Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט קדמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאד רוצה להביע את דעתי על הקומפוננטים של רוקפורד, בטח התפלאת שציינתי אותם בקטנה.

אך אני עובד אצל מתקין שגם משווק את המוצרים של אוטופרט, ומסתבר שהם קצת פוחדים מביקורות, ואצלם לא שמעו על "טעם אישי". אז פנו לבוס שלי, ושאלו למה אני משמיץ את המוצרים שלהם.

כאשר הביקורת הייתה לגיטימית לחלוטין, וצויינה "לטעמי", ומעולם לא הזדהתי כמתקין, או נקבתי בשם החברה כדי לא לפרסם.

חבל שאנשים כאלו ואחרים גורמים לסתימת פיות. ועוד בפורום..

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אני חושב שזה נושא מאוד חמור שמגיע לרמות כאלו, וזה דיי מונע את חופש הביטוי החופשי, כשבהחלט מדובר על מצב של חופש ביטוי חופשי

למנהל אין עיניין בנושא ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אף אחד לא סותם פיות על גבי הפורום.

אין לי שליטה על מה שנעשה מחוצה לו.

רציתי לומר שהרבה תלוי בהתקנה, גם טוויטר שנחשב צורם יכול להישמע טוב מאוד בהתקנה הנכונה. אלון אצלך אטמת גם את החורים שבדלת או רק את הפח? אטימת החורים חשובה לא פחות (אולי אף יותר) ותורמת מאוד למידבאס.

פורסם
אני חושב שזה נושא מאוד חמור שמגיע לרמות כאלו, וזה דיי מונע את חופש הביטוי החופשי, כשבהחלט מדובר על מצב של חופש ביטוי חופשי

למנהל אין עיניין בנושא ?

לדעתי צריך להיות לו. הרי הפורום הוא הסלון שלו לא כך? (כפי שפעם הוסבר לי על -ידו...)

ובכלל, זו תהיה הפעם הראשונה שהוא ישמע על זה..

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

לא הסלון, אבל כמו הבית :) (לפעמים זה כמו הסלון ולפעמים זה כמו השירותים :lol: ).

צר לי על הדברים אבל אני לא רואה איך אני קשור ויכול לסייע, לדעתי אתה צריך לפתור זאת ולדבר איתם ישירות.

פורסם

לא אטמתי את החורים...

יש הרבה שיפורים שאני צריך לעשות..

אני צריך לאטום את חלק המתכת הפנימי (אטמתי רק את החיצוני), להונדה דלת גדולה, צריך שני קיטים בשביל לאטום את כולה כמו שצריך.

אני מאמין שאחרי אטימת החורים והחלק הפנימי העניינים ישתפרו עוד יותר...

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

לגבי הנושא של טוויטר מתכתי או לא - מאוד מאוד תלוי בכל סט לגופו אבל בגדול מה שקובע הוא לא החומר ממנו עשוי הטוויטר.

לי אישית יצא לעבוד עם כמה טוויטרים ממתכת שנשמעו מאוד רכים ומאוזנים עם הסט.

לגבי החברות שצוינו כאן :

FOCAL בגדול אלו סטים שאני אישית לא מסוגל לשמוע בגלל הטוויטר שלהם.

MBQ , טוויטר ה 25 מ"מ הישן שלהם (סדרות גבוהות יותר) ניתן לאיזון ומתאים מאוד למוזיקה אלקטרונית.

SCAN SPEAK - מייצרים המון טוויטרים , איך מישהו פה יכול להגיב בכלל בלי לציין מספר דגם ?

CDT - בעיני כמעט כל הסטים שלהם מעולים , חבל שאין בארץ . לי אישית יצא לשמוע בעיקר את ה Eurosport שמאוד אהבתי , אבל הוא סט מאוד יקר.

Leon Cupra 2009

פורסם

יצא לי לשמוע גם את ה CDT Eurosports, סט חבל על הזמן.

ל-CDT ול-Resolutions של קיקר יש סאונד מאוד דומה, סאונד חלק, חם, לא יותר מידי בהיר או צורם, פשוט נעים לאוזניים ולא מעייף.

בגלל זה בחרתי את הקיקר..

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם
יצא לי לשמוע גם את ה CDT Eurosports, סט חבל על הזמן.

ל-CDT ול-Resolutions של קיקר יש סאונד מאוד דומה, סאונד חלק, חם, לא יותר מידי בהיר או צורם, פשוט נעים לאוזניים ולא מעייף.

בגלל זה בחרתי את הקיקר..

לטעמי ה Resolution של קיקר נחות מה Eurosport , אבל לא יצא לי לשמוע אותם אחד מול השני.

ה Eurosport השאיר אותי עם פה פעור ללא מעט זמן, באמת סט נדיר.

Leon Cupra 2009

פורסם

תודה על כל התגובות. הכל התחיל מחוסר מידבאס ב MBQ ,טוויטר צורם יותר מדי . הבנתי ש FOCAL לא יכול לעזור :? . איזה קומפוננט כן יכול ? שמעתי ORION עוד יותר גרוע מ MBQ .אולי באמת ללכת לכיוון KICKER?

• תוכן חדש...