Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה בזמן סיבובי סרק סיבובי המנוע לא יציבים , יורדים לערך נמוך (עד 500 לפעמים) ועולים בחזרה לסירוגין לערך 700-900 וגם המנוע נכבה בעקבות זה בדרך כלל. עשיתי ניקוי מצערת לפי המלצת מוסכניק מסוים אבל ללא שום תוצאות.

היות ואני לא רוצה לבזבז כסף סתם על "פתרונות" במוסכים שיעלו לי הרבה כסף ללא תועלת, אשמח אם אקבל ייעוץ מה יכולות להיות הסיבות לתקלה וכמה יכול לעלות לי התיקון

תודה

פורסם

המצערות בפולו ידועות בכמות התקלות שלהן,יש הרבה מאוד נושאים דומים נפתחו בעניין.

האם לאחר שנוקה בית מצערת ומנוע צעדים בוצעו כיוון בסיסי+כיול בעזרת סורק מקורי ?

אם כן,הבעיה כנראה במצערת עצמה,ניקוי לא עוזר ויש להחליפה ולבצע שוב את התהליך שהוזכר קודם לכן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
המצערות בפולו ידועות בכמות התקלות שלהן,יש הרבה מאוד נושאים דומים נפתחו בעניין.

האם לאחר שנוקה בית מצערת ומנוע צעדים בוצעו כיוון בסיסי+כיול בעזרת סורק מקורי ?

אם כן,הבעיה כנראה במצערת עצמה,ניקוי לא עוזר ויש להחליפה ולבצע שוב את התהליך שהוזכר קודם לכן.

לא בוצע כיול. אני אבצע זאת. אם זה לא יעזור כמה עולה סדר גודל מצערת חדשה פלוס עבודה?

• ספונסר פורום
פורסם

אם הניקוי בוצע אז יש לבצע כיול עם סורק יעודי

בזמן הכיול ניתן לראות אם המצערת תקינה מבחינה חשמלית או לא .

בכל מקרה מצערת מקורית כזאת כולל התקנה עולה אצלנו 1600 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...