Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לעזרתכם באיתור מקור הבעיה במיזוג ברכב שלי.

יש לי סיאט איביזה 2011 1.2 TSI. הבעיה היא שלוקח למזגן המון זמן להכנס לפעולה, לפעמים עד 15דק'.

זה קורה בעיקר כשהאוטו קר, אבל אפילו לאחר שהוא עמד 5 שעות בשמש באוגוסט אני מזיע את דרכי הביתה.

הבעיה החלה פחות משנה לאחר רכישת הרכב. התלונתי במוסך המרכזי בבני ברק והם טענו שלא מצאו בעיה.

בטיפול הבא השארתי את הרכב במוסך יום לפני על מנת שיונע כשהוא קר ושוב אמרו שהל תקין והסבירו לי שהמזגן לא נכנס לפעולה עד שהצ'וק האוטומטי נכבה וזה נורמאלי לחלוטין. מעניין שביונדאי 10 ההודית של אשתי מצאו דרך להתגבר על המכשול הטכנולוגי הזה...

רציתי לשאול - יתכן שזו באמת הבעיה? יש למישהו השערה אחרת או פתרון?

כל עזרה תבוא בברכה - לא מתאים לי למכור את הרכב רק בגלל זה, אבל הזעתי מספיק הקייץ.

תודה!

• ספונסר פורום
פורסם

המדחס צריך להיכנס לפעולה כמעט מייד לאחר התנעת הרכב, הרבה לפני שהצ'וק האוטומטי (שכבר לא קיים ברכב שלך) נכנס לפעולה.

לדעתי כדאי להיכנס למזגניסט רכב ולבדוק האם אין עודף או חוסר של קרר (גז) במזגן שמונע כניסה של המדחס לפעולה.

פורסם

יש לך בעיה בשסתום פיקוד של המדחס

ברכב שלך אין צ'וק, זה שקר

זה מדחס ללא פולי קלאטש, וויסות פעולתו מתבצעת ע"י שסתום שנמצא בתוך המדחס., המדחס כל הזמן מחובר ומסתובב עם המנוע.

ציך או להחליף את השסתום הפנימי המדחס או מדחס חדש קומפלט , אם המערכת שחורה אז יש להחליף גם מעבה, שסתום התפשטות, מייבש(מגיע כחלק מהמעבה) , וביצוע ניקיון פלאשינג לצנרת.

בהצלחה,

• תוכן חדש...