Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה עשיתי כמה תמונות של פגיעות פח(חניות של אישה שנהגה ברכב הזה לפני), ממכם אני מבקש להעריך כמה יכול לעלות התיקון ואיפה כדאי לעשות. ע"מ להקל עליכם ולקבל חוות דעת נכונה כמה שאפשר עשיתי תמונות דיי מפורטות. תמונות:

קדמי ימני:

13zr68g.jpg[/img]

2uii25x.jpg[/img]

2enu82x.jpg[/img]

hwxpw0.jpg[/img]

קדמי שמאל: (פנס לא יושב מדוייק)

4iburt.jpg[/img]

2mi2hqg.jpg[/img]

24nmss2.jpg[/img]

מאחורה: (מאוד מפריע לי שהפגוש לא יושב מדוייק)

1zdp094.jpg[/img]

aag9dg.jpg[/img]

1zh1zsx.jpg[/img]

21d53k.jpg[/img]

jf905j.jpg[/img]

k9j536.jpg[/img]

2dsnu5w.jpg[/img]

מכסה מנוע: (2 מעיכות)

2nhg37o.jpg[/img]

2jbtljc.jpg[/img]

2uggwts.jpg[/img]

ddnpkh.jpg[/img]

• ספונסר פורום
פורסם

לא ציינת מהיכן אתה בארץ. אבל באופן כללי - שלח את התמונות ב-SMS אל אלעד שירותי רכב. בתוך כמה דקות תקבל מהם הצעת מחיר ראשונית בטלפון. שים לב שחברי הפורום מקבלים של הנחה מיוחדת.

המלצות חמות עליו מחברי פורום אחרים תוכל לקרוא בקישור שצירפתי.

פורסם

שלחתי בסוף הודעה למספר אחר שמצאתי בפייסבוק שלהם, קיבלתי הצעת מחיר של 1400 שקל רק על הפגוש הקדמי והאחורי.. ואולי יישור פח שזה עוד 200 שח. נראה כמו עסק לא זול.. כנראה אדחה את זה למועד אחר, יש לי לשלם עכשיו על שנת לימודים.. אבל תודה רבה על העזרה, כך לפחות אני יודע למה לצפות..

פורסם

1400 ש"ח לתיקון פגוש אחורי+ קדמי זה מחיר יקר ביותר.

אתה יכול למצוא תיקון זהה במחיר זול יותר משמעותית.כמובן שיקול שלך עד כמה

חשוב לך המכה, ועד כמה אתה מוכן להתפשר במחיר/תוצאה/איכות צביעה.

פורסם

תפנה למוסך גוונים באשדוד כל חלק ברכב 300-400 ש"ח

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

הייתי בטוח שזה יעלה באזור ה700 שקל.. כלומר חצי ממה שהציעו לי שם, לא רוצה להוות פרסום לא טוב, כי בפורום ראיתי רק דברים טובים על המקום הזה, אולי יש משהו שעיניו המקצועיות ראו משהו שאנחנו לא.. אם אכן אני יסדר את האוטו בפחות כסף אני יכתוב על כך את דעתי בתגובה. בינתיים אני יסדר רק את הפגוש הקדמי..

• תוכן חדש...