Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

הגה רוטט בכביש מהיר


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פורד מונדאו (גיאה) 2002.

בימים האחרונים התחלתי להרגיש מעין רטיטות קלות בהגה, בנסיעה בכביש מהיר, לא כל הזמן. כאילו הגלגלים משחקים קצת.

אני לא בטוח שהתופעה חדשה אבל הבחנתי בה רק לאחרונה. זאת אחרי ש:

 

1. הייתי אצל מזגניסט שאמר שלדעתו יש לי "הזעת יתר" מהצנרת של ההגה כוח.

2. התעופף לעברי קרש (קורה של בניין) בכביש גהה ועליתי עליו עם שני הגלגלים הימניים, במהירות גבוהה. הרגשתי מכה די חזקה מכיוון הגלגלים.

 

למישהו יש רעיון?

איזון גלגלים? נוזל במערכת ההיגוי? יותר מזה?

 

תודה

פורסם

אכן נשמע כמו איזון גלגלים, בפרט אם הקרש גרם לעיקום בג'אנט. להערכתי אין קשר בין ההזעה לבין הרעידות - אם כבר, חוסר שמן במערכת ההגה יוביל לירידה בתגבור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הייתי ממליץ לך לפני הפרונט לבדוק ויזואלית את הצמיגים,בדוק אם הצמיג לא אכול ואו קיבל בליטה עקב המפגש האלים בכביש גהה

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

כשנתקלתי בבעיה כזו התברר שהצמיגים הקדמיים נשחקו במידה לא שווה משהו והם שגרמו לרעידות.

בכל אופן אני בטוח ב-100 אחוז שזה קשור לגלגלים. או בלמים, או איזון, או צמיגים.

פורסם

במרבית המקרים מדובר בצמיגים שחוקים שפי שנאמר או שאם לרכב יש טאסות אז הן גם יכולות לגרום לרעידות.

במידה ויש נסה לפרק אותן ובדוק אם יש שינוי.

פורסם

אצלנו בבית אותה מונדאו 2002, אחותי פעם נכנסה עם הצד במדרכה ופיצצה גלגל קידמי (האחורי התפוצץ מהמכה במהלך הלילה בחנייה)

מאותו יום, עברנו 3 כיווני פרונט, החלפת כל הג'נטים והצמיגים, ההגה עדיין רוטט (משמעותית פחות) [=

הגענו למסכנה, בארץ אין מקצועיות וממשיכים להנות. מעל 130-140 הרטט נעלם.

 

זאת מכה שלא מצאתי איך להתמודד איתה, ביזבזנו מלא כסף ואף אחד לא עשה עם זה משהו מוחלט או לפחות ידע להסביר מה לא בסדר ולאן לפנות.

 

מאחל לך בהצלחה מכל הלב.

תמצא מקום איכותי עם פתרון, אשמח לקבל תגובה.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
באיזה מהירות זה קורה?

האם זה עובר אחרי מהירות מסויימת?

זה מתחיל באזור ה - 100 קמ"ש (+- 10). לא יודע לומר אם זה מפסיק מעל מהירות מסוימת אבל בהחלט יכול לומר שזה לא קורה תמיד או בכל כביש.

פורסם

תודה על ריבוי התגובות, מאיזושהי סיבה אני לא מקבל עדכונים למייל שלי.

בהחלט אבדוק את עניין הגלגלים והפרונט.

 

בנוסף, הצמיגים הקדמיים כבר כמעט בני 4 (פירלי) והאחוריים (סיניים שכל צמיגאי אומר לי שהפרופיל לא מתאים לאוטו) כבר לא היו משהו כשקניתי את האוטו, לפני כ - 4 שנים.

ההוצאה על צמיגים בעייתית, מכיוון שהאוטו עבר שיפוץ גיר והוחלפו תושבות מנוע לפני כחודשיים והיו לי בשבועות האחרונים הוצאות כבדות שלא קשורות באוטו אבל זה מה יש, מן הסתם.

פורסם

תחליף צמיגים. 4 שנים זה יחסית הרבה, ובטח שלצמיגים סיניים. לא רק בגלל הרעידות, אלא גם בשביל הבטיחות שלך.

תתחיל מאיזון גלגלים, אם הבעיה לא תעבור תתחיל לשבור את הראש על דברים יותר מסובכים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

ובכן, כמובן שחיכיתי עד שהמצב הפך בלתי נסבל ואפילו קצת מפחיד.

בשישי האחרון נסעתי לפנצ׳ריה, שם עשו לי איזון גלגלים (140₪) ובינתיים נראה שהבעיה נפתרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...