Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עברה לה שנה תמימה, הגיע זמן לעשות מבחן רישוי שנתי ליפה שלי.

מנסיון שנה שעברה, שבו נשלחנו להוריד שיפצורים שנתגלו כאסורים :oops: ולהגיע לטסט שנית, הפעם אני רוצה להגיע מוכנה :?:

אז לדים בפנסים הקדמים צריך לנטרל, אוקי.

מה לגבי ספויילרים?

מגיני רוח?

חלונות שחורים?

"חצאית" למטה?

סליחה על שאלות של טירונית, ה"קישוטים", כפי שניתן להבין, לא נבחרו על ידי.

אשמח לתשובה או הפניה לשרשור שבו ניתן למצוא רשימה אימינה ומעודכנת של "שדרוגים" שלא יעברו במבחן רישוי שנתי.

תודה

פורסם

:idea:לנסוע לעשות טסט בירכא?

חלונות קדמיים שחורים - אסור בהחלט

מגיני רוח לא אמורים להיות בעיה.

לגבי חצאיות וספוילר, צריך לראות אם הם לא מוגזמים.

ספוילר אחורי שיש לו מנורה אינטגרלית צריך להיות עם תו תקן.

פורסם

חחח. אנחנו מאיזור מרכז. יותר זול לי לפרק את כל הקישקושיה.

יותר מאוחר אוכל להעלות תמונה של רכב.

נ.ב. חלונות קדמיים - יש אחוז מסויים של ציפוי שמותר?

קשה לי להאמין שאסור בכלל - אני רואה אלפי מוכניות עם חלונות קדמים עם ציפוי.

פורסם

מצטער שאני מצטרף לשרשור אבל, האם הטסט בירכא באמת עד כדי כך לא מקפיד? האם אני אעבור טסט אם פילטר פתוח שם?

פורסם

עדיף לך לנסוע לעכו לדעתי,אנשים עוברים שם טסט עם חצי רכב (מניסיון).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני לא הייתי ממליץ על ללכת למכון חאפרי, כי טסט הוא חשוב מאוד בבדיקת תקינות הרכב. בסוף זו הבטיחות שלך ושל הנוסעים אתך. אאל"ט, כל הדברים שציינת את צריכה להוריד, שכן הם בגדר שינוי מבנה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמובן שההודעה שלי הייתה בהומור והטסט השנתי חשוב מאוד!

אסור לנו לדעת עוד מקרים כמו של משפחת עטיה...כל יום שאני יורד את הירידה הזאת בטבריה בדרך לבית אני אוכל סרטים אם הרכב שלי לא יאבד בלמים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תלוי במצב הרוח של הבוחנים שם.

כדי להיות עם ראש שקט תוריד הכל חוץ ממגיני הרוח וזהו. במיוחד שאתה אומר שלא אתה בחרת את הקישוטים האלה אז למה אתה צריך אותם?

אם החלונות הקדמיים שלך גם מושחרים תוריד מהם את המדבקה דחוף כי זה מסוכן מאד, במיוחד בלילה. אתה לא תראה כלום במראות. רק לפני יומיים איזה טיפש בברלינגו עם חלונות קדמיים שחורים כמעט נכנס בי שעבר בין נתיבים כי הוא לא ראה כלום עם זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האיסור על חלונות שחורים קידמיים זה מעט טיפשי, אני באופן אישי לא מבין את זה,

אם אני עושה הכהייה - מלשון כהה, לא שחור אטום סופר שחור, הכהייה של 10 - 30 אחוז יכולה לעזור בהרבה מיקרים.

עוד דבר - למה אם זה מקורי מהחברה זה בסדר ואם אני עושה זה לא בסדר?!

ובאופן אישי לי יש "חלונות שחורים" מקדימה, משהו כמו 20%, וכל השטויות של לא רואים בלילה זה שטות אחת גדולה,

רואים מצויין בדיוק כמו שרואים דרך שמשה אחורית שחורה 80% וגם בלילה רואים מצויין.

מי שלא עשה ובדק ובאמת יודע אם זה טוב או לא, שלא ישר ישלול ויגיד שזה לא "בטיחותי" או כל דבר אחר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע איזו הכהייה יש לך. ישבתי במונית ליד הנהג עם חלונות מושחרים במדבקה ובקושי ראיתי משהו.

זו עובדה שיש ציפויים שאי אפשר לראות כלום דרכם וזה מסוכן. אתה מצפה שבטסט יכניסו אותך לחדר חושך עם הרכב ויבדקו אם רואים מספיק טוב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם נורות לד לבנות בלוחית רישוי (כלומר במקום המיועד מעל הלוחית) לא עובר בטסט, למה?

רואים יותר טוב את המספר בלילה, זה עובד לטובת המדינה לא? שוטרים יכולים לראות את המס' טוב יותר אז למה לא חוקי?

יש למישהו הסבר הגיוני?

פורסם

ע"פ נסיוני במספר רכבים.

נורות לד כנורות חניה\לוחית רישוי - עוברות.

חלונות שחורים מאחור כולל השמשה האחורית - לפני שנה עברתי איתם טסט.

מגיני רוח - עובר.

-

ספוילרים וקישוטים? אני משער שמדובר באיזו אימפרזה, אם את מעוניינת להשאר איתם בלאו הכי פשוט תגשי למבחן ובמידה ותכשלי תסירי. יש מועד ב' והוא כמדומני עולה 15 שקל.

בפעמיים שביקרתי הרושם שלי שזה אחד המקומות שהכי מחמירים.

גם נורות לד לבנות בלוחית רישוי (כלומר במקום המיועד מעל הלוחית) לא עובר בטסט, למה?

רואים יותר טוב את המספר בלילה, זה עובד לטובת המדינה לא? שוטרים יכולים לראות את המס' טוב יותר אז למה לא חוקי?

יש למישהו הסבר הגיוני?

הרכב שלי ורכבים נוספים מגיעים כך מהיבואן, כך שזה ממש לא הגיוני.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תוכן חדש...