Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שיש לזה יתרונות.

היתרון:מונע דפיקות מאחור, נותן אינדיקציה טובה מאוד למרחק, אפשר להיכנס בחנייה ברוורס ביותר ביטחון.

חסרון:אני כמעט בטוח שאם תיסעו בזה המון זמן ותעברו לרכב בלי, יהיה לכם קשה להתרגל וזה בעיה. (כמו במראות פנורמיות של לימוד נהיגה ואחר כך עוברים למראה רגילה באוטו שלכם).

אני הייתי מוכן לשלם על זה מחיר סביר בתנאי שההתקנה בוצעה טוב, אין בעיות, והחיישנים יותר ממדייקים.

לדעתי מצלמת רוורס זה אחד הדברים, טויוטה כבר שמים ברכבים הפשוטים שלהם ולדעתי זה עדיף.

פורסם

דווקא בשירוקו שיש לי במשפחה, ויוצא לי לנהוג עליה הרבה, יש מצלמת רוורס. אני חייב לציין שאני אף פעם לא משתמש בה. יותר נוח זה עם החיישנים.

בנוגע לרווח של היבואן על החיישנים - ליצרן זה לא באמת אכפת. וגם ככה ברוב המקרים מקבלים את זה מתנה.

פורסם

אבל אם החיישן מזייף?אם המצלמה הולכת, היא הולכת. על החיישנים הבנתי שהם יכולים לעשות בעיות ולא לעבוד ברגע האמת לפני שהם נהרסים לגמרי. בגלל זה אני מעדיף מצלמה, למרות שעדיין אין לי נסיון לא עם זה ולא עם זה.

פורסם

חיישנים לא מקוריים יש כמעט על כל רכב שני. לא, זה לא יעלה את הערך.

מה גם, לדעתי הם מאוד מעצבנים.

חיישן מקורי בדרך כלל יגיע ברמת אבזור גבוהה יותר, מה שכן מעלה את ערך הרכב.

פורסם

לעומת זאת ברכבים אירופאיים, תשתית החיווט תהיה מלאה לכל הרמות. (למעט הגרמנים)

גם לא בצרפתיות... :) ה206 שלי הגיעה כסטנדרט עם 2 רמקולים קדמיים, אבל עם הכנה בדלתות הקדמיות לטוויטרים, ובאחוריות לרמקולים אחוריים- תוספות שהגיעו בדגמים המאובזרים יותר (והאוטומטיים). יש אפילו את הצינור פלסטיק השחור הזה בדלת האחורית שמעביר חיווט. א-מה-מה, אין חיווט בכלל לדלתות האחוריות. הצינור שאמור להעביר חיווט אחורה מגיע בכלל סתום/חסום. כשהוספתי רמקולים אחוריים וטוויטרים מקדימה, המתקין יצר את כל החיווט האחורי, וחורר עם מקדחה דקה בצינור כדי להעביר דרכו חוטים. הוא התפלא למה לטרוח לעשות הכנה בדלתות אבל לא להעביר חיווט לשם. כנראה שברכבים אחרים זה קורה פחות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
אם תיסעו בזה המון זמן ותעברו לרכב בלי, יהיה לכם קשה להתרגל וזה בעיה. (כמו במראות פנורמיות של לימוד נהיגה ואחר כך עוברים למראה רגילה באוטו שלכם)

הטעות שלך צורמת לי בעיניים

מצטער שאני מסיט את השרשור, זה חזק ממני :roll:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3984256#post3984256

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם יש לך ברכב-ג'אנטים יפים,צמיגים חדשים,מערכת טובה,חיישני רוורס,דיבורית וכו' זה גורם לרכב להיות יותר אטרקטיבי לקנייה,

אבל מעל המחירון אין לך מה לבקש.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
גם לא בצרפתיות... :) ה206 שלי הגיעה כסטנדרט עם 2 רמקולים קדמיים, אבל עם הכנה בדלתות הקדמיות לטוויטרים, ובאחוריות לרמקולים אחוריים- תוספות שהגיעו בדגמים המאובזרים יותר (והאוטומטיים). יש אפילו את הצינור פלסטיק השחור הזה בדלת האחורית שמעביר חיווט. א-מה-מה, אין חיווט בכלל לדלתות האחוריות. הצינור שאמור להעביר חיווט אחורה מגיע בכלל סתום/חסום. כשהוספתי רמקולים אחוריים וטוויטרים מקדימה, המתקין יצר את כל החיווט האחורי, וחורר עם מקדחה דקה בצינור כדי להעביר דרכו חוטים. הוא התפלא למה לטרוח לעשות הכנה בדלתות אבל לא להעביר חיווט לשם. כנראה שברכבים אחרים זה קורה פחות.

חשבתי שהצרפתיות חפות מפשע אך מסתבר שלא. לזוגתי יש 206 אך עם הגרסה המלאה של הרמקוליים שציינת (גם באחורים) , לא חשבתי שגם בפג'ו חוסכים אך מסתבר שיש הפתעות :roll: :roll: :-D :-D

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...