Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבתי אם חברה שלי ומתוך עצבים יצאתי לנסיעה לפרוק את העצבים.

נסעתי כמאת שעתיים בלמתי חזק הרבה פעמים, כשחזרתי לחניה הרחתי ריח שרוף מהברקסים וגם לפני זה איזה 5 דקות הרגשתי שהברקסים ממש ממש נחלשו והדבשה של הברקס הרגישה שונה.

יכול להיות שדפקתי את הברקסים ?

הרכב הוא מאזה 323F

החלפתי רפידות וצלחות לחדשות מקורי מאזדה לפני שלוש חודשים :-(

גם הצמיגים הקדמיים חדשים לגמרה :-(

יכול להיות צריך להחליף רפידות שוב

או שיכול להיות שזה יסתדר.

אני תמיד שומר על הרכב הזה בכפפות משי אני ממש אוהב אותו אני מקווה שלו דפקתי שום דבר בדרך כלל אני אדם רגוע וגם בנסיעה שלי :cry:

גם שמתי את היד שלי ליד הטסטות ויכולתי להרגיש גלי חום יוצאים מהאזור הזה.

פורסם

לא קרה כלום, הבלמים התחממו וכתוצאה מכך יעילותם ירדה (כשזה קורה משתדלים לסוע במהירות בכביש מהיר ללא נגיעה בבלמים כדי שיתקררו), הם יתקררו ויחזרו לתפקד כראוי.

אם הדוושה עצמה הרגישה שונה (וכאן יתקנו אותי אם אני טועה), ייתכן מאוד שנוזל הבלמים התחמם יתר על המידה, במקרה כזה הוא מאבד מתכונותיו וכדאי להחליפו במלואו.

בלי שום קשר, אני מקווה בשבילך ובשביל כולם שזאת תהיה הפעם האחרונה שתעשה שטות כזאת.

כשאתה נוהג בעצבים אתה לא מרוכז ויכול לעשות שטויות שיגמרו בפגיעות. אני מקווה שאתה יודע שהיה לך מזל (גם שלא גרמת תאונה, וגם שהברקסים עוד עבדו איכשהוא ולא איבדת אותם לגמרי).

פורסם

פות"ש מזכיר לי שלאחד החברים הטובים שלי היה בצעירותו חבר שרכש רכב לראשונה בחייו. באחד הימים אותו התקשר בעל הרכב הטרי לחבר שלי, ואמר לו שיש לו איזו תופעה בלתי מוסברת ברכב.

כשהחבר שאל לפשרה של התופעה, ענה לו הברנש שהוא לא מבין מה קורה שם: הוא מעלה הילוך והסל"ד יורד. איך זה יכול להיות?!

פותח השרשור: נסעת בצורה עצבנית וכנראה שטיגנת את הבלמים. איזה ריח בדיוק ציפית שיצא מהם - של שושנים וחבצלות? :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...