Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

בכל פעם שאני יוצא מחניה במהירות נמוכה עם הגה מסובב ימינה עד הסוף (לא לגמרי עד הסוף - משאיר למשאבת הגה כח מעט אויר לנשימה) אני שומע תקתוקים.

זה נשמע בערך כמו תקתוקים של ציריה גמורה, אבל זה לא מופיע בפניות רגילות (כשההגה מסובב ימינה מעט), גם לא כמבצעים את הפניה קצת במהירות.

וגם לא הגיוני שזו הציריה כי הוחלפה ציריה שמאל לפני כ 3-4K ק"מ.

הרכב הוא פונטו 98 כמצויין בכותרת. יש ברכב הגה כח.

מה יכולות להיות הסיבות לתקתוקים הנ"ל?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

זה שהחליפו לך צריה לא מזמן לא אומר שהיא בסדר יכול להיות משו לא היה סגור טוב או שלא החליפו חקל מהצריה שהיה צריך להחליף. הכיטוב סע למוסך כדי לבדוק.

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נמצא שהגומיה של הציריה החדשה (שמאל) הייתה פתוחה מצד אחד, אז הרבה גריז ברח החוצה.

הציריה גורזה מחדש והודקה באזיקון.

הרעשים המשיכו.

לאחר מכן נמצא שיש חופש בהגה, מבדיקה עלה שהחופש נובע מהזרוע הגה של גלגל ימין, ושאולי יש קשר לתקתוקים.

הזרוע הוחלפה לחדשה.

עדייין יש תקתוקים בנסיעה איטית כשההגה שבור ימינה.

רעיונות נוספים?

פורסם

אם הציריה לא תקינה, אז התקתוקים היו צריכים להשמע גם במהירות גבוהה יותר בפניה ימינה, הלא כן?

התקתוקים נשמעים בנסיעה איטית מאוד כשההגה מסובב ימינה עד הסוף בלבד.

ללא שני התנאים הנ"ל אין שום תקתוק.

פורסם

מאור, אני ואתה היחידים בפורום ששמענו את התקתוקים באוזנינו.

האם לדעתך אלה נשמעים כמו תקתוקים של ציריה?

אתה בטח זוכר גם שקצת התאמצתי כדי להגיע למצב שאני משמיע לך את התקתוקים האלה.

שנה טובה :-D

פורסם

זה נשמע תיקתוקים של צירייה אבל היית צריך לסדר את מוטות ההגה כדי לדעת שהתיקתוקים האלה לא נובעים מהחופש של המוטות. מה גם שזה בצד של המוט שממש היה לו חופש. בכל מיקרה אם תרצה יש לי שתי ציריות קומפלט ולמען הבדיקה פשוט נחליף בין הפעמון שלהם לשלך שתהיה אצלי.

פורסם
זרוק מבט על מצב הרפידות ברקס...

בלי קשר לתקתוקים, הוחלפו צלחות + רפידות.

הרעש נשמע גם לפני ההחלפה וגם אחריה.

פורסם

בוודאות ,ברוב המקרים שמשתחררת הגומיה מהצריה ,ומתחילה לתקתק מחוסר גירוז ,המצב הוא בלתי הפיך ,ויש להחליף פעמון ,מה שכן לפעמים הרעש מגיע דווקא מהפעמון הפנימי שנמשך בסיבוב חד "ואיטי"

• תוכן חדש...