Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

כמו בכותרת חשבתי להזמין מדחס מזגן לרכב עלותו 360$+משלוח 65$

כידוע זה שוקל לא מעט.

מה צפוי לי מבחינת מכס מע"מ משרד התחבורה ושאר החברים??

תודה

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

אני לא בטוח אבל נראה לי שכדאי לכתוב שזה מדחס של מקרר תעשייתי שלא יחפרו לך בטעות עם אישור משרד התחבורה. יכול להיות שעל חלק כזה לא עושים בעיות אבל עדיף להיות בטוח .

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אתה חושב שבמכס הם מספיק טיפשים לאכול את זה??

אני שואל ברצינות ולא בציניות.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

תבקש שהמוכר יוריד מדבקות מקטים ושיצהיר שזה מדחס של מקרר גלידה , ככה תשלם כ-30%-40% מס סה"כ במקום כ- 80%.

ושידביק קבלה על האריזה שפקידי המכס לא יפתחו את החבילה.

פורסם

425$ למדחס מזגן +מיסים 80% הגענו לסכום של 760$ ומעלה כולל מיסים .(בסביבות 3000 ש"ח).

באיזה מדחס מזגן מדובר שאי אפשר לקנות בארץ משופץ כזה במחיר זול ושפוי יותר ובלי להסתבך ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום לכולכם, מדחס למזגן רכב הוא אחד מהרכיבים אשר נמצאים ברשימה של משרד התחבורה לשיחרור מהיר. החלק לא מצריך אישור משרד התחבורה אלא הצהרה שהחלק מיועד לרכב X אשר בבעלות אזרח Y. זה הכל.

לגבי מיסים, חלקי חילוף לרכב, אופנוע, מכסחת דשא וכיוצא בזה לא נכללים בפטור של משרד האוצר עד 1200 שקלים.

לפיכך תצפה למיסים של עד 50 אחוזים מערך הפריט פלוס עלות המשלוח.

דנו כבר בנושא הפריטים אשר נמצאים ברשימה של משרד התחבורה.

נ.ב

בכל השנים שהזמנתי חלפים מחו"ל וכל העשרות ואולי מאות חבילות, מעולם אבל מעולם לא חייבו אותי במעל מ 50 אחוזים מערך הפריט פלוס עלות המשלוח. מיסים של 80 אחוזים?:shock: יש באמת חיה כזו?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אדוני, אתה יכול לומר מה שאתה רוצה על פקידי המכס. אני יכול לומר לך שהם לא מטומטמים ודיבלים איך שאנשים חושבים כאן. תהיה בטוח שהמוכס לא יאהב כל כך את העובדה שמנסים לעבוד עליו. במקרה, כאשר הלכתי לשחרר חבילות במכס המוכס הראשי מבין טוב טוב במכוניות. תאמין לי שהוא יתעצבן יותר בגלל שניסו לעבוד על האנטלגנציה שלו בכך שחשבו שהוא אהבל מאשר שניסו לרמות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...