Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס Clk 200 + 430 + עד 100k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שים לב שכדאי לך להכניס בעלויות יישור קו(בדיקה במוסך והחלפת שמנים וגומיות שהתבלו) ואולי גם צביעה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

במונית שהייתה לי עם חצי מיליון קילומטר לא היה צורך בשום יישור קו. עשיתי טיפיל ועוד כמה דברים בקטנה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סדרה E מהשנים 2006-2007.

תוכל למצוא פרטיות עם קילמטרז' נמוך מאד, ושמורות מאד.

בתקציב של 110K במחירון, תוכל להשיג E350 2006.

חלום של אוטו במחיר מצחיק.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם
יש לי חבר ששוקל להיפרד מ CLK 430 AMG שנת 2001 מדוגמת יד נמוכה וקמ נמוך מכונה מדהימה.

אשמח לפרטים אחי ! חיפשתי כזאת לפני כמה ימים והתייאשתי מחיפושים

פורסם

בקיצור תעלה פרטים כי יש כמה מתעניינים :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
יש לי חבר ששוקל להיפרד מ CLK 430 AMG שנת 2001 מדוגמת יד נמוכה וקמ נמוך מכונה מדהימה.

ממתי CLK430 היא AMG?

פורסם

GOLF, יש קיט באיביי שהופך כל מרצדס לAMG. לא יקר, עולה רק 35$.

הנה לדוגמא כאן יש: http://www.ebay.com/sch/sis.html?_kw=AMG+Emblem+Mercedes+Benz+CLK+SL+CL+C+E+S+class+SLK+3D

יש בודי קיטים של AMG שאפשר להתקין על הרכבים הרגילים. חלק מקיטים רפליקות, חלק אמיתיים שהיה אפשר להזמין במפעל גם לדגמים שהם לא AMG.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עזוב קיטים למיניהם. אני מכיר את זה.

אני מתכוון שהבחור צריך לציין למה הוא מתכוון עבור אלה שלא מכירים.

פורסם

אלהן חברים , אני מתעניין לקנות מרצדס CLK נפח מנוע 4300

יש פה מישהו מהפורום שמוכר כזה רכב

אתם יודעים אולי איך אני יכול להגיד אותו ?

פשוט ביד 2 הרכב לא מפורסם

תודה רבה ויום טוב

פורסם

רכב נדיר.

רכבים כאלה עוברים מיד ליד בלי להגיע ללוחות.

דרך מועדוני רכב.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...