Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספרי על גבי תמרור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקיצור, קצת לפתוח ולהגדיל את הראש עדיף על לנסות להאחז בתירוץ מטופש.

אתמול הייתי בחתונה באולם בראשון לציון, רחוב לזרוב אם מישהו מכיר.

יצאתי מהחנייה לאותו כיוון שבאתי ממנו. אחרי 30 מטר שמתי לב שכל המכוניות שחונות לאורך הכביש, כולן ללא יוצאת מהכלל, חונות עם הפנים אליי, ז"א שיש מצב שאני ברחוב חד סטרי. ביציאה מהחנייה לא היה חץ לכיוון שמאל ומי זוכר אם היה תמרור חד סטרי בתחילת הרחוב.

הסתובבתי על המקום ונסעתי לכיוון השני... הרבה יותר פשוט מאשר להתווכח עם שוטר, במידה וזה היה עוצר אותי.

במקרה לזרוב דו סיטרי, אבל רעיונית החשיבה שלך נכונה לדעתי.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצאתי מהחנייה לאותו כיוון שבאתי ממנו. אחרי 30 מטר שמתי לב שכל המכוניות שחונות לאורך הכביש, כולן ללא יוצאת מהכלל, חונות עם הפנים אליי, ז"א שיש מצב שאני ברחוב חד סטרי. ביציאה מהחנייה לא היה חץ לכיוון שמאל ומי זוכר אם היה תמרור חד סטרי בתחילת הרחוב.

הסתובבתי על המקום ונסעתי לכיוון השני... הרבה יותר פשוט מאשר להתווכח עם שוטר, במידה וזה היה עוצר אותי.

נזכרתי בשרשור הזה :arrow:

mayrun קיבל דוח על חניה כאשר חנה הפוך מכיוון הנועה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ממש לא, אתה עלול לגלות את זה יום אחד בעזרת שוטר ופתק עם מספרים עליו.

סוף הרחוב בכיוון תחנת הדלק חד סטרי.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

החלק עליו מדובר הינו חד סיטרי. לא רק שאתה עלול לגלות זאת יום אחד בעזרת שוטר, ישנה אפשרות שאתה עלול לגלות זאת כשנעמוד אחד מול השני ברחוב :wink: .

אני עובד שם בדיוק בסוף הרחוב וכמעט תמיד כשאני מגיע בבוקר לעבודה מישהו מגיע מולי. פעם הייתי נותן להם לעבור, היום אני פשוט נעמד מולו, חוסם את הכביש ומחכה שיעלם/יסתובב/יזוז :evil: .

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

בדיקה קצרצרה בגוגלת מפות מעלה כי הרחוב הינו חד סטרי

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מבחינת סיכון אן שם ואם תעמוד שם 5 דקות תראה 10 שעשו את זה ולא קרה כלום שם.

אז עפ"י ההגיון הזה, אם הרבה יצליחו לשדוד בנקים ולהתחמק מזה, גם אנחנו צריכים?

כבר חתמתי...

פורסם

על רחוב הירקון אני לא מדבר כי יש את רחוב הקישון שהוא מקביל אליו {למרות שגם רחוב הירקון הוא סתם חד סטרי יש שם מקום ל3-4 מכוניות לעבור במקביל}וזה לא משהו שיגרום לעשות סיבוב ענק.

פורסם

פקחים ושוטרים לרוב לא בודקים מה מצב התמרורים לפני מתן הדו"ח, הם יודעים האם הרחוב הוא חד או דו סיטרי, ובנסיעה תוך כדי המשמרת אם יראו רכב הנמצא עם הפנים נגד כיוון התנועה או חונה כך, הוא יקבל דו"ח.

אחריותו של הנהג ללכת ברגע שראה את הדו"ח, לצלם את התמרור המושחת, למלא בקשה להישפט ולקוות לטוב.

כל הנ"ל לא רלוונטי לתמרורי עצור ותן זכות קדימה שצורתם שונה, הדבר היחיד שפוסל תמרורים כאלה זה חיתוך לצורה אחרת או עקירה שלהם ממקומם.

על אף כל האמור לעיל, אם אתה יודע כי מדובר ברחוב חד סטרי - סע בכיוון התנועה, רק הבלאגן שתיאלץ להתמודד עימו כשתתפס (וזה עניין של זמן) יותר גדולה מהרווח הפוטנציאלי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שאלה תיאורטית לגמרי

נניח שיש מגרש חניה שבכניסה אליו תמרור המורה כי החניה בתשלום.

אין אבני שפה, כך שהתמרור בכניסה הוא היחיד.

אם מישהו מכסה אותו בשקית זבל, האם דו"חות על חניה ללא תשלום יבוטלו? (או במקרה הטוב לא יירשמו מלכתחילה?)

מתנדב בארגון ידידים

פורסם

אם תוכל להראות שכך הוא המצב ,כן.

לגבי השרשור המקורי

כל עוד שניתן לזהות את ההוראה של התמרור גם אם הוא מטושטש ביו על ידי בלאי טבעי בין שנגרם על ידי ריסוס חלקי שלו , התמרור תקף.

תמרור עצור ומתן זכות קדימה , צורתם השונה מטרתה להבהיר בעיקר לנהג הנוהג בכביש החוצה כי לו יש את זכות הקדימה ופחות כדי להדגיש את התמרור לנהג שעליו הוא חל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש פה שאלה מעניינת.

נניח שבתחילת הרחוב אכן היה תמרור.

האם הנהג אמור לזכור שראה אותו לפני 4 שעות כשנכנס לחניה?

ומה אם הנהג שמוציא את הרכב מהחניה הוא לא זה שהחנה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...