Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור שהיה כך היה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה :)

סיפור שהיה היום (יום ג') בבוקר (10:13)

חזרתי מכיוון ראשון לציון , לכיוון יהוד (בדרך לפ"ת) מייד לאחר פניה ימינה באחת הצמתים

עצרה אותי שוטרת לתוך מן "שרוול" כזה של כונוסים ואמרה לי לעצור

תוך חצי שניה קפצו עלי 3 שומרי חוק עם אוברול כחול והחליטו שהם עושים לי טסט במקום!

רשיונות בבקשה, הרי לך

טסט מתי? לפני שבוע

תזיז הגה, אורות , איתותים , פתח מכסה מנוע ...... הכל סבבה

פתאום...

מזה?! מזה האגזוז הזה ?!?! זה לא חוקי !!! הורדה מהכביש מייד !

אני לתומי... אבל אדוני זה רמוס יש לזה תו תקן

הבחור המגודל: מה פתאום אתה מדבר שטויות

אני: תתקשר בבקשה לאחראי שלך אני רוצה דיבור איתו,

לאחר דיבור קל עם האחראי , הוא התקשר ל"בוחן רכב" או אנערף מה וזה הסביר לו שאכן לאגזוזי רמוס יש תו תקן כמו כן לסופר ספרינט,

מבוייש ובמבט אידיוטי אומר לי הבחור המגודל "החלטנו לוותר לך הפעם אבל תוריד את זה"

אני: מה אתה מקשקש הרגע האחראי שלך אמר לי בטלפון שיש לזה תו תקן וזה חוקי

בבושת פנים הלך הבחור המגודל ללא מילה לבדוק מכונית אחרת :-))))

עוד ניצחון קטן שלי :D

נ.ב משום מה מאתמול יש לי בעיה באורות , אם אני מדליק , אורות גבוהים נדלקים אוטומטית והידית משום מה מקולקלת , והדביל שהתחיל להיכנס לי עם מיטה על גלגלים מתחת לרכב לא ראה שאין לי אורות ...... נקודה למחשבה :)

יום טוב לכולם.

פורסם

תלמד לקח ותחזיק אישור לאגזוז באוטו כדי למנוע כל מיני שטויות של שוטרים, הוא היה יכול להגיד אני לא מתקשר לאף אחד והרכב יורד בלי קישקושים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תלמד לקח ותחזיק אישור לאגזוז באוטו כדי למנוע כל מיני שטויות של שוטרים, הוא היה יכול להגיד אני לא מתקשר לאף אחד והרכב יורד בלי קישקושים.

אז מה העניין היו נותנים לא הארכה ואז ביקור בצריפין

ושם הוא היה נותן להם את האישור..

פורסם

מי היה הבוחן :?:

מאחורי הרישיון תמצא חותמת אדומה עם שם הבוחן.

לפי תאורך עולים במוחי שני שמות אפשריים (1)אבשלום הלל (2)דורי.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

גם לי זה קרה לפני איזה חודשיים עצרו אותי פה בשכונה שלושה מנייקים קפצו עליי מאיזו חניה בגלל שעשיתי פרסה 'באמצע הצומת' ולא צמוד לאי תנועה. הקיצר האבו גרע הסתכל על האגזוז ואמר שזה לא חקי ובלה בלה בלה והרכב יורד מהכביש. הוא נתן לי 'הארכה' של יומים(הוא בכלל לא בוחן) להתייצב אצלו 'במשרד' (מטה משמר אזרחי פה בשכונה...) עם אישורים.

הלכתי ל E&A והבאתי איזה אישור יבוא מטומטם שלא קשור בכלל לאגזוז, בטח שלא לשלי, מה אני אגיד לכם הוא לא רק אכל את זה הוא בלע את זה :lol::lol::lol:

ומאז האישור נמצא אצלי בפק"ל 8)

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם
יפה יפה שיחקתם אותה על האישור לי למשל הורידו את האוטו בגלל האגזוז האם יש מצב להשיג אישור עליו :roll: האגזוז מהמשתיק

נראה לי שכן , לך למתשיק ובקש אישור אם אין להם לך ל E&A תגיד שהתקנת אצלהם לפני שנה מי יזכור אותך והם יתנו לך אישור .

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
  • תוכן חדש...