Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה, אז כמו שאמרתי בעבר ולא הצלחנו לעלות על הבעיה, יש לי הונדה סיוויק שנת 93 מוסבת ידנית (!), מנוע 1600 סמ"ק, דגם מנוע D16Y3 (הוחלף), בזמן האחרון שמתי לב שכשאני מגיע לאיזור ה3 סל"ד, יש רעש של זמזום מהמנוע, כמו "דזזזזזזזזזזזזז", שומעים את הרעש הכי טוב כשנוסעים ליד גדר או חומת הפרדה, ככה הרעש "חוזר" מהקיר, הרכב אצלי כבר 3 שבועות, ואני לא זוכר שהיה לי דבר כזה בשבוע הראשון, רק עכשיו זה התחיל.

הרכב סוחב נ-ה-ד-ר וכמו שאמרתי, חוץ מהעניין שזה מפריע לי הכל בסדר גמור.

עכשיו, הנה כמה "תסמינים"

1. זה מורגש הרבה יותר (!) אם עולים בסל"ד מהר, זאת אומרת, בתאוצה חזקה יחסית זה מורגש מאוד. אם העליה בסל"ד היא לינארית אז פחות מרגישים.

2. אחרי 3,500 סל"ד הרעש נעלם.

3. לא מדובר באגזוז, החלפתי לאגזוז חדש והבעיה נשארה בעינה, זה מגיע 10000% מאיזור תא המנוע.

4. זה לא קורה בסרק.

אני אמנם לא יכול לתאר לכם את הרעש, אבל זה משהו כמו שתקחו כלוב ותתחילו לנער אותו. הרעש לא נשמע לי תקין, בשום אופן.

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם
רצועה יבשה , מתוחה מידי ? רצועת אביזרים ? אלטרנטור חורק?

איך אני יכול לבדוק אם זה אחד מהם?

נשמע מאוד הגיוני.

פורסם
איך אני יכול לבדוק אם זה אחד מהם?

נשמע מאוד הגיוני.

ניגש למוסך ונותן להם לאבחן. לפי התיאור שלך, בהחלט נשמע כמו רצועה/גלגלת (פולי)/מותחן. לבינתיים השתדל להמנע מלהרים את המנוע לסל"דים גבוהים.

פורסם
גש למוסך שיאבחן את התקלה.

תאמין לי, הייתי כבר. יצאנו לסיבוב (אחרי שהוא העלה את הרכב על ליפט) והוא חשב שמדובר באגזוז (אכן האגזוז היה כבר בימיו האחרונים, היית נותן לו מכה עם היד ומרגיש כאילו משהו תקוע שם), ככה גם נפרדתי מ500₪ והבעיה לא נפתרה.

אז לפני שאני מגיע אליו בהמשך השבוע, אני רוצה לדעת במה מדובר כדי שאני כבר אוכל לבוא אליו ולהגיד לו מה אני מעוניין להחליף.

פורסם

זה נשמע ככה?

21E-XzxJXo4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

או ככה (פחות או יותר כמו בראשון)?

IXej4PmypzA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

או אולי ככה?

dDzVDNdcQiM דרך יוטיוב
פורסם

אז יש לכם עוד משהו להציע לפני שאני אקח את הרכב בסופ"ש למוסך?

הרעש הזה, אאל"ט רק ניהיה יותר ויותר גרוע (ככה לפחות אני חושב)

ואם אפשר גם, לקבל בערך טווח מחירים לרצועת אביזרים, ומותחן טיימינג.

• תוכן חדש...