Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב חדש עם תוספת וו גרירה, הם התקינו הכל אבל את החוטים עם השקע השאירו בתא מטען ולא הורידו למטה לוו גרירה, כששאלתי מה פשר הדבר שלא סיימו את העבודה עד הסוף אמרו לי שעדיף ככה כדי שלא תהיה קורוזיה וכשצריך לגרור פשוט להוציא את החוטים מתא המטען לחבר לטריילר ולסגור את הדלת האחורית על הצמה, אני בכל זאת התעקשתי שיעשו כמו שצריך, אמרו שאין להם בעיה אם אני ארצה לבוא והם יורידו את החוטים ויקבעו את השקע.

מה עדיף? כי לי נראה שסתם ניסו לחסוך בעבודה ולסיים מהר

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אחד הדברים ההזויים ששמעתי, תיזהר מהחאפרים האלו !

בקש שיורידו את החיווט והשקע צמוד לוו גרירה כמו שצריך !

אשמח אם תגלה לנו מי הסנדלר שאמר לך לסגור את הדלת על הצמת חשמל, זה מעניין.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

את האמת? זה רעיון מעניין כי כשהשקע מותקן על הוו או בתחתית הפגוש יש לו נטייה לחטוף מכות מאבני שפה ולהישבר. בנוסף, כשזה מותקן בתחתית הפגוש זה די לא נוח להתחבר אליו ומאלץ לעתים לכרוע על הברכיים ולטנף את המכנסיים.

מאידך, צורת ההתקנה שכתבת עליה נשמעת לגמרי חוראנית והיא כנראה מפעילה עומס מכני על הכבל ועל חיבורי החוטים לשקע.

לא בטוח שהייתי פוסל את זה לאור החסרונות שמניתי בצורת החיבור הרגילה.

פורסם

איציק הוא לא גר בארץ ואני לא מאמין שהם חאפרים, ראיתי תמונות של הרכב והשירות אוטם צבע שהדילר שלו מציע, נראה רציני ביותר והם גם השאירו לו את האפשרות לחזור אליהם והם יתקינו את זה.

יש הגיון להשאיר את השקע בתא המטען אם אתה לא גורר כמעט כמו שהם אומרים זה יכול לחטוף קורוזיה, להישבר, להיגנב, להיקרע וכו.. האם בחורץ באיזור שלך יש שלג וזורעים מלח על הכבישים?

פורסם
זה יכול לחטוף קורוזיה, להישבר, להיגנב, להיקרע וכו.. האם בחורץ באיזור שלך יש שלג וזורעים מלח על הכבישים?

בגדול, אם ההתקנה טובה - לא צריכה להיות שום בעיה.

נגד קורוזיה צריך לעשות 2 דברים: א. להתקין כראוי את החיווט (החיבורים מאחורה זה בד"כ מהדקי חשמל רגילים. ע"מ שהחוטים לא יקרעו צריך להלחים אותם בקצה ואז להדק על ההלחמה). ב. אחת לשנה שנתיים לרסס מעט תרסיס סיליקון על המגעים.

בנוגע לשבר - זה לא ישבר אם זה בגובה הוו (לידו) היכן שזה צריך להיות כדת וכדין. בנוגע לגנבות - טרם נתקלתי בתופעה (טפו טפו טפו). בנוגע ללהיקרע - אין שום סיבה שזה יקרה אם זה מותקן ליד הוו בצורה טובה, מה אתה קושר לשקע הזה סוסים ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חברים תודה, הוו הוזמן בטויוטה והותקן בחברה חיצונית שיא רשת מאוד גדולה ומתעסקים רק בוווי גרירה והתקנות, הדלת האחורית היא חשמלית והפתיחה והסגירה מתבצעת לבד ככה שנראה לי לא כל כך בריא למערכת להסגר בלחץ בגלל הצמה שיוצאת מתא המטען.

יש לכם לינק לספריי סיליקון כדי שאני אראה איך הוא נקרא?

לגבי השקע, הוא כבר בא מוכן ומחובר באמצעות T קונקטור לאורות האחוריים פשוט כמו מפצל, אין שליטה על ברקסים, השקע כבר מוכן בפנים ויוצאים ממנו החוטים לכיוון הטי קונטקטור.

נראה כמו פיוז בעצם עם המכסה שלו, לגבי להקרע אז זה לא מדאיג אותי כי החיבור אף פעם לא בלחץ, מה שמחזיק את הטריילר זה הוו ולא השקע

כן יש שלגים ויש הרבה הרבה מלח, בגלל זה באתי לפה להתיעץ כי אני לא בטוח אם הם באמת רוצים את הטוב בשבילי או סתם רצו לחסוך עבודה

$(KGrHqZ,!hoFEQ07q3KTBRL7ombKww~~60_35.jpg

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

כי ככה זה כנראה צריך להיות, זה לא כמו החיבורים האגרסיבים והמוגנים שיש בארץ, זה ממש חוט דק וגם הכיסוי של החיבור מאוד עדין, אם התקנת א תזה במקום שמתמחה רק בווי גרירה להם שהם יתעצלו? בשביל זה הם חיים, אתה לא בארץ ..

• תוכן חדש...