Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

בעבודה שלי יש כיום טנדר פולקסווגן קראפטר שמשמש אותנו ליציאה להתקנות.

הבעיה העיקרית שלנו היא שהרכב הנ"ל מצריך רשיון ג', ויש אצלנו רק שלושה אנשים בעלי רשיון כזה.

אנחנו חושבים להחליף את הרכב לאחד שניתן לנהוג עליו גם עם רשיון ב'.

האופציה היחידה שמצאנו בינתיים היא פיג'ו בוקסר דאבל קבינה, עם משקל כללי מורשה של 3550 ק"ג.

אשמח לשמוע על אופציות נוספות בסגנון, אם קיימות (בכל טווח מחיר).

כמו כן אשמח לשמוע על הנוחות לנוסעים בבוקסר - לשבת מאחורה בקראפטר בדרך להתקנה רחוקה זה עינוי לא קטן.

תודה,

צביקי

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

יש לך גם את הניסאן קבסטר ואם אני לא טועה יש גם לאיווקו.

בכל מקרה לא יהיה תענוג לנסוע שם מאחור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שים לב שרק בעלי רשיון 02 (רשיון ב׳) שהוצא לפני 2007 מורשים לנהוג על משקל כולל מעל 3500 ק״ג ועד 4000 ק״ג.

בעלי רשיון כזה שהוצא אחרי 2007 מוגבלים למשקל כולל נמוך מ3500 ק״ג.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
שים לב שרק בעלי רשיון 02 (רשיון ב׳) שהוצא לפני 2007 מורשים לנהוג על משקל כולל מעל 3500 ק״ג ועד 4000 ק״ג.

בעלי רשיון כזה שהוצא אחרי 2007 מוגבלים למשקל כולל נמוך מ3500 ק״ג.

מחזק את מה שאתה אומר וגם אוסיף כי יהיה זול ויעיל יותר לסגור דיל עם מורה נהיגה באזור על הוצאת רישיון בקבלנות עבור אותם

העובדים ולהימנע מרכישת רכב מסחרי קטן (שכניראה לא בדיוק מתאים לצרכים, הרי כיום אתם עובדים עם רכב ג).

מניסיון אישי - המרצדס ספרינטר מצויינת ויש אותה גם בגירסא שאינה עם גלגלים כפולים מאחורה (ולדעתי מתאימה למי שיש

לו רישיון עד 4 טון), תנסו לבדוק אם יש להם קומבינציה של דאבל קבינה.

פורד טרנזיט יש בוודאות עם דאבל קבינה וארגז גדול יחסית לרכב ב'.

פורסם

מרצדס ספרינטר סינגל ג'אנט עם שורת מושבים מאחורה תתאים לך. גם מתאים להובלת סחורה כי יש הרבה מקום מאחורה וגם יש שורת מושבים שיכולה להכיל 4 נוסעים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

פיאט דוקאטו דאבל קבינה עם 7 מקומות רישיון ב', אני מעמיס 2 משטחי עץ ומשטח קטן, המנוע של הרכב חזק מאוד6 הילוכים מבחינת צריכה אין לי מושג (יש מיכל סולר בחברה) ומבחינת גימור די זול, הרכב ממש אבל ממש לא נוח לנוסעים אין אפשרות לכוון את הכסאות, הרכב חדש תחילת 2012 מקווה שעזרתי

פורסם
מרצדס ספרינטר סינגל ג'אנט עם שורת מושבים מאחורה תתאים לך. גם מתאים להובלת סחורה כי יש הרבה מקום מאחורה וגם יש שורת מושבים שיכולה להכיל 4 נוסעים.

מניסיון סיוט לשבת במושבים האחוריים.

פורסם

רשיון ג כולם. משקל כולל גבוה מ4 טון

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

יש לנו בחברה מיצובישי האנטר,

אני לא מתיימר להבין דבר וחצי דבר בטנדרים במובן התפקודי, אבל לצרכים שלנו הוא עושה את העבודה והוא רשיון ב'.

לא יודע כמה טנדר אמור לצרוך, אבל הנהגים המוכשרים אצלנו בחברה חושבים שהוא יכול לסוע 130 קמ"ש

ואחרי זה להתלונן שהוא אוכל הרבה (1:10).

לגבי נוחות נסיעה: לפני כמה שבועות נסענו לחיפה, ישבתי במושב האחורי, הלוך חזור, יותר נוח מרוב הפרייבטים שנסעתי בהם.

פורסם
יש לנו בחברה מיצובישי האנטר,

אני לא מתיימר להבין דבר וחצי דבר בטנדרים במובן התפקודי, אבל לצרכים שלנו הוא עושה את העבודה והוא רשיון ב'.

לא יודע כמה טנדר אמור לצרוך, אבל הנהגים המוכשרים אצלנו בחברה חושבים שהוא יכול לסוע 130 קמ"ש

ואחרי זה להתלונן שהוא אוכל הרבה (1:10).

לגבי נוחות נסיעה: לפני כמה שבועות נסענו לחיפה, ישבתי במושב האחורי, הלוך חזור, יותר נוח מרוב הפרייבטים שנסעתי בהם.

כנראה רוב הפריבטים שנסעת עליהם היו יפנים או קוריאנים וקטנים במיוחד .:-D

• תוכן חדש...