Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני רוצה לרכוש רדיו דיסק מאיביי, לא אכפט לי איזה חברה, הרמקולים שלי באוטו מספיק טובים, מה שיותר מעניין אותי זה שיהיה יצאת USB וכניסה לכרטיס SD

ומצאתי באיביי משהו ממש זול, אך אני יודע שיכולים לעשות בעיות עם מכס, אבל האם גם במחיר כזה של 94 שקל לרדיו דיסק יגבו מימני מכס?

ואם כן כמה?

הינה לינק לקישור

http://www.ebay.com/itm/POWER-AUDIO-CD-MP3-AM-USB-SD-AUX-In-Dash-Car-MP3-Player-FM-Receiver-Stereo-Radio-/121165606426?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item1c36086e1a

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

או שאם יש מכס בטוח אז אני ירד מהעניין, כי כבר יצא לי להזמין מוצר שעולה 500 שקל ושילמתי 350 שקל מכס, כבר עדיף לקנות בארץ.

אבל מצד שני אני יודע שיש אפשרות לחבר לרדיו דיסק מאחורה חיבור USB ולהעביר אותו דרך תא כפפות, מישהו יכול לתת לי לינק לאיביי לדבר הזה? תודה.

פורסם

אם מחיר המוצר +המשלוח אינו עולה על 75 דולר אין מכס אבל עדיין תשלם מע"מ

מעבר לזה ,העובדה שיש לך רמקולים טובים היא לא סיבה להשקיע סכום כל כך זעום ברדיודיסק

אגב הרדיודיסק הזה בא עם הגברה לזוג רמקולים אחד בלבד.

אישית לא הייתי ממליץ לך לרכוש את המוצר

מניסיון המוצרים הנ"ל הם בזבוז כסף, איכות אתה לא תקבל במחיר הנ"ל.

פורסם

אם הרמקולים שלך באוטו טובים, אז למה להרוס עם רדיו דיסק מעפן?

יש היום הרבה HU סבירים + בשוק במחירים סבירים מאוד, אתה מקבל מה שאתה משלם.

פורסם

לא יודע כי לא חשבתי שזה כל כך משנה הרדיו דיסק, אם הרמקולים טובים אז מה כבר יכול להשפיע הרדיו דיסק עצמו?

היה לי ברכב רדיו דיסק של פיוניר עם יציאת USB, אבל איך שדוד שלי שמע שאני מוכר את הרכב אז הוא קפץ על המציאה ואמר לי ''אתה גם ככה מוכר את האוטו'' תביא לי את הפיוניר אני ישים לך רדיו דיסק של AIWA בסוף, קניתי רכב חדש, ועוד לא מכרתי את האוטו הקודם, אחריזה מכרתי את הרכב החדש, וחזרתי לקודם, עם הרדיו דיסק המעפן שלו, שאין לו USB ויש רק דיסקים ו AUX.

כן ואני לא מדבר עם הדוד הזה עכשיו (לא בגלל הרדיו דיסק, סיפור אחר)

אבל עדיין שומעים טוב, ואני לא מרגיש הבדל בין הפיוניר שהיה לי לבין ה AIWA המעפן הזה, אז לכן אני חושב שאם יהיה רדיו דיסק סיני רק עם יציאת USB וSD אז גם ישמעו טוב ולפחות אני יהנה משמיעת מוזיקה חלקה.

אני משתגע עכשיו עם דיסקים שכל במפר או כביש משובש, תוקע לי את השירים, וAUX זה לא נוח, לחבר את הפלאפון או לעשות קומבינות עם נגנים, אין כמו USB.

אבל הסיבה היחידה שאני לא רוצה להשקיע אפילו ברדיו דיסק, זה כי אני כבר רוצה להפתר מהאוטו הזה, ואין לי חשק אפילו להשקיע בו, מדובר על סיויק 1600 שנת 97, 4 דלתות.

ואני אחד שכן שמשקיע ברכבים אם אני מפסוט מהם, בגולף דור 5 שהייתה לי, קניתי דבל דין איכותי בטרוף ב 2500 שקל, אבל כבר מכרתי את הרכב ביחד איתו כי הציעו לי מחיר טוב.

בקיצור לא משנה אני ישרוד עוד קצת עם ה AIWA המעפנה הזאת עד שאני יחליף רכב ואז כבר ישקיע כמו שצריך.

• תוכן חדש...