Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רוצה תשובה ארוכה או קצרה?

התשובה הקצרה: ככה זה אנדרויד + סמסונג. תתרגל.

ועכשיו נפנה את הבמה למוכרי שמן נחשים שיציעו מיליון ואחת שיטות

לשיפורים דימיוניים בחזית החיסכון בסוללה...

שטויות במיץ.

נכון לעכשיו, למכשירי סאמסונג יש בעקביות את זמני הסוללה הטובים ביותר מבין מכשירי האנדרואיד.

ונחש מהר- ברוב המכשירים מדובר גם על זמני סוללה טובים מכל האייפונים הקיימים היום. ZOMFG.

כמו בכל ת'רד פה בנוגע ל S4 וזמני סוללה, התשובה היא אחת-

לפי מה שהבנתי כאשר המכשיר מגיע מסאני הוא "נקי" לחלוטין.

אני חדש בעסקי האנדרואיד ואין לי מושג לגבי החלפת רומים וכו'.

הרום של סאני הוא לא פחות מאסון, ובמקרים מסוימים זמן הסוללה שמקבלים איתו הוא פחות מ 2/3 מזמן הסוללה שתקבל עם רום אחר.

כן, ההפרש יכול להיות עד כדי כך דרסטי.

לא צריך שמן נחשים ושאר ירקות, צריך רק לא להשתמש בזבל עופות- ואז הכל בסדר.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
משהו דומה לאייטונס רק יותר גרוע.

לכאן או לכאן.

מצד אחד KIES יותר גרוע, כי הוא בקושי עובד.

מצד שני הוא יותר טוב מהאייטיונס, כי, בניגוד לאייטיונס, לא באמת צריכים אותו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

Pika007

אתה ממליץ על התקנת רום חדש?

אם כן אפשר תוכל להפנות אותי למדריך למתחילים?

קיימת סכנה למכשיר בעת עדכון רום חדש?

ניסיתי לעדכן את המכשיר דרך ה KIES והעדכון נכשל, והמכשיר נתקע על המסך עם "החייזר" הירוק.

נאלצתי להוציא את הסוללה והמכשיר חזר לקדמותו.

תודה רבה על העזרה.

פורסם
שטויות במיץ.

נכון לעכשיו, למכשירי סאמסונג יש בעקביות את זמני הסוללה הטובים ביותר מבין מכשירי האנדרואיד.

ונחש מהר- ברוב המכשירים מדובר גם על זמני סוללה טובים מכל האייפונים הקיימים היום. ZOMFG.

איבדתי אותך פה. אני לא פאן בוי של שום מערכת. לא אכפת לי.

זה כל כך פשוט שזה מטומטם:

נסה להשאיר אנדרויד כלשהו, לא משנה איזה, בלי sim, דלוק למשך שבוע.

ספר לנו אם שרדו ניצולים (אין דבר כזה).

נסה להשאיר אייפון כלשהו, לא משנה איזה, בלי sim, דלוק למשך שבוע.

אה-הה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

המדד שלך שגוי, זה לא מעניין אף אחד איזה מכשיר ישרוד ללא שימוש יותר זמן.

השאלה היא בשימוש שוטף יום-יומי איזה מכשיר ישרוד יותר, והבנתי שהONE של HTC מעולה בזמני סוללה.

חוץ מזה שיש סוללות אפטרמרקט מעולות, עברתי כבר שלוש מכשירי אנדרואיד ולכולם קניתי סוללות של ANKER, אין מרוצה ממני :) .

פורסם

אה-הה.

נוט 2 על סוללה מקורית ועם רום מקורי ישרוד ועוד איך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
Pika007

אתה ממליץ על התקנת רום חדש?

אם כן אפשר תוכל להפנות אותי למדריך למתחילים?

קיימת סכנה למכשיר בעת עדכון רום חדש?

ניסיתי לעדכן את המכשיר דרך ה KIES והעדכון נכשל, והמכשיר נתקע על המסך עם "החייזר" הירוק.

נאלצתי להוציא את הסוללה והמכשיר חזר לקדמותו.

תודה רבה על העזרה.

אשלח לך מאוחר יותר חבילה להורדה עם כל מה שדרוש+לינק לרום מקורי של סאמסונג, אבל של מדינה אחרת. אותו דבר רק בלי עברית של סאני.

התהליך פשוט ויש קרוב ל 0 אחוזי סיכון.

אה-הה.

נוט 2, אופטימוס G E970 (איך אני יודע? כי אשכרה שכחתי כזה דולק בקופסה ללא סים למשך 6 ימים!), ומסתבר שגם HTC ONE (אותו סיפור כמו עם ה G, החזיק 5 ימים עד ששמתי לב, נשאר עם 15% סוללה למרות שהוא לא התחיל מ 100)

הייתי אומר גם S4 ו DROID DNA, אבל לא ניסיתי בפועל, אז לא אוסיף אותם לרשימה.

"אין דבר כזה"? נכון, יש -דברים כאלו-. ברבים.

פורסם
רק כדי שאנשים לא יעשו את השטות הזו - שירותי דחיפה באופן עקרוני הם הרבה! יותר חסכוניים בחיי סוללה ממשיכה כל 15 דקות.

לא יודע מה עשית עם האייפון שלך - אבל זה בוודאות במכשיר תקין גם לפי ההנחיות של אפל חסכוני משמעותית וגם מניסיון אישי.

באנדרואיד באפליקציות ישנות השירותי דחיפה ישמו עוד process שרץ תמיד פר אפליקציה וכל מני קומבינות מזעזעות בסגנון.

בימינו אמור להיות יותר בסדר המצב להבנתי.

ממש לא אייפון שלי. של עובדים. אני לא נוגע בזבל הזה.

2 אייפונים ואייפד רטינה אחד.

ביטול הפוש גרם לשיפור דרמטי בזמן סוללה.

פורסם
רק כדי שאנשים לא יעשו את השטות הזו - שירותי דחיפה באופן עקרוני הם הרבה! יותר חסכוניים בחיי סוללה ממשיכה כל 15 דקות.

יש לך סימוכין לאמירה הזאת? זה מעניין.

ואגב, התלבלבתי, יש לי 9505. והוא עובד קרוב ל-24 שעות לפני שהוא מתפגר כאשר: ויפי דולק קבוע, בלוטות' דולק קבוע, סקייפ דולק קבוע (השתפרו משמעותית באכילת הסוללה) ואני משתמש בו די הרבה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שי - אתה בטוח שלא פשוט כיבית את כל שירותי הpush במכשיר?

רוני סתם כתבה בשלוף:

http://www.cultofmac.com/238746/fetch-or-push-set-your-email-accounts-to-maximize-battery-life-speed-of-delivery-ios-tips/

אני אמצא אולי מאוחר יותר את התגובה האפלית לנושא.

לגבי סקייפ - הם כנראה פשוט הפסיקו להריץ פרוסס על כל חיי האפליקציה ועברו להשתמש בשירות push המובנה של אנדרואיד בגירסאות החדשות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הסוללה נגמרת מהר?

תנצל את היתרון היחידי של לרוב המכשירים הללו על אפל ותקנה סוללה נוספת שתשב בתיק.

בקשר לבעיית חימום - מצטער, אין לי איך לעזור לך לגבי זה.

פורסם

רוני סתם כתבה בשלוף:

http://www.cultofmac.com/238746/fetch-or-push-set-your-email-accounts-to-maximize-battery-life-speed-of-delivery-ios-tips/

לגבי סקייפ - הם כנראה פשוט הפסיקו להריץ פרוסס על כל חיי האפליקציה ועברו להשתמש בשירות push המובנה של אנדרואיד בגירסאות החדשות.

אני מניח שיש איזשהו הגיון במה שהוא אומר,

אבל בכל התגובות רושמים את ההפך.

אז יכול להיות שעל IOS זה פשוט לא עובד כמו שצריך.

פורסם

רוני סתם כתבה בשלוף:

אני אתעלם לרגע מהפתרון הטכנולוגי (שאני לא מבין בו מספיק) ואתייחס לעניין הפרקטי בלבד:

נניח שיש שני פתרונות: fetch בודק אם יש אימיילים, הודעות או עדכונים כל 15 דקות, ו-push מעביר אותם למכשיר ברגע שהם מופיעים. מבחינת המשתמש, כמובן שעדיף push כי הוא רוצה לקבל את המידע במיידי. מכאן שהוא ישתמש ב-fetch רק אם יש לו יתרון משמעותי על push. איזה יתרון יכול להיות? רק חיי סוללה (או שאני מפספס משהו). אם היתרון הזה מתבטל, אין שום משמעות ל-fetch (אלא רק אם מגדירים, נניח, שהמכשיר יתחבר לרשת רק כשהמשתמש מדליק את המסך).

מכאן, לוגית, אין ממש צורך ב-fetch.

פספסתי משהו?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קראתי קצת על רום בשם CyanogenMod 10.1/2.

התקנה של אחד מהרומים שלהם יכולה לפתור את הבעיה?

ראיתי ש 10.2 חדש יחסית ונמצא בגרסת הבטא שלו, עדיין מומלץ להתקין או לחכות שתצא הגרסה המלאה

ובנתיים להתקין את 10.1?

תודה.

• תוכן חדש...