Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב - יונדאי גטס 2006 מנוע 1600 אוטומטית.

עברה כ 113000 קילומטר.

הרכב לא אוכל שמן.

העלתי הקלטה של רעש המנוע.

האם יש לי מה ללכת למוסך או שזה נורמלי?

תודה מראש, אור.

Voice0066.zip

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

אי אפשר להבין הרבה מההקלטה =\

תתחיל בקטן, אנו בעלי יונדאי רגישים לדלק מהול\לא תקין גמור את המיכל הנוכחי ועבור לתחנת דלק אחרת(אני בכל אופן ממליץ על פז).

כמו כן ניקוי מצערת היא לא דבר מזיק.

פורסם

אני לא מצילח לפתוח את הקובץ רושם לי "הארכיון פגום".

בכל מקרה מבלי לשמוע את הרעש אם אתה שומע רעש נקישות בסל"ד סרק וכאשר אתה מעלה גז הרעש מתגבר עם עליית הסל"ד אז מדובר ברעש של מרימים הידראולים.

במנוע הזה כאשר משתמשים בשמן לא איכותי או מספיק שבעבר הזניחו את המנוע ולא החליפו שמן בזמן/ נסעו עם חוסר שמן אז נגרם נזק למרימים הידאולים הם נסתמו מבוצה ולכן הם מרעישים כל הזמן.

אפשר לנסות לבצע פלאשינג לפעמים זה עוזר לשחרר את הבוצה מהמרימים ולפעמים זה לא עוזר ואין ברירה אלא לחיות עם הרעש או פשוט להחליף את המרימים הידראולים המחיר שלהם לא זול וגם העבודה לא זולה.

פורסם

תודה על התשובות.

זה לא התחיל אחרי אירוע מסויים, פשוט התחלתי לשים לב לזה מתישהו.

הרכב טופל באופן סדיר כל 15000 קילומטר במוסך מורשה ואין לי מושג איזה שמנים שמו בפנים אבל אני רוצה להאמין ששמן נורמלי.

היות והמנוע לא אוכל שמן אני מניח שלא נסעו בו אף פעם עם חוסר שמן או משהו כזה.

מהתשובות אני מבין שאולי כן כדאי ללכת למוסך שהם יתנו את חוות דעתם?

2017 Citroen C3 Shine

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לא הגבתי על הנושא הזה הרבה זמן והרכב כבר עשה טיפול 120K ועבר טסט.

נאמר לי ואני גם מרגיש שיש לי תושבת/תושבות חלשות במנוע אבל מעבר לכך עדיין צליל המנוע לא נשמע לי תקין.

צילמתי עכשיו בצמורה ברורה את הרעש מהמנוע כשהוא כבר חם ואשמח לחוות דעת, האם זה באמת מרימי שסתומים או שיש משהו מעבר(רצועה, בגלל התושבות החלשות..).

להלן: https://www.dropbox.com/s/g5scus0yvk3e7s5/VIDEO0011.mp4

2017 Citroen C3 Shine

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ בשביל לא לפתוח דיון חדש.

נקישות ממרימי השסתומים כנראה, חזקות מאוד כשהרכב קר, נשארות כשהרכב חם.

הרכב כבר באיזור ה 134K. האם פלאשינג יעזור?

תודה, אור.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

אכן נשמע כמו רעש מרימים, אצלי בגטס 1.4 אותו הרעש ופלאש לא עזר ככה שאתה יכול לוותר, רק החלפת המרימים תפתור את הרעש אבל אין לך מה למהר זה לא עושה נזק.

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...