Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן שהאוטו חנה רכב אחר נכנס בו, הכנף התעקמה ונשרטה, מכסה מנוע התעקם, פנס שמאל נשבר והחלק התחתון של הפגוש יצא מהמקום. החלפנו פרטים וחזרתי לעבוד. כשסיימתי לעבוד וניסיתי להתניע לא הצלחתי, המצבר נדלק, אבל לא היה רעש מהסטרטר, ככה ניסיתי פעמיים שלוש עד שהתניע. נסעתי מרחק של 15 ק"מ, עצרתי באיזה רמזור, וכשהתחלתי לנסוע נכבה המנוע. המצבר עבד {נדלקו הנוריות (מנוע ושמן) והמזגן עבד}. על הניסיון הראשון הצלחתי להתניע והגעתי הביתה. בדקתי שמן ומים והכל היה בסדר.

למחרת נסעתי עם הרכב, התניע לי בלי בעיות בבוקר אבל בדרך הוא נכבה לי, ניסיתי במשך רבע שעה להתניע ללא הצלחה, עד שפתאום הצלחתי ונסעתי הביתה. היום לקחתי את האוטו למוסך, ולא מצאו שם בעיות.

לפני איזה חודש הייתה לי בעיה רק בהתנעה: מצבר נדלק אבל אין רעש מהסטרטר, כשחיברתי כבלים אז הניע בלי בעיות.

מישהו מנחש מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

האם כשאתה מסובב את מפתח ההנעה, יש סטרטר? או שלפעמים כן ולפעמים לא?

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

פורסם

יש (עד לרגע שהוא נכנס בי, ביומיים שלאחר שהוא נכנס בי זה היה לסירוגין, נסעתי רק פעמיים ובשתיהן היו בעיות).

שכחתי לרשום שהבעיה הקודמת (אין סטרטר, מצבר דולק, מניע עם כבלים) החלה רק לאחר החלפת המצבר.

פורסם

אם אתה יכול תבדוק טעינה של המצבר, או שיכול להיות שיש לך צרכן מוסתר ברכב שזולל לך את המצבר.

תבדוק מתח כשהרכב מדומם ללא מפתח במתנעה וללא אורות (גם בתא הנוסעים האור צריך להיות כבוי).

אם כל זה לא עזר יכול להיות כשהוא נכנס בך על הדרך הוא עשה לך איזה קצר שמשפיעה על מערכת החשמל.

בהצלחה.

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

פורסם

מה קורה לטורים כאשר אתה מדליק מזגן? האם הם מאבדים מהיציבות שלהם ונופלים כלפי מטה עוד לפני שניכבה הרכב? או שנישארים יציבים כמו שמזגן לא דולק?

פורסם
מאור-

בדקתי כשהאוטו היה בניוטרל. לפני הדלקת מזגן היה 1200 סל"ד, עם הדלקת המזגן ירדו ל-1000 סל"ד

1200 זה סל"ד גבוהה.

האם זה היה בטמפרטורת עבודה או במנוע קר ?

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

900 סל"ד בלי מזגן, עם הפעלת המזגן עולה ל-100, ואז מתייצב על 950.

היום נכבה לי הרכב גם כשהאוטו היה בלי מזגן. כמעט נכבה- סל"ד עלה ל-1500, ירד לאזור ה-800, ושוב עלה ל-1500 ושוב ירד ל-800. לקחתי למוסך שהם לא יודעים מה הבעיה ושאני אחזור בשלישי בבוקר, אולי הבעיה תחמיר ואז הם יזהו אותה.

פורסם

לא שאני מאמין גדול בצירופי מיקרים בתחום הזה אבל בכל מיקרה הייתי ממליץ לבצע ניקוי בית מצערת יסודי שייתכן והיא מטונפת מאוד בלי קשר לתאונה ואז לבצע איפוס ולראות אם הבעייה ניפתרת.

פורסם

מעדכן:

שמתי לב שהמנוע מגמגם גם כשאני מדליק אורותתל\איתות. עם המידע הזה הלכתי לחשמלאי, ששלח אותי בחזרה למוסך לסדר טורים. הלכתי אליהם ובאמת ניקו לי את הבית מצערות והחליפו לי את מנוע הצעדים שהיה שבור. זה סידר לי גם את התופעה ששמתי לב אליה בשבוע וחצי האחרונים, שאם אני מניע ועומד עם האוטו 2 דקות, אז הטורים עולים ויורדים קצת.

לא הספקתי לנסוע עם האוטו חוץ מלהביא אותו מהמוסך, מרחק של כמה מאות מטרים, יש איזה הבדלים שאני אמור להרגיש? (בינתיים הרגשתי שהוא סוחב יותר, אבל את זה אני מרגיש גם אחרי שאני שוטף אותו :-D )

תודה רבה.

• תוכן חדש...