Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז מצאתי עצמי מתנייד ביונדאי סונטה 2009 אחרי שבשבע השנים האחרונות התניידתי במכוניות סיאט.

אני זקוק להמלצה על מוסך מורשה באיזור חיפה והקריות (אני מחיפה) לטובת ביצוע טיפול קטן ויישור קו.

אינני מכיר מוסכים של היבואן (הוגנים זולים וכו') ואודה להמלצתכם.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

המוסכים של היבואן ממש לא זולים וזה עוד בלשון המעטה.

ממני ביקשו על טיפול קטן (החלפת שמן+מסנן)+בלמים קדמיים מעל 1700 ש"ח.

אמרתי להם יפה שלום ותודה רבה.

כל המוסכים האלו עובדים עם שעתון יצרן יקר להחריד ומדובר על מחיר של 270-300 ש"ח לשעת עבודה.(כולל מע"מ).

אם אתה מחפש מוסך מקצועי,מורשהיבואן ומוכן לשלם את המחיר,פנה למוסך גפי מוטורס שנמצא בא.ת עכו דרום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כפי שציינתי, אני מעוניין במוסך באיזור חיפה-קריות ועכו רחוק לי.

אני מודע לכך שמוסכים מורשים אינם זולים אך המחיר שציינת נראה יקר מידי. כ"כ, שעתון נלקח במוסכים המרכזיים ולאו דווקא במורשים.

עוד המלצות?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בחיפה בעיר התחתית ליד תחנת דלק פז (ברחוב שד' במגינים אאל"ט),יש את יונדאי און גל אקספרס.

ד"א,היום דרך כביש עוקף קריות אתה מגיע מהקריות למוסך יונדאי בעכו ב-10 דקות מקסימום אבל זה לשיקולך.

הרכב שלי פשוט עבר אצלם טיפול במסגרת סיום אחריות וכמה תיקונים באחריות מהם אחד חוזר (שאחד המוסכים המורשים לא ביצע כראוי-יונדאי הצפון,שחיבר לא כמו שצריך יוניט אור ברקס וקיצר חצי מהרכב :shock:).

אופציה נוספת היא "אדרת הרכב" שד' ההסתדרות 202 (הכביש שמוביל מלב המפרץ לכיוון הקריות).

לגבי מחירים- קח יונדאי I30 שהוא רכב יחסית פשוט-החלקים של הסונטה לא זולים יותר.

בשרשור הזה יש דוגמה לחשבונית של טיפול,בהודעת הפתיחה של פותח הנושא :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=401951

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

במוסך מילר(המרכזי בצפון) שיושב בחוף שמן, אני הצלחתי לסחוט 30‰ הנחה על עבודה וחלקים. אחרי ההנחה הזו המחיר יצא סביר. וודא קבלת ההצעה ואת ההנחה( במידה וואכן תצליח להוציא כזו מיועץ השירות) בכתב לפני הכנסת הרכב למוסך.

• תוכן חדש...