Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים עם הנדחפים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולנו מכירים אותם, אלה שרוצים לחסוך עוד שניה, לקצר קצת אז הם עוברים לנתיב ליד (שכמובן לא נוסע לאותו מקום שהם צריכים) ונדחפים בראש התור, מה אתם עושים איתם ?

היום נתקלתי באחד כזה (אם כי במחשבה לאחור אולי הוא באמת התבלבל), בקיצור אחד שנחדף בראש הטור אני כמובן לא נותן (זה עוד אחד מהדברים שמרתיחים אותי בכביש) באחת הפעמים הוא פותח חלון ושואל אותי למה אני לא נותן לו, אני מסביר לו ונותן לו חלופה (לעשות סיבוב, כמו שצריך ואני הייתי עושה) סוגרים את החלון והוא ממשיך לנסות להידחף, הפעם כבר על הקו הלבן, פה ממש התעצבנתי ובאמת לא נתתי לו להיכנס, כמובן שבסוף הוא לא נכנס.

אני משתדל להתחשב כמה שאני יכול בכביש, עוצר במעברי חציה תמיד, נותן לאנשים לעבור נתיב אם הם צריכים, לא עוקף אני רואה אוטו מתקרב (בניגוד לרוב הישראלים, עוד תופעה מעצבנת) אבל זה סוג של קו אדום בשבילי, ראבק אנשים לא יכולים לתכנן את הנהיגה שלהם ? הרי רוב האנשים שנדחפים הם נהגים מקומיים שמכירים את הסדרי התנועה אז אין את התירוץ של "הGPS אמר לי רק עכשיו".

שבת שלום ובלי נדחפים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 336
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אחד שמרגיש הרבה את הנדחפים, רכב ישן לא חזק, הרבה נדחפים לי ברמזורים ולפני כיכרות, מה אפשר לעשות, לריב איתם? ללחוץ עוד קצת גז? עדיף לסבול את העצבים בשקט ולא לתת לשטויות האלו לעצבן אותך יותר מדי.

פה ושם אני מודה לא נתתי לאנשים להכנס, יש כאלה שבאמת לא מגיע להם, אבל בתאכלס אני לא יותר מדי מתעסק עם זה פשוט ממשיך לנהוג ברגיל ובצורה נורמלית.

אם הבן אדם כבר סיכן אותך על הכביש, זה כבר סיפור אחר, ממליץ על מצלמה ברכב למקרים כאלה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני נתקלתי בטריק חדש שפשוט כבר אין מילים לתאר את גודל החוצפה, מקווה שאנשים לא ישתמשו בו ..

יום אחד עמדתי עם אבא שלי מחכה לרמזור עם טור מכוניות ארוך, נתיב אחד.

מגיע מישהו ועוצר לידנו, מבקש לשאול איך מגיעים למקום שאליו מוביל הנתיב שלנו, חיכה שנגיד לו שיקח שמאלה וניתן לו להכנס.

אין לי מושג איך אבא שלי קלט אותו, אמר לו בכוונה להמשיך ישר. האם נראה לכם שהוא המשיך ישר? המשיך לראש הטור ונדחף שם.

פורסם

אין מה לעשות , זאת חלק מהמדינה שלנו, ואם לא תתן להם להדחף רק תעשה את זה גרוע יותר , אל תתעצבן משטויות כאלה כי אם תתעצבן מדבר כזה זה ילווה אותך כל החיים, קח את זה בקלות.

בימי שישי במיוחד מרגישים את ה"נדחפים" , כולם ממהרים לקניות לקראת שבת והכל עמוס , אין מה לעשות עם זה.

Miata ND2

פורסם

לא מסכים, עד כמה שזה אפשר יש מה לעשות, לא לתת. כך יתמעטו המקרים. הפטנט עם השאלה איך מגיעים וותיק ומוכר כמו גם התשובה תמשיך במסלול שאתה השואל נמצא בו. הבעיה שהיום כבר לא שואלים, דורשים שתתן להידחף.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

פות"ש, ההתנהגות שלך מובנת, אבל גם בריונית ועלולה לסכן לפעמים!

אני רואה התעוררות תקשורתית עם תחום המצלמות (נוסבאום, פעמיים השבוע), לדעתי המשטרה תתחיל להתייחס ברצינות לתלונות המתועדות. מדובר בהרשעה די בטוחה ולפעמים בעבירות חמורות.

יש מקום להכניס נוהל לפיו חותמים על הצהרת "נאמן תנועה" (בדומה לנאמן ניקיון). המשטרה יכולה לאשר גם רשימת דגמים מסויימים, או לשלול דגמים אחרים של מצלמות ולדרוש גודל באפר של 3-5 דקות שכוללות את זמן העבירה, וגם רזולוציה מינימלית.

לחילופין - הצהרה בכל תלונה על אמיתות הראיות. בכל מקרה יש להגן על המתלוננים ולא לחשוף את זהותם!

פורסם

פעם המשטרה הודיעה שמתכוונים להלחם בתופעה. אולי אפשר לצלצל למוקד 100 ולהתלונן? אני עשיתי את זה פעם - פעמיים עם רכבי ליסינג, אבל בספק אם קרה משהו לנהג מעבר לזה שא. צי הרכב בחברה שלו אמר לו "נו נו נו".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כשאני רואה נדחפים אני פשוט לא נותן להם, קרה לי פעם שבדואי חש שהכביש של אבא שלו, ובא להידחף בצורה מאוד מאוד חריפה, רק אלוהים יודע איך הצלחתי להדוף אותו.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

לא נותן.

מנסה כמה שיותר להיצמד לרכב שלפניי.

הירידה ימינה ל"על פרשת דרכים" ליד ארלוזורוב והירידה ימינה מההלכה לאיילון צפון הם שני המקומות שבהם אני נוסע באופן די קבוע, ואני פשוט לא מוותר, בגבולות האפשר.

אנשים ששמים זין גדול על כל מי שמסביבם הם לדעתי אחת מהסיבות העיקריות שבגללן נגרמות "תאונות" והסבלנות שלי לכאלה היא אפסית

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

עד ששיפצו את הפניה לגילה מכיוון קניון מלחה ועשו אותה דו-נתיבית, פשוט לא נסעתי שם, אלא דרך צומת פת. כמות הנדחפים שם הייתה מטריפה אותי, אז טוב כשיש אלטרנטיבה. נדחף אחד בכלל לא מזיז לי, בכל זאת אני גר בירושלים.. :wink:

פורסם

הנדחפים יודעים לזהות את הקורבן המתאים - הם מזהים לפי מקדם הפחד של הרכב ומשתדלים לבחור רכבים שנמצאים נמוך בשרשרת המזון.

פעם מישהו על אודי Q6 ניסה להדחף לפניי. היה לי אז יוקון מוגבה עם פגושי פלדה בדיוק בגובה של חלונות צד שלו.

פעם אחת הוא מנסה וקופץ הצידה, עוד פעם הוא מנסה ושוב קופץ הצידה. אחרי זה הוא עבר קדימה ועשה את זה לאיזה פרייווט מסכן.

באופן כללי, תלוי על מה אתה נוסע. אם במקרה של התנגשות בנדחף היה לך נזק: עדיף תן לו לעבור. הבטיחות והזמן האבוד לא שווים את זה. אם יש לך רכב טנדר חבוט או רכב מפחיד - אף אחד גם לא ינסה להדחף.

אפשרות נוספת היא לזהות את הנדחפים ולתכנן מרווחים בצורה כזאת שהוא לא יוכל להכנס. זה עובד מעולה.

אפשרות הכי בטוחה והכי פשוטה פשוט לא להתרגש מזה. אז מישהו נדחף ו..?

מישהו פעם נדחף לפני כאשר פנה מנתיב נסיעה ישר שמאלה. איזה כיף היה ליראות ניידת משטרה עוצרת אותו.

אני ממליץ לא להתיחס לנדחפים. תסעו רגוע, תשמרו על מרחק ואל תשחקו בכביש. הנדחף את שלו יום אחד יקבל: המשטרה תעצור אותו או איזה יוקון יכנס בו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כולנו מכירים אותם, אלה שרוצים לחסוך עוד שניה, לקצר קצת אז הם עוברים לנתיב ליד (שכמובן לא נוסע לאותו מקום שהם צריכים) ונדחפים בראש התור, מה אתם עושים איתם ?

היום נתקלתי באחד כזה (אם כי במחשבה לאחור אולי הוא באמת התבלבל), בקיצור אחד שנחדף בראש הטור אני כמובן לא נותן (זה עוד אחד מהדברים שמרתיחים אותי בכביש) באחת הפעמים הוא פותח חלון ושואל אותי למה אני לא נותן לו, אני מסביר לו ונותן לו חלופה (לעשות סיבוב, כמו שצריך ואני הייתי עושה) סוגרים את החלון והוא ממשיך לנסות להידחף, הפעם כבר על הקו הלבן, פה ממש התעצבנתי ובאמת לא נתתי לו להיכנס, כמובן שבסוף הוא לא נכנס.

אני משתדל להתחשב כמה שאני יכול בכביש, עוצר במעברי חציה תמיד, נותן לאנשים לעבור נתיב אם הם צריכים, לא עוקף אני רואה אוטו מתקרב (בניגוד לרוב הישראלים, עוד תופעה מעצבנת) אבל זה סוג של קו אדום בשבילי, ראבק אנשים לא יכולים לתכנן את הנהיגה שלהם ? הרי רוב האנשים שנדחפים הם נהגים מקומיים שמכירים את הסדרי התנועה אז אין את התירוץ של "הGPS אמר לי רק עכשיו".

שבת שלום ובלי נדחפים.

מזדהה לחלוטין עם כל מילה.

ד״א, האם קיימת עבירה, פרט להפרעה לתנועה (של הנתיב שהם חוסמים)?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

קיימת עבירה של ביריונות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון שזה מעצבן ומרתיח אבל כשמסתכלים על התמונה הגדולה, אם אתה לא נותן לו וסביר להניח שגם אלה שאחריך יתעצבנו בצדק ולא יתנו לו להכנס, כל מי שבנתיב של הנדחף סתם נתקע בגלל אותו מפגר ולא יכול לעשות כלום.

המעשה הכי נכון ומתחשב זה לתת לו להיכנס כדי שהתנועה תמשיך לזרום ולא יווצרו עומסים.

כדי לחנך אותו אתה יכול לרשום את מספר הרכב ואחרי כמה שעות להתקשר למשטרה מטלפון ציבורי ולדווח שראית אנשים מכניסים בכח חייל לתוך הרכב :lol:

רק בגלל אנשים כאלה מתחשק לי לעשות את הנסיעות היום-יומיות באיזה רכב חלוד ומוכה מכל הכיוונים ופשוט "להזיז" את כל הנדחפים האלה. מה זה כבר עוד מכה קטנה ושפשוף ? :twisted:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני משתדל לא לתת להדחף, אלא אם כן אני רואה שזה מסכן את הרכב שלי/אותי או יגרום לי להתפרע ולעשות שטויות.

ככה ברגיל לא נותן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...