Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מזה כשבוע יש ברשותי את המכשיר ואני מרגיש שחיי הסוללה קצרים במיוחד.

מדובר על שימוש סביר: שירים, הודעות, שיחות וממש מעט WAZE, ללא משחקים שדורשים את כל מעבדי המכשיר.

כמו כן, בהירות המסך כמעט על מינימום והמכשיר נמצא באופן קבוע (כשלא מחובר למטען) על מצב חיסכון בסוללה.

בנוסף לאחר שימוש של כ- 10 דקות המכשיר מתחמם ממש.

וכל זאת בהשוואה לקודמו, אייפון 4, שהסוללה שלו החזיקה לי בממוצע כמעט כפול, שלא נדבר על זה שלא היה מתחמם כמעט בכלל.

המכשיר נקנה עם גרסה של היבואן סאני.

מצטער על החפירה.

תודה.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוצה תשובה ארוכה או קצרה?

התשובה הקצרה: ככה זה אנדרויד + סמסונג. תתרגל.

ועכשיו נפנה את הבמה למוכרי שמן נחשים שיציעו מיליון ואחת שיטות

לשיפורים דימיוניים בחזית החיסכון בסוללה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

התשובה של האנס נכונה בעיקרה אבל לעיתים נדירות יש מכשיר תקול מהמפעל ואולי חימום היתר שהצבעת עליו יכול להיות אינדיקציה למכשיר תקול או לסוללה תקולה. בכל אופן, תבדוק עם בעלי S4 אחרים לגבי זמן הסוללה שלהם, אם שלך ממש קצרה, גש לחנות ובקש שיתקנו\יחליפו.

פורסם

גם אני עברתי מאייפון 4 לאס4 והרגשתי אותו הדבר. לא התקנתי עליו שום דבר מיוחד ויתכן שהדבר נובע מכל מיני דברים ברקע

שהמכשיר עושה - מושך מיילים וכד'. בכל מקרה, אני עם i9500 והולך בימים הקרובים להחליף ל- i9505 שלפי הבנתי יודע לקבל רום טהור של גוגל. בעיקר עובר בגלל מיליון בעיות קטנות ומעצבנות ברום של סמסונג.

אם זה יעזור לי אני אעדכן.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

הרום של סאני ידוע בבעיות שלו בגלקסי 4.

המכשיר מתחמם מהר מאוד ומגיע למצב בלתי נסבל.

אני יודע שיש רומים אחרים שפותרים את הבעיה, אבל זה כבר באחריותך בלבד (או לחכות לעדכון רשמי).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

הייתי מנסה לבטל עדכוני PUSH לכל חשבונות האימייל שלך ולשנות את ההגדרה לכל 15 דקות.

באייפונים ומכשירים רבים שהתעסקתי איתם זה פתר בעיית סוללה שנגמרת מהר.

לגבי התחממות קשה לקבוע אם המכשיר דפוק.

כשזה קורה תנסה אולי להוציא את הסוללה ולהרגיש אם היא עצמה חמה או שזה הלוח מתחתיה.

פורסם

אם המכשיר מתחמם ממש - זה לא תקין. כנראה הוא כל הזמן עובד ברקע. בדוק מה מבזבז לך את הסוללה ותדע יותר.

כמה זמן הסוללה מחזיקה בשימוש הזה? אצלי (9500) היא מחזיקה בממוצע יממה, שזה תקין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הסוללה מחזיקה לי מעמד בערך כ 12 שעות.

מדובר גם ב 9500.

ואם אחליף לרום אחר יש סיכוי שזה יעזור?

לפי מה שהבנתי כאשר המכשיר מגיע מסאני הוא "נקי" לחלוטין.

אני חדש בעסקי האנדרואיד ואין לי מושג לגבי החלפת רומים וכו'.

תודה

פורסם

תן לסוללה להתרוקן לגמרי עד שהמכשיר נכבה, טעינה כל הלילה ובבוקר תתחיל לעבוד איתו רגיל.

כשאתה מגיע לסביבות 10 אחוז סוללה, כנס להגדרות ושם לתוך battery או סוללה אם זה בעברית.

אתה תראה בגדול מי לוקח כמה מהסוללה, תן צילום מסך ותעלה לפה.

דבר שני, אני לא מכיר אפליקציה ספציפית אבל בטח מישהו פה מכיר, להתקין אפליקציה שמראה בזמן אמת מה קורה מבחינת תצרוכת משאבים סגנון task manager של חלונות במחשב, יתכן ושם תראה משהו שטוחן ויכול להיות גם שהמכשיר לא נכנס למצב שינה כשצריך. סתם לדוגמה, אם למכשיר יש אפשרות של LTE, תכבה אותה כי זה מבזבז סוללה ולא שמיש בארץ, אם אתה לא מחובר ל-WIFI, תכבה אותו כי הוא ממשיך לחפש לחינם וזה כמובן טוחן סוללה.

ולסיום, גש לחנות לבדיקת התחממות, אולי משהו באמת לא תקין עם המכשיר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קודם כל, יצא עדכון למערכת הפעלה, אז אם המכשיר נרכש מיבואן רשמי, תחבר ל-KIES ותעדכן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הייתי מנסה לבטל עדכוני PUSH לכל חשבונות האימייל שלך ולשנות את ההגדרה לכל 15 דקות.

באייפונים ומכשירים רבים שהתעסקתי איתם זה פתר בעיית סוללה שנגמרת מהר.

לגבי התחממות קשה לקבוע אם המכשיר דפוק.

כשזה קורה תנסה אולי להוציא את הסוללה ולהרגיש אם היא עצמה חמה או שזה הלוח מתחתיה.

רק כדי שאנשים לא יעשו את השטות הזו - שירותי דחיפה באופן עקרוני הם הרבה! יותר חסכוניים בחיי סוללה ממשיכה כל 15 דקות.

לא יודע מה עשית עם האייפון שלך - אבל זה בוודאות במכשיר תקין גם לפי ההנחיות של אפל חסכוני משמעותית וגם מניסיון אישי.

באנדרואיד באפליקציות ישנות השירותי דחיפה ישמו עוד process שרץ תמיד פר אפליקציה וכל מני קומבינות מזעזעות בסגנון.

בימינו אמור להיות יותר בסדר המצב להבנתי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תוכנה של סמסונג לסינכרון המכשיר למחשב.

לא חייבים אותה, אבל דרכה מקבלים עידכוני תוכנה למכשירים של סמסונג.

http://www.samsung.com/us/kies/

או שתפנה למקום שרכשת ממנו את המכשיר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...