Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הטעם להשתמש ב APC ולא ישר בחומר לניקוי פלסטיקים?

החומרים לניקוי פלסטיק לא מנקים, הם שומרים (פלאש דאש, G6 וכו'), הAPC מנקה את המשטח כמו שצריך והחומר הגנה גם נקשר יותר טוב לפלסטיק, זה כמו שעושים פלסטלינה או שטיפה לפי יישום ווקס או אוטם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כשיש כמויות של אבק כמו בתמונות ששמת אני עובר עם שואב אבק ביתי עם ראש שאיבה עם מברשת, זה מוציא את רוב האבק ורק אח"כ עם סמרטוט.

dust-brush-vacuum-attachment1.jpg

פורסם
ללא ספק האוטו שלך הוא אחד האתגרים

גם לחברה שלי יש אוטו כזה שנת 97

והוא ממש קשה לניקוי ואותם חלקים שאצלך עם כתמים גם באוטו שלה

אבל מה שבטוח שחומר טוב לפלסטיקה כמו זה שנתנו פה באמת יעשה את העבודה

+שאיבה טובה ומטלית מיקרופייבר,

הכי בעייתי לדעתי זה החיבורים של הפלסטיקה הם מאוד קשים לניקוי צריך מברשת עדינה מאוד

גם שלי 97 P: חיפשתי את החומר הזה בסופר שהיום יצא לי לעשות כמה קניות, נאמר כאן שיש אותו גם שם וממש לא מצאתי ועברתי על הרבה מוצרי נקיון וגם שאלתי ולא יודעים על החומר הזה APC

קניתי משהו נגד כתמים של עובש, רשום שזה גם מתאים על פלסטיק, לא הזיז אפילו לכתם ההוא של השעון רכב, אני כמעט בטוח שאף חומר לא לנקות את זה, זה יותר ניראה לי כמו פלסטיק מקולקל ולא איזה לכלוך שיושב עליו, למרות שזה ניראה לכלוך.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
כשיש כמויות של אבק כמו בתמונות ששמת אני עובר עם שואב אבק ביתי עם ראש שאיבה עם מברשת, זה מוציא את רוב האבק ורק אח"כ עם סמרטוט.

dust-brush-vacuum-attachment1.jpg

יש לי משהו בסגנון כזה עם מברשת לשואב אבק, זה לא מוציא כלום כי זה אבק שיושב על פלסטיק, ניקיתי את זה עם קצת ריסוס של חומר נקיון ומטלית עשה את העבודה.

פורסם
כנראה שעוצמת היניקה של שואב האבק שלך לא מספיק גבוהה.

חח היא יותר ממספיק תאמין לי, 2300W ויש לו גם יניקת טורבו, אין לי מברשת ממש נורמלית לדברים קטנים מאוד אבל כוח שאיבה לא חסר לו.

אני מדבר על אבק במקומות כאלה אף שואב לא ינקה לך שם את האבק כמו שהוא מנקה על שטיח או בד.

jgi7.jpg

פורסם
החומרים לניקוי פלסטיק לא מנקים, הם שומרים (פלאש דאש, G6 וכו'), הAPC מנקה את המשטח כמו שצריך והחומר הגנה גם נקשר יותר טוב לפלסטיק, זה כמו שעושים פלסטלינה או שטיפה לפי יישום ווקס או אוטם.

אז אם זה רק לתחזוקה ולא לניקוי לכלוך קשה מספיק רק הניקוי פלסטיק לא?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן רק ניקוי הפלסטיק מספיק, אבל כדי לשמור על הפלסטיק אתה צריך חומר הגנה (במקום שפות"ש רוצה לנקות אבק זה אולי קצת מיותר ליישם חומר הגנה מכיוון שהמקום בדר"כ מוצל).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...