Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

חצי שנה אחרי החזרה הסופית לארץ, עם עבודה וסדר יום קבוע, רוטינה חדשה... ההסדר של לגור עם ההורים כבר לא נח כמו שהיה בהתחלה. הגיע הזמן לחפש דירה בה אוכל להנות מקצת פרטיות בעת הצורך, לחיות בלי הטלוויזיה המעצבנת ברקע ולא לתת דין וחשבון כל פעם שאני נכנס או יוצא מהבית.

עם הנסיעות התכופות אין הגיון כלכלי בשכירת דירה שלמה לעצמי, ועל כן אני מחפש שותף (גם שותפה זה בסדר, אבל נהיה מציאותיים). התקציב עומד על כ-2500 שקל לאדם וגיאוגרפית אני מכוון לאזור כפר סבא, קרוב למשרד. אופציה נוספת היא קיבוץ פלמחים, בו יש לי קשרים וטרמפ הלוך ושוב.

בעולם מושלם הייתי מעדיף למצוא שותף ראוי ואז לחפש דירה ביחד, אני לא אוהב את הרעיון של להצטרף לדייר קיים. השאיפה היא למצוא מישהו בוגר ומסודר שידע לשמור על גבולות גזרה ויכול לחיות עם שותף בעל שגעון גדלות ו-OCD קל. רצוי שהמישהו הזה יהיה עם עבודה במשרה מלאה ולא סטודנט תפרן עם הראש בעננים. אין לי בעיה עם חוסר כשרות, אלכוהול או סמים קלים, יש לי בעיה עם סיגריות. אלו הם הקריטריונים החשובים.

אם יש פה מישהו שמעוניין, או מכיר מישהו, או שמע על מישהו שמחפש... אנא, שתפוני בה"פ.

בתודה מראש.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ודים, יש אפשרות שאני מחפש דירה ללילה או שניים בשבוע, אבל לא בתקציב הזה.

מיקום פחות קריטי. אם מסתדר דבר איתי בפייס.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
לא עדיף לך במחיר הזה יחידת דיור לבד?

לא כ"כ ישים באזור השרון, אלא אם כן מתרחקים לאזור השטחים.

אם כבר לעבור, הייתי רוצה לנצל את ההזדמנות ולקצר את הנסיעה בבוקר.

יחידת דיור טובה תעלה 3-4K ואני כבר לא בגיל ולא במצב הכלכלי של להתכלב באיזה חור.

כשב-5K אפשר לשכור דירה חדשה בשכונה טובה בכפ"ס, אני חושב שיחס העלות-תועלת

הוא גבוה יותר בסה"כ.

אודי - קיבלתי, נדבר.

פורסם

אם כבר הגעת לפלמחים, אז שם המחירים צריכים להיות שפויים יותר, ויש לך גם את נטעים שזה בכביש שמוביל מפלמחים החוצה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לא עדיף לך במחיר הזה יחידת דיור לבד?

+9,000,000.

בתקציב שלך אפשר למצוא יחידת דיור נורמלית ולא משנה מה - שותפים זה זוועה.

אם מושב גן שורק טוב לך בראדר אני אוכל לברר לגבי יחידת דיור.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בפלמחים אין? בדרך כלל בקיבוצים האנשים שם משכירים יחידות דיור שווה לך לבדוק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

למצוא דירה זה לא הבעיה, רק שרובן (גם בפלמחים/נטעים/גן שורק וגם באזור השרון) עולות 3K וצפונה. אני לא רואה טעם להשקיע כ"כ הרבה בדירה שלפעמים בכלל לא אבקר בה במשך שלושה או ארבעה שבועות רצופים.

הנושא של נסיעות ארוכות כבר מוכר לי מהעבודה הקודמת ואני לא בטוח אם אתם מבינים במה זה כרוך. זה לא תענוג גדול לבוא הביתה אחרי טיסה של 15 שעות למקרר ריק ושכבת אבק של חצי ס"מ.

איתמר - אתה בטוח שהמצב באמת כ"כ חמור? אין אנשים שמצליחים להנות ממגורים בשותפות?

פורסם
כניראה שהוא עדיין בטראומה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1932756#post1932756

את הסיפור הזה אני זוכר היטב, אולם מדובר בקבוצת אוכלוסיה קצת שונה.

אני מכוון לקהל בוגר יותר ומקווה להימנע מהשטויות האלה.

בקיצור ואדים, אתה צריך חברה (girlfriend).

שמע, "לסגור 21" זה אולי סקסי ומושך בחורות כשאתה חייל בגבעתי, אבל בגילי המופלג... :roll:

מה גם שאם כבר תהיה בת זוג קבועה או זמנית, זה קצת לא לעניין להביא אותה הביתה להורים.

זה מלכתחילה יקשה על בניית מערכת יחסים בריאה שעשויה להביא בהמשך למגורים משותפים.

מצב קלאסי של ביצה ותרנגולת.

פורסם

תן מחשבה שניה ליחידת דיור קטנה שיש לאנשים בחצר של בית פרטי.

יש כאלו שגרים בבית הראשי ואם יגיע בחור שקט שלא תמיד נמצא בארץ - יתאים להם, והם יתפשרו על מחיר נוח.

קשה מאוד למצוא דירונת כזו, אבל לפעמים יש מזל.

שים עין על הרחובות הקטנים ממזרח לבי"ח מאיר, אולי רמות השבים, כפר מל"ל, או מושבים/קיבוצים על הכביש לבית ברל (ו"אלטרנטיבי"...) .

יהיה קצת עומס בבוקר - אבל לקטע קצר יחסית.

אפשרות אחרת היא הוד השרון שיכולה להיות נוחה במחיר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מסכים ששותפים זה חרא, למרות שלפחות אצלי היו כמה הברקות במהלך השנים.

דריש אני לא חושב שלהוציא 2500 ועוד לקבל שותף זו עסקה טובה. תנסה לחשוב יצירתי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...