Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט קדמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קומפוננט שאני מדבר עליו הוא 2WAY ולא 3WAY .:roll:

הפוליגלאס חמוד. אם אתה אוהב את אופי הסאונד של פוקל תשמע את האוטופיה (UTOPIA )

סט מהמם.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
לא הכי הגיוני להציע למישהו ששואל על הסט הכי זול של פוקאל לשמוע את הכי יקר.

למה לא? הצעתי לו. לא קבעתי לו. ישמע, ויהיה לו טוב, אחלה.

לא יהיה טוב? הרוויח שמיעה בעוד סט.

וחוצמזה, אני אומר אם כבר- אז כבר. למה לקחת שם מותג גדול, עם מוצר קטן יחסית, שאפשר ללכת על הטופ שלו, ולקחת את המוצר שעליו מבוסס השם? (ד"א, הם לא כ"כ הטעם שלי....)

שלומי

פורסם

אם כבר אז כבר רק תזכיר לי מה ההפרש במחירים?

אם אתה אומר אם כבר אז כבר אז למה לא קנית את הרדיו דיסק הכי יקר, את הרמקולים הכי יקרים או את הסאב הכי יקר? יש לאנשים שיקולי תקציב.

פורסם

מן הסתם אם בנאדם שואל על סט נמוך של חברה מסויימת סימן שתהקציב שלו שואף לכיוון הזה. אם הוא לא שאל על סט יוקרתי יותר סימן שהתקציב שלו אינו שואף לכיוון הזה.

זה כמו בנאדם שיבוא וישאל איך המיצובישי צ'אמפ שנת 92?

ויבוא אחר יגיד לו, אוטו לא רע, אם אתה אוהב את הסגנון של מיצובישי כדאי לך לנסות את האיבו 8. אוטו חזק!

יש?

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

אופי הסאונד של פוקל ו-mb quarts הוא די דומה.

הם נשמעים די בהיר, יש הרבה אנשים שבשבילהם הוא צורם מידי, אין להם מידבאס חזק, סאונד דינמי וחי.

ה-QM היא סידרה גבוהה של mbq, אם הייתי במקומך לא הייתי ממהר להחליף אותם לפוליגלאס, הם עדיפים עליהם.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם
אופי הסאונד של פוקל ו-mb quarts הוא די דומה.

הם נשמעים די בהיר, יש הרבה אנשים שבשבילהם הוא צורם מידי, אין להם מידבאס חזק, סאונד דינמי וחי.

ה-QM היא סידרה גבוהה של mbq, אם הייתי במקומך לא הייתי ממהר להחליף אותם לפוליגלאס, הם עדיפים עליהם.

הסאונד של FOCAL ו MB-QUART דומה?? לטעמי ממש לא !

לגבי מיד באס חזק, אכן לשניהם יש. למרות שה MB הרבה יותר רגוע...

ובגבוהים, איך אפשר בכלל להשוות? של ה FOCAL חד מאד, וה MB הרבה פחות..

איזה אופי סאונד דומה, ואיזה בטיח.

אישית, אוהב יותר את הסטים של MB-QUART .

שלומי

פורסם

שניהם שייכים לקטגוריה של הסאונד החד והבהיר כי יש להם טוויטרים מתכתיים.

ואין להם מידבאס חזק בכלל, כשאני מדבר על מידבאס חזק אני מדבר על ה Kicker Resolutions או על קומפוננטים של CDT - להם יש מידבאס חזק. תבוא ותישמע אצלי באוטו את ה kicker... שמעתי כבר קומפוננטים של MBQ ואין מה להשוות מבחינת מידבאס.

אותו דבר לגבי הבהירות, קומפוננטים עם טוויטרים silk dome נשמעים פחות צורם ויותר חלק מטוויטר מתכתי, וזאת העדפתי האישית בקומפוננטים.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם
שניהם שייכים לקטגוריה של הסאונד החד והבהיר כי יש להם טוויטרים מתכתיים.

ואין להם מידבאס חזק בכלל, כשאני מדבר על מידבאס חזק אני מדבר על ה Kicker Resolutions או על קומפוננטים של CDT - להם יש מידבאס חזק. תבוא ותישמע אצלי באוטו את ה kicker... שמעתי כבר קומפוננטים של MBQ ואין מה להשוות מבחינת מידבאס.

אותו דבר לגבי הבהירות, קומפוננטים עם טוויטרים silk dome נשמעים פחות צורם ויותר חלק מטוויטר מתכתי, וזאת העדפתי האישית בקומפוננטים.

האיטום שיש אצלך מאוד מאוד מוסיף לבאס של הקומפוננט
פורסם
האיטום שיש אצלך מאוד מאוד מוסיף לבאס של הקומפוננט[/QU

צודק LOUDGUY לגבי מיד-באס בקיקר. כאלו הם גם POLK AUDIO,DYNAUDIO אך MB- טוויטר מתכתי? מעניין אותי לדעת איך שמעת את זה.

FOCAL, ROCKFORD, CERWIN,MAGNAT אלו מתכתיים.

הר"ד החדשים של פיוניר מתכתיים.

שלומי

פורסם

אחי אני לא חושב שהוא דיבר על אופן הצליל.

כשאתה אמרת "רדיו דיסקים" אתה מדבר על אופן הצליל,

הוא מדבר על הטוויטר, אל על אופי השמיעה בו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הטוויטרים של MBQ עשויים מטיטניום ובגלל זה יש הרבה אנשים שלטעמם הם צורמים..

אני דיברתי באופן כללי שיש להם סאונד בהיר וחד יחסית לקומפוננטים אחרים בעלי silk dome.

מתן, אתה צודק בקשר לאיטום, אבל אם תקח שתי דלתות אטומות באחת תשים MBQ בשנייה תשים Kicker, לקיקר פשוט יהיה מידבאס יותר יציב וטוב.

פורסם

גם הטוויטרים של CELESTION עשויים טיטניום. זה אומר שהם צורמים?

בטח שאם תכניס אותו לקליפינג הוא יצרום. גם MOREL ו SCAN-SPEAK שנחשבים מאד עדינים ,יצרמו...

לMB טוויטר נהדר, עדין, מוזיקלי, נעים ורך. ל FOCAL טוויטר חד

שלומי

• תוכן חדש...