Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I10 אוטו-סנטר / הרץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

נידון : התייעצות אחרונה לפני קניה מחר :oops: ( יש לי צ'ק בנקאי על סך 39,500 ש"ח )

אז ככה :

הרכב המיועד שנת 2011 , מנוע 1.1 אינספייר 69 כ"ס , 65,000 ק"מ , השכרה ברישיון .

בדקתי את הרכב במכון וחוץ מתיקוני פח משמעות נמוכה וקלאצ' לקראת הסוף לא היה ממצאים חריגים ונאמר לי שם שהרכב במצב " שמור " הבעיה היא כזאת :

1. מחיר גבוה : אוטוסנטר רוצים על הרכב 39,500 ש"ח ומחיר מחירון לוי יצחק 38,500 ומחיר מחירון יד 2 35,000 במחיר מחירון יד 2 הורדתי את הק"מ ל 0 ויצא לי 39,400 !!! יד 2 זה מחיר " רחוב " וממילא אמרו לי שעל המחיר מחירון של לוי יצחק תמיד מורידים 2000- 3000 אלף שקל אז המחיר של YAD2 נראה יותר הגיוני למציאות .

2. הרכב קצת איטי - בעיקר שמישהו נוסף יושב ברכב , עליות , בינעירוני , מנוע קטן וחלש יחסית

3. הרכב הראשון המעודף שלי היה סוזוקי אלטו אבל קצב האנשים שרוצים להתפטר מהרכב ביד 2 מדאיגה אותי אפילו שכן של אחי רוצה להתפטר מהרכב ב 18,000 ק"מ , וראיתי שכתבו שיבואן נוכל והשירות של המוסך ברמה של עזה תריצו קצת בגוגל YNET וכו' , מישהו גם כתב שברגע שהרכב שלו הגיע ל 100K ק"מ הרכב התחיל לשתות דלק מ 1:20 ל 1:14 , המנוע מזייף אחרי תקופה ושמעתי על נזילות שמן במנוע - הרבה בעיות :(

4. הרכב " מהשכרה " חשבתי אם אני אקנה ב 39,500 ואני ארצה להתפטר ממנו אחרי זה יהיה לי קשה ישחטו אותי במחיר , אני מסונדל לאוטוסנטר ל 3 שנים ואם אני לא רוצה להיות תלוי בהם אני צריך לחתוך במחיר בקניה ולא לסמוך עליהם על המכירה - אני חושב שהם לוקחים מחיר יקר מחפשים פראייר שיקנה במחיר הזה 39,500 שהרכב בפועל שווה 34-35K שקל .

5. באופן כללי הרכב נוסע מצויין חוץ מהמצמד שהוא בסוף חייו והבטיחו לי לתקן את כל הליקויים , מה אתם אומרים שווה לקנות את הרכב גם במחיר 39,500 או שווה להתמקח 34-35 ואם לא לחפש סוזוקי אלטו או 107 במחיר שחיטה ?

תודה .

פורסם

1. זה נחמד מאוד שלדעתך מחירון יד 2 הגיוני יותר, אבל זה לא רלוונטי. חברות הליסינג עובדות רק לפי מחירון לוי יצחק. אין סיכוי שאם המחירון היבש (לפני שקלול השכרה וקילומטראז') של ה-i10 הוא 38,500 באוטוסנטר ירצו ממך 39,500. אין סיכוי. הם לא מוכרים רכבי השכרה מעל למחיר המחירון. אין חיה כזאת באוטוסנטר, ואני כותב את זה מהיכרות טובה מאוד עם הרשת הזאת. כנראה שלא חישבת נכון את המחיר אצל לוי יצחק.

2. נכון.

3. עוד פעם אתה עם הלכלוכים על מכשירי תנועה? חבל שלא חיפשת קצת רפש על כלמוביל, יבואנית יונדאי. לא תאמין כמה תמצא. שלא לדבר על אנשים שמתלוננים על צריכת הדלק של ה-i10, על מזגן חלש...

כתבתי לך את זה פעם אחת ואכתוב לך שוב - אם תמשיך להקשיב לכל שטות שמספרים לך לא תקנה בסוף אוטו. או לחילופין, שתיפול על הנבלה הכי גדולה שעולם הרכב הישראלי יודע לספק.

אתה קונה אוטו ב-40 אלף ש"ח - אין רכב מושלם בתקציב הזה!!!

4. אם יש מישהו שמוכן לשלם 39 אלף ש"ח אז זה מה ששווה הרכב בפועל. אתה לא מסונדל לאוטוסנטר ואם תקרא טוב את חוזה ה-buyback שהציגו לך תבין למה לא יהיה לך כדאי למכור להם את הרכב בעוד 3 שנים.

5. ראה כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=494571

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מבין שאתה נעול על הדגם כנראה, אבל תעשה לעצמך טובה, תחפש משהו אחר.

לא הייתי לוקח את הI10 גם בחינם! נשבע!

אחרי עשרות אלפי קילומטרים על הרכב הזה, כשהוא חדש מהחברה, כרכב עבודה, אני יכול להגיד שזה רכב בין הגרועים שיצא לי לנהוג עליהם כחדש.

מזגן לא מקרר! בכלל! - לדוגמא: רוב נסיעותי הן לצפון, נסיעה מרחובות לקריית שמונה, אורכת כ3 שעות, מוקדם בבוקר יחסית כשעוד לא חם בצורה קיצונית, ומרחובות לקריית שמונה הרכב פשוט לא קר, המזגן הכי גרוע שיצא לי לראות שיש ברכב כולשהו.

כשחם או כשהרכב עומד בשמש המצב גרוע קיצונית.

צריכת דלק גבוהה מאוד, אני נוהג באוטומט והוא צורך בערך כמו מאזדה 3, וזה מהמון ניסיונות להוציא את המקסימום מהרכב, רק לשם הבדיקה.

לא נוח - מושבים גרועים, בולמים גרועים, צפוף.

לא מאובזר, בפיקנטו יש שליטה מההגה לפחות, אפילו את זה אין בI10.

לחבר מהעבודה יש פיקנטו, גם רכב של החברה, מהשוואות איתו ההבדל גדול בין הרכבים.

לטובת הרכב אני יכול להגיד שהוא:

1. אמין

2. זריז יחסית, אבל רק כשלוחצים לו את הדוושה לרצפה.

3. וקל להחנות אותו כי הוא קטן.

אם תעשה חיפוש תמצא עוד דברים שרשמתי עליו.

פורסם

אחרי עשרות אלפי קילומטרים על הרכב הזה, כשהוא חדש מהחברה, כרכב עבודה, אני יכול להגיד שזה רכב בין הגרועים שיצא לי לנהוג עליהם כחדש.

מזגן לא מקרר! בכלל! - לדוגמא: רוב נסיעותי הן לצפון, נסיעה מרחובות לקריית שמונה, אורכת כ3 שעות, מוקדם בבוקר יחסית כשעוד לא חם בצורה קיצונית, ומרחובות לקריית שמונה הרכב פשוט לא קר, המזגן הכי גרוע שיצא לי לראות שיש ברכב כולשהו.

צריכת דלק גבוהה מאוד, אני נוהג באוטומט והוא צורך בערך כמו מאזדה 3, וזה מהמון ניסיונות להוציא את המקסימום מהרכב, רק לשם הבדיקה.

1. אמין

מחזק (!), יש לי את הרכב כבר שנתיים ובדיוק אותם בעיות.

פורסם

קלאצ הולך אחרי שנתיים, זה מוזר, ברכב לשעבר שלי הוא החזיק 10 שנים!

אני במקומך יורד בשנתון וקונה רכב "אחר" ולא מהשכרה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

עסקה אחת הגרועות שפגשתי. רכב מהשכרה מעל המחירון????? ועוד איזה רכב??!!!

תחזיר את הצק לבנק ותחפש משהו נורמלי.

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

הנושא נטחן איתו על שירשור בעומק של 6 עמודים עם נסיונות להסביר לו.

הוא החליט ללכת על הרכב הזה. אין טעם סתם ככה עוד הפעם לטחון מים.

פורסם

1. אמין

פיקנטו לא מגיעה כיום עם שליטה ממהגה ממה שהבנתי(יש קיט שניתן לקנות).

אתה יודע שפיקנטו וi10 זה רכבים תאומים נכון?

אולי היתה לך בעיה במזגן ? אצלי הוא עבד מצויין לכל אורך התקופה.

לא חושב שהייתי בוחר ברכב הזה כרכב עבודה. אבל כרכב ראשי של נסיעות ארוכות פעם ב...ולרוב עירוני הוא היה מצויין למעט החיסכון בדלק..לא היה כזה.. 1-11-13 נמדד לאורך 2.5 שנים נהיגה ברובה עירונית פקקים ממוצעים.

פורסם

קלאצ' לא אמור ללכת אחרי 60 אלף ק"מ, וניתן בהחלט להסיק שמדובר ברכב שעבד קשה מאוד, גם יחסית לרכב השכרה.

הייתי קונה רק לאחר הפחתה רצינית מהמחירון (20% מינימום) ובכפוף להחלפת הקלאצ'.

לא יודע למה אתה דואג כ"כ מהמכירה העתידית, בעוד 3 שנים הרכב הזה יהיה שווה קצת פחות מ-20K, ושם יש שוק די רציני של אנשים שאין להם כסף לרכב מהליסינג, לעסקאות מימון וכו', והם סוגרים עסקה במזומן.

פורסם

אורך חיים של קלאצ' תלוי מאוד בצורת הנהיגה ובאופי הנסיעות. ברכב דיזל שנוסע בעיקר מחוץ לעיר עם נהג מיומן קלאצ' יכול להחזיק גם 150 ו-200 אלף קילומטרים. ברכב עם מנוע בנזין קטן שנוסע בעיקר בעיר קלאצ' יכול ללכת גם אחרי 20 אלף קילומטרים. נהג חוליגן יכול להרוס קלאצ' גם אחרי 1000 קילומטרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
וואו כאלו תגובות גרועות על הI10 גם הI20 הידנית ככה??

התגובות לא בגלל הרכב

בגלל העסקה:?::oops:

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...