Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

החלודה בגג הרכב בצמוד לקו השמשה מתחילה להדאיג אותי. מה הפתרונות שניתן ליישם (טיפול עצמי או רק פחח)?

הייתי שמח לשמוע ממישהו שחווה את התופעה, מה עורך הטיפול ומה עלותו המשוערת?

אשמח להמלצה לבעל מקצוע באיזור חיפה שיוכל לעשות את העבודה בצורה מעולה.

בברכה, מיכאל

IMG_2851.jpg

IMG_2852.jpg

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• ספונסר פורום
פורסם

בהחלט מדובר בחלודה שמתחילה להדאיג ומוצלץ לטפל בה בשלב זה. לדעתי יש טעם לפרק את השמשה ולהחליף את הגומיה (במידה והרכב לא ישן במיוחד וניתן להשיג גומיות חדשות), לטפל בחלודה, לצבוע מחדש את כל הגג ולהחזיר הכל למקום. העלות לא נמוכה אבל זאת הדרך היחידה לטפל בבעיה עד השורש.

לגבי מחירים - בדוק מול מוסך וינר, הם מתמחים בעבודות שחזור מסוג זה.

פורסם

זו חלודה מאוד מתקדמת עם חורים בפח.

מחייב חיתוך של הקטע המאוכל ומילוי. אם מסגרת החלון נפגעה צריך יהיה לשחזר אותה.

צריך לפרק את השמשה ואת הציפוי של תקרת תא הנוסעים.

לא עבודה של "עשה זאת בעצמך" אם אתה מחפש תיקון שיחזיק מעמד.

איזה רכב?

פורסם

לא מדובר בחלודה - אלו כבר חורים שיש לתקן על ידי טלאים.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ריקבונות קשים עד חורים, פח מתפורר. כמו שאמרו מעליי: זה ממש לא חלודה.

באיזה רכב מדובר? אולי לא שווה להשקיע בפחחות טובה.

כניראה האקלים בחיפה גורם לרכב להתרקב, אני משאר שאלו הם לא הרקבונות היחידים.

אתה מתכוון לשמור את הרכב לעוד כמה שנים? לפי תמונות אני משאר שזה אקסנט שנת 1996. אם אני צודק, אז לטפל בריקבונות האלו יעלו כמו הרכב.

מקסימום, אם אתה רוצה לשמור על הרכב עוד עונה או שתיים ולא אכפת לך מה ישאר. אתה יכול לטפל לבד.

קח רעיון הבא בעירבון מוגבל ואל תחשיב אותו בתור הצעה. אם תחליט לעשות את זה, כל האחריות על נזק ישיר או עקיף היא עלייך.

אפשר למשל לשבור את החלודה המתפוררת ולאטום חורים על ידי פיבר או חומר פחחים. אם תעשה את זה טוב, זה יחזיק עונת גשמים אחת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפי מה שאני רואה מדובר במיצובישי סופר לנסר,לגבי הריקבונות מומלץ לפרק את השמשה הקדמית/האחורית במידה וגם שם יש ריקבונות,ואז לשייף את כל הגג ואיפה שיש ריקבון לחתוך את הפח ולרתח פח חדש,רק כך תוכל להתפטר מהחלודה כמובן שהתיקון

הזה יותר יקר מתיקון רגיל של מריחת חומר פחחים.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

לילה טוב חברים,

ראשית אני רוצה להודות על הייעוץ והעזרה. זו בהחלט חלודה במצב מתקדם.

יניב צדק בכך שהרכב המדובר הוא סופר לנסר 96׳.

מעצה שקיבלתי ממכר זגג, נאמר לי שפירוק השמשה יכול להוות סיכון לשמשה עצמה (סדק, שבר וכו׳) מה גם שאינני מאמין שניתן להשיג גומיות חדשות לרכב הנ״ל כמו שנכתב מעלה.

מייעוץ עם פחח ביקשתי לקבל הצעה לטיפול אשר לא כוללת הורדת שמשה. הפחח אמר שהוא יוכל לנקות את החלודה ולמלא את האיזורים בחומר פחחים ולצבוע. עלות של 250 ש״ח, מחיר נמוך לכל הדעות אל לא זה השיקול שיכריע. דעתכם?

צוויפר, החלודה בקו השמשה היא החלודה היחידה ברכב, לפחות כזו הגלויה לעין.

בברכה,

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

הפחח לא יוכל לנקות את המקום ולמלא חומר מהסיבה הפשוטה שלא ישאר לו על מה לשים חומר אחרי שהוא ינקה,הפתרון שלו הוא לחלודה שטחית לא לרקבון ולכן אני אמליץ להמנע מהפתרון הנ"ל,הוא מחפש לעשות לעצמו חיים קלים.

לא נראה לי שיש אפשרות אחרת מלבד טלאים אם אתה רוצה שהחלודה לא תחזור לך.

תיהיה בטוח שהחלודה נמצאת גם מתחת לגומיה,יש לרכב שלך גומיות ועלות של פירוק והרכבה כולל גומיה חדשה סביבות ה300 ש"ח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• ספונסר פורום
פורסם
לילה טוב חברים,

ראשית אני רוצה להודות על הייעוץ והעזרה. זו בהחלט חלודה במצב מתקדם.

יניב צדק בכך שהרכב המדובר הוא סופר לנסר 96׳.

מעצה שקיבלתי ממכר זגג, נאמר לי שפירוק השמשה יכול להוות סיכון לשמשה עצמה (סדק, שבר וכו׳) מה גם שאינני מאמין שניתן להשיג גומיות חדשות לרכב הנ״ל כמו שנכתב מעלה.

מייעוץ עם פחח ביקשתי לקבל הצעה לטיפול אשר לא כוללת הורדת שמשה. הפחח אמר שהוא יוכל לנקות את החלודה ולמלא את האיזורים בחומר פחחים ולצבוע. עלות של 250 ש״ח, מחיר נמוך לכל הדעות אל לא זה השיקול שיכריע. דעתכם?

צוויפר, החלודה בקו השמשה היא החלודה היחידה ברכב, לפחות כזו הגלויה לעין.

בברכה,

הפיתרון שהציע לך הפחח הוא פיתרון לטווח קצר שלא מטפל טיפול יסודי בחלודה.

זה נכון שהשימשה עלולה להינזק אבל אין בעיה להשיג שמשה חדשה לרכב נפוץ כמו סופר-לנסר, לדעתי גם גומיה תוכל להשיג בקלות יחסית.

אני ממליץ לך לקבל הצעה מפחח נוסף ולבדוק כמה יעלה תיקון יסודי של הבעיה. לאחר שתדע את המחירים תוכל לשקול האם כדאי להשקיע את הסכום ברכב הנ"ל או שלא.

האם שוחחת עם החברה' ממוסך וינר?

פורסם

עם האוטו ישמש אותך לעוד הרבה זמן אז מומלץ לתקן את את החלודה בטלאים וסכום כסף שזה עולה, עם הרכב לא ישאר עוד הרבה זמן אצלך אז עדיף לעשות תיקון זמני שיחזיק גג עוד שנה, ראיתי הרבה סופר לאנסרים עם חורים בגג, אפילו במצב הרבה יותר מתקדם, אולי זאת מחלה של הרכב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מציע לך לפרק את השמשה ולטפל כמו שצריך בחלודה.

לגביי שהשמשה תינזק לא בעיה להשיג שמשה חדשה עם גומיה חדשה.

תחשוב אם לחלק מרכבי האספנות בארץ עדין אפשר להשיג שמשות + גומיות אז למיצובישי סופר לנסר אין בכלל בעיה להשיג.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני בדעה שצריך לטפל בחורים כמו שצריך ולא רק קוסמטית. בחורף המים יחדרו לכל מיני מקומות ברכב ובקיץ הבא אתה עלול למצוא עוד חורים חדשים.

קודם כדאי לברר על הגומי לשמשה. בקשר לשמשה עצמה, אם לרכב שלי שהוא שנת 92 הסכימו לעשות ביטוח שמשות כנראה גם לרכב שלך ניתן להשיג שמשה. סופר לנסר הוא רכב דיי נפוץ בארץ למרות גילו המבוגר יחסית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ערב טוב חברים,

החלודה בגג הרכב בצמוד לקו השמשה מתחילה להדאיג אותי. מה הפתרונות שניתן ליישם (טיפול עצמי או רק פחח)?

הייתי שמח לשמוע ממישהו שחווה את התופעה, מה עורך הטיפול ומה עלותו המשוערת?

אשמח להמלצה לבעל מקצוע באיזור חיפה שיוכל לעשות את העבודה בצורה מעולה.

בברכה, מיכאל

אם אתה מתכוון להשאיר את הרכב אצלך עוד כמה שנים טובות,אתה חייב להשקיע בו ולפתור את הבעיה מהשורש כדי שהחלודה הקשה הזאת לא תחזור..

אם אתה מתכוון למשוך איתו עוד שנה,שנה וחצי,תעשה את הטיפול שנתנו לך כי ממלא אתה לא מחזיק איתו הרבה זמן..

גמר חתימה טובה וצום קל!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

• תוכן חדש...