Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופגת בצורה מדהימה. באמת.

זו :

http://www.ebay.com/itm/Top-Quality-Microfiber-Towel-Ultra-Plush-Car-House-Polish-Wash-Cleaning-Cloth/281140704621?_trksid=p2047675.m1985&_trkparms=aid%3D444000%26algo%3DSOI.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D13%26meid%3D168207299687717868%26pid%3D100012%26prg%3D1014%26rk%3D1%26rkt%3D5%26sd%3D271227731649%26

בארץ קניתי אחת באוטו דיפו ב 20 ש"ח והיא שווה לתחת. הנ"ל באמת מעולה. ספגה לי את כל הרכב בלי לסחוט פעם אחת.

פורסם

גם אני קניתי את אותה המגבת, בחצי דולר פחות :lol:

היא מעולה, מאוד מאוד עדינה ולא יוצרת סוירלים, ואכן כושר הספיגה שלה טוב, במימוש הראשון היא הורידה סיבים על הרכב, בשני ובשלישי כבר לא, בהחלט מעולה יחסית למחיר ציפיתי למוצר פחות טוב

פורסם
במימוש הראשון היא הורידה סיבים על הרכב, בשני ובשלישי כבר לא

אתה כיבסת אותה לפני השימוש הראשון?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
אתה כיבסת אותה לפני השימוש הראשון?

שלילי

עדי, אפשר קישור?

לצערי כבר לא מופיע כי המוכר אז עשה את זה בשיטת המכרז

פורסם

רכשתי 8 כאלה האיכות לא מתקרבת לקוראני , הקצבות לא תפורים היטב לדעתי זה יפרם יחסית מהר , ימים יגידו

בשביל המחיר המגבת באמת גדולה , צפופה יחסית ורכה.

פורסם

כל כך הרבה רוכשים ואפס תמונות? מי יפנק אותי בתמונת תקריב של הסיבים להתרשמות ראשונית.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

דבר ראשון - לפי המידע באיביי מדובר במגבת בגודל 40X60 ובמשקל 96 גרם.

בחישוב מהיר מקבלים שהאריגה שלה היא 400GSM, שזה לא רע בכלל.. רק אולי חשוד בגלל שהאיכות סינית.

דבר שני - דימה צודק, תעלו כבר תמונות!! :)

פורסם

רכשתי עכשיו 2 לניקוי פנימי,במחיר הזה זה עדיף על מיקופיבר רגילה.

לחוץ הרכב יש Uber שנראה לי כבר לכל הפורום יש אחת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...