Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקסוס 4, עכשיו ב$199

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

urban.racer - אפשר פרטים למה הכוונה ואיך עושים את זה?

הבנתי שאי אפשר לרכוש את המכשיר דרך הPLAY, מה שאומר שצריך לשלם לBUY2USA , אתמול התכוונתי לרכוש בצהריים את ה16GB, ובערב המחיר עלה כבר ל2000שח, יקר לי מידי, במיוחד שהוא עדיין מוצע למכירה בPLAY ב250$.

אוהד.

פורסם

אוהד, כדי להזמין מהחנות של גוגל צריך להתחבר דרך פרוקסי אמריקאי, כולמר שתזוהה כאילו אתה גולש מארה"ב.

לאחר מכן תפתח חשבון גוגל חדש שבו תציין שהמדינה שלך היא ארה"ב, ואז תוכל לרכוש באמצעות החשבון החדש את המכשיר.

שים לב שלפי מה שרשום בפורומים הם לפעמים עושים בעיות ולא מקבלים כרטיסי אשראי ישראלים, כדרך לחסום משתמשים שמזייפים את המיקום שלהם.אני קניתי אתמול את ה16Gb ולי בכל מקרה זה עבד והכל עבר חלק(יש לי מאסטרקארד של תשלובת ישראכארט).

המחיר הכולל, כולל שילוח ומיסים לארץ דרך buy2.usa הוא קצת פחות מ1450 ש"ח.

בהצלחה!

פורסם

בשביל חיים קלים, אני ממליץ על תוכנה שנקראת TUNNLEBEAR. זה פרוקסי פשוט שיגרום לאתרי אינטרנט לזהות אותך כתושב חו"ל. השלב הבא יהיה לפתוח חשבון גוגל בזמן שהץוכנה עובדת ולהרשם כתושב ארה"ב. מצא לך עיר, מידנה ומיקוד לאותו איזור/עיר ואתה מסודר.

משם, פשוט הזמן מכשיר ושלח דרך buy2usa, bongo או כל חברת שילוח, ואתה מסודר.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני קונה בחנות גוגל עם החשבון הישראלי שלי, מה שנדרש זה כמובן להזדהות עם כתובת ip אמריקאית (פרוקסי) ולשלוח לכתובת פיזית אמריקאית.

פורסם

יש לא מעט שמועות על הנקסוס הבא, הרוב אומרות שהמסך יתיישר עם הגודל הנוכחי שלל ספינות הדגל, שהוא 5 אינצ׳. כל שאר די מעורפל. והאמת? הייתי שמח לראות חזרה לגודל הגלקסי נקסוס...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני אחכה לנקסוס 5. רציתי לקנות את ה-4 מ BUY2USA אבל אחרי המחיר שהם דפקו אין מצב.

לגבי התמונה של הנקסוס, מוזר שהלוגו "NEXUS" מופיע בצורה אנכית ולא אופקית, מה שגורם לי לחשוד באמינות של זה.

לגבי הגודל, לא הכי מבסוט מטלפון כזה גדול אבל כרגע אין טעם לרכוש את ה 4 אז נמתין בסבלנות

פורסם
למה אתה רוצה לעבור לנקסוס 4 מאייפון 4 ?

יש לך מכשיר מעולה.

כי האייפון4 שלי כבר הזדקן והוא מיושן יחסית. לנקסוס נתונים טובים משמעותית.

ב1000 שקל אתה יכול לקנות שלושה טלפונים למקרה שאחד מתקלקל ועדיין זה יוצא יותר זול מכל המתחרים.

אם אתה מספיק חכם בשביל לקבל גישה לאוף טופיק, אתה בטוח מספיק חכם בשביל להשתמש באנדרואיד.

כן, אבל אין מה להשוות את הרמה. אני לא מפחד שאני לא אדע להשתמש בו, אני מפחד להתבאס כי אני רגיל לפשטות של הios.

בכדי שזה ישמע יותר לטוב למי שעדיין לא קנה - בגירסת ה 16 ג'יגה ישנם רק 12 זמינים בפועל (ולי זה עדיין יותר ממספיק). כשיש חבילות דטה לא מוגבלות (מלבד סירוס מהירות, שגם מספיק לחלוטין לצרכי סטרימינג), את מי זה כבר אמור להטריד? 90% מהפורנו סנאים שלי יושב על הדרייב.

אז לאן הולכים ה4 ג'יגה הנוספים?

קקטוסולר ידנית

פורסם

אז לאן הולכים ה4 ג'יגה הנוספים?

מערכת הפעלה.

תגיד תודה שזה רק 4 ג'יגה בנקסוס.

בגלקסי 4 מדובר בכמעט 8 ג'יגה של אנדרואיד.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לא בדיוק.

הנפח ש "נעלם" כולל מחיצה לזכרון אפליקציות, ומחיצה מוסתרת של תוכנות יצרן.

ב S4 יש יותר מדי תוכנות יצרן ענקיות, ולכן זכרון האחסון שנשאר פנוי הוא מועט יותר (9.5 ג'יגה, 10 ומשהו בגרסאות תוכנה חדשות יותר)

ה ROM של מערכת ההפעלה הוא תמיד בגודל זיכרון ה ROM במכשיר.

• תוכן חדש...