Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם נמצא במצב דומה לשלך.

אני חושב שאם כבר לגור עם שותפים, זה יכול להיות טוב רק בתל אביב או בעיר גדולה. לא שמעתי על הרבה דירות שותפים באיזור השרון.

מצד שני, התקציב שלך נמוך מדי לדירת יחיד, אפילו ליחידת דיור קטנה באיזור לא מי יודע מה.

ההצעות שלי אליך הן-

1. נסה לחפש בכיוון של פלמחים, אני מאמין שהמחירים שם זולים יותר.

2. נסה לחפש יחידות דיור במושבים/קיבוצים סביב כפר סבא: נווה ירק, ניר אליהו, שדה ורבורג, שדה חמד, אלישמע, נווה ימין. שלושת האחרונים הם המתאימים ביותר עבורך אם מקום עבודתך ממוקם באזה"ת עתיר ידע.

קח את זאת לדוגמה. נראית משופצת ומרווחת (40 מ"ר), במצב מצויין, והתשלום כולל כמעט הכל:

http://www.yad2.co.il/Nadlan/rent_info.php?NadlanID=4d588056a7db6bb76c7a94091e5eebb4974

בהצלחה!

172

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה, אני בהחלט לא מגביל את עצמי לכפ"ס בלבד והחיפוש הוא בכל האזור. משום מה את היחידה שהבאת כאן עוד לא ראיתי, באמת נראית טוב.

עם זאת, חזרה לנושא ולהודעה #23 - קוטג' דו משפחתי שעולה 5K (המתחלקים לשניים) נותן על פניו שטח רב יותר ותמורה הרבה יותר טובה לכסף מאשר יחידת דיור בודדת ב-3K. האם מישהו יכול לחשוב על סיבה טובה למה לא ללכת על אופציה כזאת?

פורסם

דרך אגב, בתקציב של 3000 כבר יש יחידות דיור בכפר-סבא טובות בהרבה.

חיפשת ביד-2 ? (הגבל חיפוש ל-2 חדרים ורוב יחידות הדיור יצצו בחיפוש).

יש גם כאלה מרווחות יותר ונוחות יותר משמעותית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני יכול להרשות לעצמי את ה-3K של כפר סבא וגם את ה-3.5K של פלמחים/נטעים/גן שורק.

אבל

אם יש לי אפשרות לחסוך 500-1000 שקל בחודש וגם לקבל יותר שטח מחיה דרך האופציה הדו-משפחתית, אז למה לא בעצם?

האם אני מפספס משהו? :roll:

פורסם

כן, ההורים צמודים, יראו אור בשעת לילה מאוחרת ויום למחרת ישאלו מה קרה.

או שיראו אותך חוזר מאוחר וישאלו לאן הלכת בשעה כזאת וכ"ו וכ"ו. הם עדיין יהיו צמודים אליך וישאלו שאלות, במצב כזה תחסוך כבר את כל הכסף ותישאר אצלם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הכל זה טרייד-אוף בין שטח מחיה לבין המחיה עם אנשים נוספים בדירה. תלוי כמה אתה מוכן לגור בצפיפות או לחילופין לסבול אנשים.

אני מציע שתתחיל לצאת לשטח, אתה תראה דברים מקרוב, וכך תוכל להבין יותר טוב מה בדיוק מתאים לך.

מכיוון שאתה מחפש באיזורים שהם לא תל אביב, אני פשוט מקנא בך. הכל על מי מנוחות, ואתה יכול לקבוע ולרכז את כל הדירות שמצאו חן בעיניך ביום אחד.

172

פורסם
הכל זה טרייד-אוף בין שטח מחיה לבין המחיה עם אנשים נוספים בדירה. תלוי כמה אתה מוכן לגור בצפיפות או לחילופין לסבול אנשים.

האופציה הדו-משפחתית משלבת לכאורה את הטוב משני העולמות: לא צריך לחלוק את הדירה עצמה, רק את שטח הקרקע עליה שתי הדירות הנפרדות ממוקמות.

ההורים צמודים, יראו אור בשעת לילה מאוחרת ויום למחרת ישאלו מה קרה. או שיראו אותך חוזר מאוחר וישאלו לאן הלכת בשעה כזאת וכ"ו וכ"ו. הם עדיין יהיו צמודים אליך וישאלו שאלות, במצב כזה תחסוך כבר את כל הכסף ותישאר אצלם.

ההורים שלי יכולים להתחרות באלה של פרנקוס שבגיל 15 שמו אצלו בחדר מיטה זוגית. היום אחנו גרים ביחד ואמא שלי שואלת למה אני בכלל לא מביא בנות הביתה וטוענת בתוקף שאני צריך לז**ן יותר... בהיותי ג'נטלמן אירופאי נעים הליכות, קשה לי למצוא תשובה הולמת. :-)

זה לא שהם מתערבים לי בחיים או משהו, אנחנו פשוט קרובים יחסית כמשפחה ולכן יודעים מי נמצא איפה במהלך היום. אני מקווה שאם יהיו לנו דלתות כניסה נפרדות זה לא יגרור התעניינות מיותרת, אבל אולי אני טועה. פשוט כשאני שוקל יחידת דיור של 40 מ"ר מול דירה בגודל מלא ובפחות כסף, מן הסתם החסרונות הפוטנציאליים נראים פחות משמעותיים. זה קטע פסיכולוגי ידוע ובשביל זה אני נעזר בפורום, כדי שהאנשים כאן יוכלו להסתכל על הסיטואציה באופן מפוכח ולהחזיר אותי לקרקע המציאות במידת הצורך.

פורסם

לאור ההמלצות ומה שנאמר עד כה, אנחנו צריכים עוד פרטים... כמו למשל: לאיזה גודל של חדר אמבטיה אתה זקוק ? :lol:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
(גם שותפה זה בסדר, אבל נהיה מציאותיים).

השאיפה היא למצוא מישהו בוגר ומסודר שידע לשמור על גבולות גזרה ויכול לחיות עם שותף בעל שגעון גדלות ו-OCD קל.

אני חושב שדי ברור שמתאימה לך שותפה ולא שותף (בהכללה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שלומות,

השאיפה היא למצוא מישהו בוגר ומסודר שידע לשמור על גבולות גזרה ויכול לחיות עם שותף בעל שגעון גדלות ו-OCD קל.

בתודה מראש.

אם יש מישהו שיכול לחיות עם שותף אשר סובל מ-OCD אני מציע לך לחפש שותפים בפורום דיטיילינג אשר חלק מהם סובלים מ-OCD וגם נהנים מזה.

אחד מנקה את הרכב כול יום והשני מחפש מקלוני אוזנים לניקוי החריר של הוונטיל.

איזה כייף לי :)

• אחראי פורום
פורסם
האופציה הדו-משפחתית משלבת לכאורה את הטוב משני העולמות: לא צריך לחלוק את הדירה עצמה, רק את שטח הקרקע עליה שתי הדירות הנפרדות ממוקמות.

זה אולי על יבש, פיזית אתה תחלוק גם תחלוק. אני גרתי ביחידה מתחת לבית ההורים עם אשתי +1.

היחסים עם ההורים טובים, אמנם לא חולקים מידע וטיפים על זיונים, אבל טובים.

הבעיה, שהקרבה גרמה ל"חוקים" שניסיתי להתוות, פשוט להתערפל. גם מצידי.

חסר אוכל למטה? עולים לבלוס למעלה. אבא שלי מתגעגע לנכד שלו? יורד, דופק בדלת ומבקש אותו.

ואם לא מתאים? ואם אני בדיוק מעוך על הספה עם ביצה בחוץ?

ולא שהיו חוקי צבא, פשוט דברים כלליים שסיכמנו בינינו כדי לשמור על פרטיות של שני זוגות נשואים,

לא עוד אותו ילד שהיה גר עם ההורים שלו פעם.

לא העזתי להגביל אותם כי העזרה היתה עצומה (גם עם הילד וגם כי חסכנו שם טונות כסף),

אז פשוט בלעתי והסתגלתי מחדש. וזה ממש לא היה פשוט, כולל כמה רגעי שבירה ומנוסה ליד2 נדל"ן.

ממליץ לך לחשוב על זה ברצינות אמיתית כולל כל הסצנות האפשריות, גם אם ההורים שלך הם

הכי איזי גואינג שיש.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...