Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף GTI החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מתחיל להראות כאילו שזו גרסה מיוחדת לישראל, ולא מיוחדת במובן הטוב.

שלא יהיה לך ספק, עומד להיות פה מבחן יפה.

יהיו מספר כתבים שיקבלו טלפון שמזמין אותם לבחון את היצירה שנחתה.

כמו כל כתב טוב הם יעשו שעורי בית וירפרפו על הכותרות של מבחנים מחו"ל.

אף אחד מהם לא יבקש ולא יקבל ST להשוואה.

אבל גם אף אחד לא יעז לצאת במסקנה הפוכה לחלוטין ממה שהגוראים מחו"ל פסקו.

מכאן הדרך קצרה למבחנים מחמיאים בהם באופן חמקמק ובלתי מורגש יהיה איזכור לאיזה פס אדום שחסר...

אני מחפש את הכתב שיכתוב את הסיפור המלא:

מה שאתה קונים כאן אין לו קשר למה שקונים בחו"ל.

זה לא אותו מנוע

זה לא אותו דיפרנציאל

אלו לא אותם מתלים

זה לא אותם גלגלים

אלו לא אותם מעצורים

אתם לא יושבים על אותם מושבים

ובלילה לא תהנו מאותם פנסים

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 539
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רועי, שי, bar72 ואחרים - יבוא אישי של GTI עם כל החבילות החשובות לא בא בחשבון?

מעניין מה יצא המחיר.

עפ"י היצרן, מוסכי צ'מפיון חייבים לתמוך בכם, לא? (מציאה גדולה...)

פורסם
רועי, שי, bar72 ואחרים - יבוא אישי של GTI עם כל החבילות החשובות לא בא בחשבון?

מעניין מה יצא המחיר.

עפ"י היצרן, מוסכי צ'מפיון חייבים לתמוך בכם, לא? (מציאה גדולה...)

בתור אחד עם שירוקו בעלת מנוע, מכטרוניקס ומצמדים שהוחלפו במסגרת אחריות - לא הייתי מעז להזמין ללא אחריות, גם אם זה לא אותו המנוע ותיבת ההילוכים.

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

אני עדיין מחכה שמישהו מהפורום (רצוי מישהו שגם נהג במגאן RS) יעשה נסיעת מבחן. אולי הגולף החדשה מבחינה ספורטיבית תתעלה על המגאן RS (קשה לי להאמין), ואז המחיר אולי יתחיל להיראות לגיטימי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני עדיין מחכה שמישהו מהפורום (רצוי מישהו שגם נהג במגאן RS) יעשה נסיעת מבחן. אולי הגולף החדשה מבחינה ספורטיבית תתעלה על המגאן RS (קשה לי להאמין), ואז המחיר אולי יתחיל להיראות לגיטימי.

אין סיכוי שזה יקרה, בטח שלא הגרסה הישראלית - אבל זו מלכתחילה לא הפואנטה של האוטו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נקודה מעניינת:

הצמיגים שמגיעים אלינו הם 225/45/17. הקוטר שלהם 63.43 ס"מ.

הדגם באוטוקאר ובמרבית המקומות מגיע עם 225/45/18 הקוטר שלהם 65.97 ס"מ. (יש גם אופציה ל 225/35/19 - 64.01 ס"מ)

להבדל הזה יש מספר משמעויות:

- המכונית בארץ נמוכה ב 1.27 ס"מ. אלא אם בוצעה התאמה במתלה. לפי האתר בארץ הגובה זהה לזה שבחו"ל...

- קיים בפרש בקוטר הגלגל של 4% אשר יש לו משמעות בתצוגה של הספידומטר - מהירות ומרחק.

- ההפרש הנ"ל פועל לטובת האצה חזקה יותר של הדגם בארץ.

- לצורך נסיעה במהירות נתונה הדגם בארץ דורש סל"ד גבוה ב 4%.

פורסם

נו, אז מסתבר שכל השינוי הזה הוא בכלל לטובתנו.

אני באופן עקרוני מעדיף גלגלי 17 על 18, אבל מסיבות עיצוביות של הMK7 זה פשוט מכוער ולכן זה לא מתקבל על הדעת.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

יתרה מזו. הורדת האבזור גם גורמת לגילוח אי אלו קילוגרמים ממשקל הרכב.

אולי זו בכלל גרסאת סטרדאלה או סקודריה (או המקבילה הגרמנית למילה הסקסית האיטלקית) משופרת וצ'מפיון לא שמו לב.

בסוף עוד יוסיפו לכם על זה מדבקה על הטמבון ועוד עשיריה למחיר.

פורסם
יתרה מזו. הורדת האבזור גם גורמת לגילוח אי אלו קילוגרמים ממשקל הרכב.

אולי זו בכלל גרסאת סטרדאלה או סקודריה (או המקבילה הגרמנית למילה הסקסית האיטלקית) משופרת וצ'מפיון לא שמו לב.

בסוף עוד יוסיפו לכם על זה מדבקה על הטמבון ועוד עשיריה למחיר.

את העשירייה כבר הוסיפו (פעמיים).

פורסם

לכל חובבי הGTI.

בקרוב סמלת תתחיל ליבא את הגוליטה תלתן ירוק המחודשת עם המנוע החדש (240 כ"ס) ותיבת הילוכים כפולת מצמד כולל כל האיבזור של הגוליטה ומערכת מולטימדיה.

המחיר המשוער שלהם נכון להיום 225. כלומר יש למה לצפות

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

ומנגד, 135 ידנית ללא אופציות היא במרחק מאמץ סביר מאוד מהGTI. אם אתם יכולים לקנות GTI, תעשו לעצמכם טובה ולכו להסתכל מה קורה בב.מ.וו. האוטומטית זה סיפור של עוד קצת יותר מעשירייה לעומת הידנית.

ה135 מגיעה בסטוק עם קסנון, סאנרוף, מערכת משודרגת, הנעה ללא מפתח וכו', שלא לדבר על הכור הגרעיני שמורכב מקדימה. מבחינתי היא מאובזרת לחלוטין.

אין יותר מדי דברים מעניינים להוסיף באופציות, בגדול זה חיישני חניה או מצלמת רוורס (מקוריים כמובן) וסע לשלום.

החסרון היחידי שלה הוא שהיא קצת צפופה מאחור ביחס לגולף (גולף 6, וכנראה שעוד יותר לעומת הגולף 7). עדיין מושבים אחוריים שימושיים, פשוט אי אפשר להושיב 1.80 מאחורי 1.80 (לא בעיה בגולף). מכל אספקט שימושי אחר, היא פרפקט.

פורסם

אני באופן עקרוני מעדיף גלגלי 17 על 18,

מדוע?

פורסם
כמה עולה מפלץ כזה? עניינת אותי.

עמיקם ידידי, לכבוד השנה החדשה פנק אותנו בתמונות של הנסיכה החדשה שלך...

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...