב הרכב יחסית נקי, יש רק גרגירי אבק פה ושם שבמעבר קל עם מטלית נעלמים.

בהצלחה!

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

ולגבי ה APC עדיף לך לבדוק אותו על מקום נסתר לבדוק עמידות,למה זה יכול להיות לא נעים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
הונדה, הרכב שלך הוא החלום שלי (: כלומר מבחינת הלכלוך :roflmao: זה מאוד מאתגר.

הרכב שלי די נקי ותמיד אני אומר שלא חכמה בשבילי לשמור על הנקיון שלו.

הרכב שלך היה ממש מלא אבק, פעם בכמה זמן אתה מנקה אותו מבפנים?

הייתי ממליץ לך ללכת בכיוון של תמיר FR, זה פחות או יותר מה שאני עושה בנקיון שלי.

ככה אני הייתי עושה: בהתחלה המטרה היא להפטר מכל האבק, כל דאסטר טוב יעשה את העבודה.

"מקל עם נוצות" או מברשת מיקרופייבר רכה רכה, שואב אבק חזק או כל דבר שיעיף את האבק הגדול מהפאנלים ואחרי זה יהיה אפשר לעבור עם מגבת יבשה בבטחה בלי לשרוט את הפלסטיקה בכלל.

אחרי זה אני עובר לניקוי המשטח בתכל'ס, מתיז APC על מטלית מיקרופייבר ועובר על הכל.

אחרי זה אתה יכול ליישם מחדש שכבת הגנה כמו G6 או סילק שיין או פלאש דש שבמקרה הזה כתוב שהוא גם חומר ניקוי.

עם זאת, אני מוכרח לציין שעוד לא יצא לי לעבוד על רכב מלוכלך ברמה כזו כי אני בדרך כלל עובר כל 3 שבועות ולרוב הרכב יחסית נקי, יש רק גרגירי אבק פה ושם שבמעבר קל עם מטלית נעלמים.

בהצלחה!

חח מצב נקיון הרכב עוד במצב טוב, אני בדרך כלל מוציא שואב אבק פעם בשבועים ככה, אבל בזמן האחרון התאסף הרבה אבק על הדשבורד ועוד כמה מקומות, שלא ניקיתי דיי הרבה זמן.

מזה בידיוק ה APC הזה? הוא מסוגל להוריד לי את הלכלוך הקשה ביותר שאני לא מצליח להסיר עם חומרים אחרים?

וקבל תמונה אחרי נקוי למה ראיתי שנלחצתה קצת ממצב נקיון הרכב

rlnh.jpg

ולגבי ה APC עדיף לך לבדוק אותו על מקום נסתר לבדוק עמידות,למה זה יכול להיות לא נעים.

נשמע קצת מלחיץ מה כבר יכול לקרות?

פורסם

APC זה חומר ניקוי כללי.

מוכרים כאלה גם בסופרים רגילים, זה חומר אחד לניקוי מספר משטחים וסוגי חומרים.

את החומר הזה ספציפית רצוי לדלל והרבה כי הוא די חזק ואתה לא רוצה להכתים ריפודים.

רצוי לבדוק קודם במקום נסתר כדי לוודא שלא יווצרו כתמים אחרי השימוש בחומר...פשוט תנקה מקום שלא רואים מיד ותבדוק אם אין כתמים אחרי השימוש.

אם אין כתמים, אתה יכול להשתמש על שאר הריפוד אבל להתיז מעט, לא לרסס כפי יכולתך.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
APC זה חומר ניקוי כללי.

מוכרים כאלה גם בסופרים רגילים, זה חומר אחד לניקוי מספר משטחים וסוגי חומרים.

את החומר הזה ספציפית רצוי לדלל והרבה כי הוא די חזק ואתה לא רוצה להכתים ריפודים.

רצוי לבדוק קודם במקום נסתר כדי לוודא שלא יווצרו כתמים אחרי השימוש בחומר...פשוט תנקה מקום שלא רואים מיד ותבדוק אם אין כתמים אחרי השימוש.

אם אין כתמים, אתה יכול להשתמש על שאר הריפוד אבל להתיז מעט, לא לרסס כפי יכולתך.

אפשר קישור לחומר הזה? או תמונה שלו שאני ידע מה לקנות, וזה יכול לנקות לי את האזור הבעיתי שלא הצלחתי להוריד עם חומרים אחרים?

פורסם

מה הטעם להשתמש ב APC ולא ישר בחומר לניקוי פלסטיקים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה הטעם להשתמש ב APC ולא ישר בחומר לניקוי פלסטיקים?

אני רוצה להסיר כתמים קשים שעוד לא הצלחתי להסיר אותם עם אף חומר אחר.

פורסם

ללא ספק האוטו שלך הוא אחד האתגרים

גם לחברה שלי יש אוטו כזה שנת 97

והוא ממש קשה לניקוי ואותם חלקים שאצלך עם כתמים גם באוטו שלה

אבל מה שבטוח שחומר טוב לפלסטיקה כמו זה שנתנו פה באמת יעשה את העבודה

+שאיבה טובה ומטלית מיקרופייבר,

הכי בעייתי לדעתי זה החיבורים של הפלסטיקה הם מאוד קשים לניקוי צריך מברשת עדינה מאוד

volkswagen polo 2009 - כיום

צבע כסף, 1400 נפח מנוע, 80 כוחות סוס :)

• תוכן חדש...