Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס Clk 200 + 430 + עד 100k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים אני חדש פה , יש לי שאלה

יש למישהו מהשכונה שלי מרצדס clk 200

שנת 2000

163 כוח סוס

דגם עם גג נפתח וכל הפינוקים (חח זה מרצדס)

המחירון שלה לפי לוי יצחק זה 39,000

והמחירון המשוקלל עם הק״מ (140k) זה 42000

הוא רוצה עליה 43k

מה אתם אומרים ?

פורסם

מה אתם אומרים ?

מה אתה שואל בדיוק?

אם העובדות נכונות? בפורום לא יידעו. שאל את המוכר או בדוק הסטוריית טיפולים במוסך שלו.

אם זה מתאים לך - תפרט מה הדרישות והצרכים שלך, ותשאל שאלות ספציפיות ויוכלו לענות עליהן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הרכב לא נפוץ, לכן במחיר אלף לפה-אלף לשם זה לא מהותי.

מרצדס clk זה c קופה. הגירסא הספציפית לא חזקה, זה אחד המנועים הבסיסיים.

כמו שנכון ציינת בשם משתמש שלך זה בודי c208. מנוע 320 מוצלח יותר וחזק יותר. יש לה צורה של e קלאס 210 למרות שבפועל היא מבוססת c קלאס. אבל אני מניח שאת זה אתה כבר יודע.:-)

אז מה בעצם אתה רוצה לדעת?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הרכב לא נפוץ, לכן במחיר אלף לפה-אלף לשם זה לא מהותי.

מרצדס clk זה c קופה. הגירסא הספציפית לא חזקה, זה אחד המנועים הבסיסיים.

כמו שנכון ציינת בשם משתמש שלך זה בודי c208. מנוע 320 מוצלח יותר וחזק יותר. יש לה צורה של e קלאס 210 למרות שבפועל היא מבוססת c קלאס. אבל אני מניח שאת זה אתה כבר יודע.:-)

אז מה בעצם אתה רוצה לדעת?

כן אתה צודק זה מבוסס על E

עשיתי סיבוב על הרכב בכביש 1 הרכב פשוט טס (יחסית למנוע 2000)

השאלה אם כדי לקנות ?

מבחינת חלקים וטיפולים ומבחינת המחיר

פורסם

אם יש לך כסף להחזיק אחת כזו אז תקנה ותהנה.

צפה להוצאות וטיפולים יקרים.

על הנאה משלמים...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

השאלה אם כדי לקנות ?

כן או לא: זה שיקול שלך. אם אתה יודע על מה אתה הולך ומוכן לזה: לך על זה. אם לא - אז לא.

domo2, הטיפולים לא ממש יקרים במוסכים הנכונים. תקלות אם יהיו - זה סיפור אחר (תלוי מה מתקלקל - זה יכול להיות מאות שקלים ויכול להיות עשרות אלפים).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קח בחשבון,שאיכות בנייה רעועה משהו,ותיקונים קטנין ומעצבנים (כפתורים,גומיות ושאר ירקות ) ההיו יקרים . דבר נוסף מנועי הקומפסור הם לא בדיוק יצירת אומנות עדיף את הv6 גם חזק גם אמין וגם קל יותר לתחזוקה.

Porsche 944 turbo

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רוצה להשתדרג קצת למרצדס עדיף שנתונים מ2004 עד 2006

יש דגם שכדי לקנות ?

יש חסרונות , יתרונות ?

תשובות יתקבלו בברכה (:

פורסם

שאלת שאלה כללית מדי.

מה הצרכים שלך מהרכב? קופה? ארבע דלתות? איזו סדרה מעניינת אותך?

הכיוון נכון תן קצת יותר פרטים.

פורסם

אתה רוצה מרצדס גדולה או קטנה?

יש ויטו שהוא מעולה בגירסאות המפוארות שלו, זמין עם מנוע דיזל חסכוני ואמין.

אולי אתה רוצה אוטו גדול? ספרינטר מאוד מוצלח בדגם 519.

יש גם יותר גדולים בתקציב כמו ארגוס.

השאלה מה אתה צריך? אם לרדת מעט בשנתון יש 0303 האגדי.

מצד השני אני מניח שאתה רוצה משהו בסגנון 208.

לא הלך עם הרכב שבדקת? בתקציב שלך אפשר גם s500 שנת 2004.

פורסם

השאלה אם אתה רוצה רכב פרטי או מונית לשעבר.

לקנות מונית זה סיכון,בעיקר אם אתה משקיע בזה 100אלף שקל.

מצד שני עכשו יש ביד 2 מוניות משנת 2011-2012 עם כ100KKM בסביבות ה100אלף(רשום 120 אבל אני מאמין שיהיה אפשר לרדת עוד).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מונית לשעבר יחסית טרייה זה לא סיכון. סיכון גדול יותר לקנות רכב על 5 שנים ישן יותר. בתקציב כזה מרצדס 2005-2009.

פורסם

זה בערך מחיר אחרי מיסים, אחרי שאיזרחו אותה. מבחינת איזרוח מונית, אז אחרי 5 שנים על הכביש כבר לא נישאר כלום ממיסים.

• תוכן חדש...